Vind badkamer specialisten in Wapenveld

Op zoek naar badkamer specialisten in Wapenveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

4.3

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Wapenveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 62 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Wapenveld

 • Max-Tech B.V.

  Badkamer specialist in Wapenveld

  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews

  Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, keuring en inspectiewerkzaamheden aan gas, water, elektra, verwarming, PV-installaties en duurzame installaties. Ook doen wij bouwbegeleiding en advisering. Met vriendelijke groet, Marco Engberink

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Zeer deskundige vakman met veel kennis. Harde werker. Denkt mee met de klant. Tijdens de klus bleken meer zaken niet goed gemonteerd. Dat heeft hij ook meteen opgelost. Door de persoon en de hele afhandeling van zaken een zeer betrouwbare indruk gekregen.
 • Sayin Service

  Badkamer specialist in Wapenveld

  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews

  Wilt u zélf de service van Sayin Service ontdekken? Door jarenlange ervaring en passie kunt u rekenen op een hoge servicegraad, kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om een verwarmingsinstallatie, loodgieterswerk, tegelwerk en het renoveren van uw toilet of badkamer: Sayin Service biedt het. U krijgt altijd op de gedane werkzaamheden 2 jaar systeem-/lekkage garanties! Sayin Service weet als geen ander diensten te combineren met kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering. Wilt u zélf de service van Sayin Service ontdekken? Neem dan contact op voor een afspraak, Sayin Service staat direct voor u klaar!

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Vanaf het eerste contact met Sayin Service werd al gauw duidelijk dat kwaliteit en klantgerichtheid op plek 1 staan. Zo hadden wij nog voor de verbouwing een lekkage waar Mehmet dezelfde dag nog voor langskwam. De verbouwing zelf is boven verwachting goed gegaan, zo werkt Mehmet erg netjes en zorgt hij voor er altijd voor dat je weet waar je aan toe bent. Wij zijn enorm tevreden met onze nieuwe badkamer en met het werk dat Mehmet heeft geleverd. Daarnaast is Mehmet een fijn persoon en altijd in voor een praatje. Mocht je de mogelijkheid hebben om je badkamer door Sayin Service te laten renoveren zou ik dit direct doen.
 • Pleyter

  Badkamer specialist in Wapenveld

  Beoordeling: 4.9 van 54.95153 reviews

  Pleyter kitwerken sinds 2002 * Kitten (MEESTAL BINNEN 2WEKEN) Kitwerkzaam heden: Complete badkamers Douche hoek Sanitaire toestellen Toiletten Keukens Vloeren Plinten Muur afdekkers Ramen Kozijnen

  Laatste review:

  Douche of bad reparatie -

  Wij zijn heel tevreden. Hij heeft bij ons de douche opnieuw gevoegd en afgekit. Het is echt heel netjes geworden. Hij reageert vlot en kon al snel een afspraak maken. Komt zijn afspraken na en laat alles keurig achter. Ik zou hem absoluut aanbevelen.
 • Riodo V.O.F.

  Badkamer specialist in Wapenveld

  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews

  Welkom op het profiel van Riodo! Ik ben gespecialiseerd in het aanleggen en ontstoppen van het Riool. Het leeghalen van vetputten. Het aanleggen of verplaatsen van radiatoren. Reparatie van binnen- en buitenboordmotoren. Het reviseren van startmotoren. Raam rubbers van boten vervangen. Aanleggen van ( 230v ) stroom punten ( licht en stopcontacten ). Ik sta voor u klaar!

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Er is een kraan gemonteerd. Er werd tijdens het bezoek nog voorbereidend werk wat betreft regelen van benodigde materialen/gereedschappen gedaan waar mijn ouders de tijd van moesten betalen, plus fikse voorrijkosten met ook nog de reistijd en uiteindelijk rond 500,- kwijt voor alleen aanleggen wasmachinekraan. Wat in de factuur stond en besproken was, kon niet worden uitgevoerd tijdens het bezoek. De kraan is wel prima aangelegd en werkt goed.
 • Gedion loodgieter bedrijf

  Badkamer specialist in Wapenveld

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Gedion loodgieter

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Vakman, fijne communicatie, werkt netjes, vriendelijk. Zeer tevreden
 • Van 't Ende Montage

  Badkamer specialist in Wapenveld

  Beoordeling: 4.7 van 54.75153 reviews

  Wij zijn een allround installatieBedrijf Die zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van buitenkranen Wij monteren buitenkranen voor een hele scherpe prijs. Wij werken alleen met A kwaliteits materialen

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Heel tevreden! En zeker een aanrader. Probleem was binnen 10 minuten opgelost. Zelf was ik niet thuis en bood mijn vrouw een duurdere oplossing aan aan de monteur. Maar de monteur zei eerlijk dat dit niet nodig was en hield zich aan de afspraak die hij met mij had gemaakt. Top service!
 • Modern Afbouw & Renovatiebedrijf

  Badkamer specialist in Wapenveld

  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews

  Wij, Ahmed, Henk en Daniel, van DMB Bouwservice en Modern Afbouw & Renovatiebedrijf hebben gezamenlijk onze expertise in het bedrijf samengebracht waardoor wij meer dan 25 jaar ervaring hebben in de bouw. Daniel heeft een eigen b.v. Bouwbedrijf in Berlijn gehad gericht op bouw, afbouw en renovatie. Ahmed heeft ervaring als tegelzetter en schilder. Henk doet binnen ons bedrijven de commercie en de planning. U kunt bij ons terecht voor allround werkzaamheden in en aan het huis. Neem gerust contact op als u vragen heeft of graag een opdracht door ons uit laten voeren.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Modern Afbouw & Renovatiebedrijf heeft voor ons een prachtige badkamer en toilet opgeleverd! Hele vriendelijke mensen die je ook na afloop altijd nog te hulp staan.
 • Sp Bouw Totaal

  Badkamer specialist in Wapenveld

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  Sp Bouw Totaal is een jong dynamisch bedrijf en staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service, duidelijke afspraken en dat allemaal voor een gunstige prijs. Ik ben een allround vakman die alles doet in en rondom uw woning. Met maar liefst 20 jaar ervaring kunt u ervan uitgaan dat uw opdracht op professioneel en vakkundig wijze wordt uitgevoerd. Een greep uit mijn werkzaamheden: *complete huisrenovatie *aanbouw *verbouw *Installatie werkzaamheden * badkamer renovaties * Schilderen werkzaamheden * Stucen * Timmerwerken * Vloeren leggen * Behangen * Sloopwerkzaamheden Ik ben gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken maar stem dit ook graag af op de behoefte van de klant. Met name de voorbereiding van mijn werkzaamheden is essentieel om kwaliteit te leveren. Wij geven dan ook garantie op het geleverde werk. Graag komen wij voor advies en offerte vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Badkamerrenovatie naar alle tevredenheid uitgevoerd, we zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.
 • MLID Trading B.V.

  Badkamer specialist in Wapenveld

  Beoordeling: 4 van 5456 reviews

  Graag wil ik mijn jaren lange ervaring en vakmanschap hier delen. Ik werk netjes en zorgvuldig. Ga moeilijke dingen niet uit de weg, onder het motto "Voor elk probleem is een oplossing" Ik ben actief op het gebied van installatiewerk. Daarnaast ben ik me aan het specialiseren op het gebied van warmte pompen voor bestaan de (cv) installaties. Heeft u interesse om uw huidige CV installaties te vervangen voor een warmte pomp oplossing, neem dan gerust eens contact met ons op. Opmerking: voor "directe aanvragen" wordt alleen gereageert indien duidelijke beschrijving en foto's aanwezig zijn bij de aanvraag. Wees u bewust dat wij als bedrijf betalen aan werkspot als we op uw aanvraag reageren. Neem gerust contact met ons op. Wij hanteren een uur tarief van 67 euro inclusief 21% BTW. En een km vergoeding van 0,50 euro inclusief 21% BTW. Reistijd is werktijd Groet Marienk Lodewijk MLID Trading BV, te Kampen.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Zeer tevreden. Werkt netjes. Houdt zich aan de afspraken. Overlegt waar nodig is of wat eventueel anders zou kunnen. Vriendelijke gezellige man.
 • FerBouw

  Badkamer specialist in Wapenveld

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  FerBouw! is een jonge, creatieve en gedreven onderneming met een ruime 15 jaar bouw ervaring. Mooie dingen maken voor de mensen dat is wat ik doe! Op, aan of inbouw? badkamer of toilet? Dakkapel/raam of een compleet nieuwe kap? Issoleren? Vloertje? Scheidingswandje? Op maat gemaakte meubels? Etc. Etc. op zoek naar iemand die een totaalplaatje maakt? Ferri is je man....

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Ferri heeft bij ons de badkamer verbouwd. De ruwbouw ging redelijk snel en goed. Helaas hebben het tegelwerk en de afmontage niet het strakke resultaat opgeleverd zoals vooraf beloofd. Zoals Ferri het zelf omschrijft een verschil in normen. Ferri heeft uiteindelijk in de afmontage fase besloten deze klus niet af te maken.

Populaire lokale badkamer specialisten in Wapenveld

Andere vakmensen in Wapenveld

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur