Vind badkamer specialisten in Vinkeveen

Op zoek naar badkamer specialisten in Vinkeveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Vinkeveen

 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Badkamer specialist in Vinkeveen

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Ebu reageerde supersnel en heel vriendelijk. Doordat ik niet de juiste spullen had gekocht zat het wat tegen maar hij heeft het met een goed humeur en vindingrijkheid helemaal perfect opgeleverd
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75285 reviews
  Badkamer specialist in Vinkeveen

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Vriendelijk, snelle afspraak, keurig opgelost
 • Het Renovatieteam
  Het Renovatieteam
  Beoordeling: 4.5 van 54.5549 reviews
  Badkamer specialist in Vinkeveen

  HET RENOVATIETEAM Ons bedrijf is sedert 2008 in Nederland in de kwaliteitsbouw aan het werk. Wij zijn een vertrouwd adres voor uw grote en kleine opdrachten in en rondom uw woning, werkruimte, kantoor en winkelpand. Dat kan gaan van renovatie tot uiteenlopende bouwwerkzaamheden voor uw badkamer en toilet, keuken, vloeren, plafonds, muren, terras, trappen, uitbouw en verwarming. Wij komen altijd langs. U kunt bij ons terecht voor: -Renovatie en verbouwing -Schilderen en afwerken -Gipsplaten aanbrengen en afwerken -Stucen -Timmerwerk -Doorbraak en uitbouw -Loodgieterswerk -Electrawerk -Vloerverwarming -Tegelwerk -Laminaat Wij werken tegen goede tarieven op urenbasis of voor een afgesproken bedrag, u mag het zeggen. Wie zijn wij? Wij zijn een hechte ploeg van ervaren en bekwame Poolse vakmensen met eigen specialismen in de bouw. Wij zijn efficiënt, leveren kwaliteit en zijn gemotiveerd. Wij zijn met meertalige Polen zodat de communicatie altijd goed is. Alles in een hand Wij nemen uw zorg uit handen en denken met u mee. Uw wensen werken wij samen met u uit. Hoe verder? Indien u interesse heeft kun u contact met ons opnemen via Werkspot. Vervolgens maken wij met u een afspraak voor overleg en een bezichtiging. Daarna ontvangt u vrijblijvend een gespecificeerde offerte per e-mail of post. Deze wordt met u besproken en doorgenomen. Indien u akkoord bent met de offerte spreken wij met u een datum af waarop het werk gaat beginnen. Het werk wordt zonder onderbreking uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Het Renovatieteam

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Wij hebben echt een fijne en goede samenwerking ervaren met Het Renovatieteam voor de verbouwing van onze badkamer, het aanpassen van elektra en de keuken klaar maken voor plaatsing nieuwe keuken. Timo is aan het begin verantwoordelijk voor de offerte (punctueel en nauwkeurig) en gedurende de rest van het project voor de financiele administratie. Sara neemt het met haar werknemers, na offerte, over voor de bouw en afwerking. Wij hebben met zowel Timo als Sara (en andere werknemers) een erg prettige communicatie ervaren. Er wordt snel gereageerd en er is ruimte voor vragen. Daarnaast denkt Sara ontzettend fijn mee in het maken van beslissingen gedurende het project. Sara houdt je gedurende het project goed op de hoogte van de voortgang, en overlegt tijdig en duidelijk. Ik zou een volgend project zeker weer met Het Renovatieteam doen, en heb Timo en Sara inmiddels ook bij twee andere kennissen aangeraden.
 • DWKdienstverlening
  DWKdienstverlening
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Badkamer specialist in Vinkeveen

  kan je helpen met je Aannemer klus in Mijdrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Puin of meubilair afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Tot twee keer toe komt DWKdienstverlening niet opdagen. Ik heb hem na de eerste keer op dezelfde dag tot drie keer gebeld maar er werd niet opgenomen. De volgende dag weer gebeld maar kreeg gelijk de voicemail, mijn nummer gewoon geblokkeerd. Toen ik met een andere telefoon belde werd er wel opgenomen (!), allerlei smoesjes en hij zou twee dagen later alsnog langskomen…niet dus. Onbetrouwbaar, komt zijn afspraken niet na en stuurt je van het kastje naar de muur. Doe er geen zaken mee, het loopt alleen maar uit tot een teleurstelling.
 • Krebs Klussenbedrijf
  Krebs Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Badkamer specialist in Vinkeveen

  Krebs klussenbedrijf VOF bestaat sinds 2009. Wij zijn een vast en goed functionerend team. Onze specialisten zijn voornamelijk mensen uit Polen en iedereen heeft zijn eigen specialisaties in de bouw. Wij zijn flexibel en passen ons aan de behoeften van de klant aan. Taal communicatie is bij ons geen probleem. Wij spreken Nederlands en Engels...en ook Pools:) Tijdens de renovatie zijn we de hele tijd beschikbaar en beantwoorden we alle vragen en twijfels. Bij ons kun u dingen doen als: -renovatie en verbouwing -stucken -schilderen -timmerwerk -loodgieterswerk -electrawerk -uitbouw -aanbouw -opbouw -daakapel -vloerverwarming Als u voor ons kiest maken we een afspraak om alles te bespreken en te bekijken. Dan krijgt u van ons een offerte met alle informatie en als u akkoord bent kunnen wij datum plannen om te beginnen. Met vriendelijke groet, Krebs team

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Onze zolder is zoals afgesproken verbouwd. Wij zijn erg tevreden ziet er prachtig uit. Het zijn echte vakmensen. Zeker een aanrader.
 • Badpaleis
  Badpaleis
  Beoordeling: 4.6 van 54.6555 reviews
  Badkamer specialist in Vinkeveen

  Wit u uw badkamer graag veranderen of bent u net verhuisd en moet daar een nieuwe badkamer inkomen? Dan kan badpaleis u hier zeker mee helpen. U kan hier een erg groot assortiment vinden voor de badkamer en voor iedereen zit er wel wat tussen. Zo kunt u de badkamer precies inrichten naar uw smaak. Bij badpaleis kunt u alles vinden voor uw badkamer. U kan hier een complete badkamer kopen die helemaal bij uw smaak past. Bij badpaleis heeft u ook nog eens 14 dagen bedenktijd. Wij kunnen u complete badkamer verzorgen van A tot Z inclusief montage en sanitair !

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Vriendelijk en kundig
 • Weeda Montage
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Badkamer specialist in Vinkeveen

  ik ben Remco Weeda mijn bedrijfsnaam is Weeda Montage ik werk op zzp basis. mijn bedrijf is bevestigt in de Kwakel. ik doe verbouwingen in en rondom het huis, badkamers, keukens, timmer klussen, klein loodgieters enz.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  EEN ABSOLUTE AANRADER! Toch altijd spannend om je klus (in ons geval de renovatie van de badkamer) via Werkspot uit te zetten. Maar, wij zijn heel erg blij dat wij voor Weeda Montage hebben gekozen. Het is een rustige man, die niet met allerlei verkooppraatjes de drempel over stapt. Neemt rustig de klus op en komt met een heldere offerte. Wij hebben goede afspraken kunnen maken over het ophalen van het sanitair en de tegels bij de winkel, de afvoer van het oude sanitair en de overige puin en hoe de badkamer eruit moest komen te zien. Alles is ook naar uiterste tevredenheid uitgevoerd. Als je een afspraak maakt, dan komt hij ook en op tijd. Ook de communicatie was een sterk punt. Mails werden dezelfde dag nog beantwoord en kon de telefoon eens een keer niet worden opgenomen, dan werd je snel teruggebeld. Als er wensen in de uitvoering waren, die niet praktisch waren, dan werd een en ander in goed overleg op andere wijze uitgevoerd. Wij zijn echt heel blij met het eindresultaat.
 • Flex bouwwerk
  Flex bouwwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8563 reviews
  Badkamer specialist in Vinkeveen

  Flexbouwwerk is een klusbedrijf met diverse werkzaamheden, zo renoveren wij badkamers, plaatsen wij wc’s, doen wij aan elektra en loodgieter werkzaamheden. U kunt voor al uw installatietechnische en bouw klussen bij ons terecht.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Ben heeft bij me de toiletpot en het bijbehorende reservoir vervangen. Hij is beleefd en vriendelijk. Door zijn ervaring weet hij de juiste oplossing. Hij werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Er kwam nog iemand die hem ging helpen. De WC-spullen die ik had besteld, waren niet compleet. Hij ging de benodigde onderdelen halen. Ik ben tevreden met het resultaat. Ben, bedankt voor je werk. Misschien tot volgende klus!
 • Loodgietersbedrijf-Waterfix
  Loodgietersbedrijf-Waterfix
  Beoordeling: 4.7 van 54.75143 reviews
  Badkamer specialist in Vinkeveen

  Waterfix is een jong bedrijf met erg veel ervaring en met veel verschillende specialisaties ,al ruim 20 jaar actief in de loodgieters/installatie branche, zowel particulieren als bedrijven verlenen we onze diensten

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  erg prettige ervaring. Duidelijke uitleg wat hij doet en waarom. Voor zover ik het kan beoordelen zeer kundige vakman. Iemand die zijn vak verstaat. IK vond hem wel iets aan de prijzige kant. Maar prima werk gedaan. Klus was 2 weken geleden.
 • Bouwwensen
  Bouwwensen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6560 reviews
  Badkamer specialist in Vinkeveen

  Bouwwensen Groep is a multidisciplinary construction organization operating throughout the Netherlands. If you contact our firm for help, you will immediately receive it in any language available to you. We have extensive experience in Netherland, Greece, Poland, Germany and Armenia. We own all modern technologies in the construction industry. We are ready to provide you with the following services: - Full or partial renovation of the bathroom, living room, kitchen and other living rooms; - Overhaul of apartments, houses, shops, offices and other residential and non-residential premises; - Erection and construction of buildings from scratch (house, extension, etc.); - Improvement of the territory (landscape works); - Roofing works, as well as installation of solar panels; - Finishing and front works; - Installation of warm floors of any kind and complexity; - Waterproofing works. Bouwwensen Groep - high quality, reasonable prices and short lead times.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  we did toilet and kitchen renovation, good work

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Vinkeveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 711 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Vinkeveen

Andere vakmensen in Vinkeveen

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur