Vind badkamer specialisten in Voorthuizen

Op zoek naar badkamer specialisten in Voorthuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Voorthuizen

 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85439 reviews
  Badkamer specialist in Voorthuizen

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prettig en goed geholpen met kraan
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95307 reviews
  Badkamer specialist in Voorthuizen

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Netjes en goed werk gedaan. Het contact verliep ook erg prettig.
 • Totaalonderhoud de wit
  Totaalonderhoud de wit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Badkamer specialist in Voorthuizen

  Als u op zoek bent naar een Klusbedrijf in regio Voorthuizen en omstreken dan kan ik uw verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en een hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft uw hulp nodig met kit werkzaamheden, Timmerwerk, Het afstellen en goed sluitend maken van deuren,klein loodgieters werk, het plaatsen van keukens en of het verduurzamen van u woning denk hierbij aan het plaatsen van dubbel glas of hr ++ glas. Stuur mij dan een bericht, zodat ik uw kan helpen en uw van een offerte kan voorzien. De openingstijden zijn van : Maandag :07:30/17:00. Dinsdag :07:30/17:00. Woensdag :07:30/17:00. Donderdag :07:30/17:00. Vrijdag :07:30/17:00. ( weekend of Avond, Mogelijk Op Afspraak)

  Laatste review:
  Kitten-
  Snelle, vriendelijke communicatie. Prima prijs, duidelijke offerte. Klus snel geklaard!
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.9 van 54.951.011 reviews
  Badkamer specialist in Voorthuizen

  Gespecialiseerd in de aanleg van Buitenkranen en Buitenstopcontacten. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website: buitenkraanaanleggen(punt)nl Indien tijd over ook aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Everard had op korte termijn tijd voor het plaatsen van de buitenkranen. Hij werkt snel en netjes.
 • Onderhoud en servicebedrijf egbert jansen Dwarsgraafweg
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Badkamer specialist in Voorthuizen

  Als je op zoek bent naar een Aannemer, Elektricien, Klusbedrijf, Dakdekker, Badkamer specialist in Kootwijkerbroek, dan kan ik je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij warmte isolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Super geholpen door Egbert. Reageert snel. Offerte per post, zo leuk. Echt een vakman, erg netjes gewerkt!
 • Codie
  Codie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Badkamer specialist in Voorthuizen

  Codie is een bedrijf dat zich onderscheid door ervaring en inzicht. Wij maken onze beloften waar. Onze specialisatie is de riolering om en in het huis. Dus voor bijvoorbeeld een verstopping, nieuwe aanleg of aanpassingen van uw riolering bent u van harte welkom. Maar ook voor de waterleiding bent u bij ons aan het goede adres. Verder doen wij aanpassingen aan uw stroomvoorziening, zoals het aanpassen van de meterkast, plaatsen laders tbv auto, en andere voorzieningen. Ons werkgebied is ongeveer 30 km.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goede communicatie, houdt zich aan de afspraak. Het was technisch een wat lastige klus, maar hij heeft het goed opgelost
 • VVB Montage en Techniek
  VVB Montage en Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Badkamer specialist in Voorthuizen

  VVB Montage en Techniek kan je helpen met je Installatie klus in Putten en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Gas, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met VVB Montage en Techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Ietsje later (1uur) maar verder afgewerkt. Ook de afkitrand voorzien van boorgruis zodat de witte kit onzichtbaar werd!
 • Golden Gate Afbouwbedrijf
  Golden Gate Afbouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Badkamer specialist in Voorthuizen

  Golden Gate bouw heeft meer dan 17 jaar ervaring in het bouwgebied EN de eigenaar van de bedrijf is BOUWKUNDIGE dus de klanten krijgen Gratis goeie adviezen en 3D tekening voor dat wij het werk uitvoeren . LET OP !!!!! We zijn als zakelijk klanten bij sanitair winkel ingeschreven en we hebben daar zakelijk KORTING die gebruiken we voor onze klanten. Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen. WE WERKEN ALLEEN MET GARANTIE ........ Met vriendelijke Groeten

  Laatste review:
  Ik heb een goede ervaring gehad met Golden Gate afbouwbedrijf. Zij hebben voor de materialen gezorgd en ze waren van hele hoge kwaliteit en het klus was netjes optijd klaar. Ik raad dit bedrijf aan.
 • Renova klussen bedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Badkamer specialist in Voorthuizen

  Renova klussen bedrijf kan je helpen met je Aannemer klus in Amersfoort en omgeving provincie Utrecht. Wij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging en Gevelrenovatie te beantwoorden. Neem contact op met Renova klussen bedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Rustige man, die prima werk (vervangen vensterbanken) heeft opgeleverd.
 • A.S.L. Tegelzetersbedrijf
  A.S.L. Tegelzetersbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6549 reviews
  Badkamer specialist in Voorthuizen

  Meer dan

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Mahmoud is een aardige man die zijn afspraken nakomt en hard werkt.

4.8

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Voorthuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 744 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Voorthuizen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Voorthuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt