Vind badkamer specialisten in Tripscompagnie

Op zoek naar badkamer specialisten in Tripscompagnie? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Tripscompagnie

 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95189 reviews
  Badkamer specialist in Tripscompagnie

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Kundig, vriendelijk & duidelijk.
 • SpoedWerk
  SpoedWerk
  Beoordeling: 4.2 van 54.259 reviews
  Badkamer specialist in Tripscompagnie

  Een bedrijf gespecialiseerd in algemeen spoedonderhoud in bouw en renovatie Wij onderscheiden ons door snelle reactie en snelheid van controle in noodsituaties Aarzel niet, u vindt ons binnen de kortste tijd naast u Wij wensen iedereen succes 👍

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Hele snelle reactie en kwam ook gelijk met een voorstel.
 • SAMOR
  SAMOR
  Beoordeling: 4 van 54518 reviews
  Badkamer specialist in Tripscompagnie

  wij zijn bedrijf Samor we werken in vloerverwarming,lootgieter,algemene burgerlijke en utiliteitsbouw . wij hebben 20 jaar ervaring in dat werk

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Samor is de meest onprofessionele aannemer die we ooit zijn tegengekomen. We hebben ze een complete badkamerrenovatie gegeven en daar hebben we nu spijt van. Ze hebben vreselijk werk verricht in de badkamer. 1. Ze hebben de slaapkamermuur en de trapmuur beschadigd tijdens het renoveren van de badkamer en ze hebben geweigerd deze te repareren. (Zie foto's) 2. Ze beschadigden de badkamerdeur en weigerden deze te repareren. (Zie foto's) 3. De douchekranen zijn in omgekeerde volgorde gemonteerd, wat betekent dat de koud- en warmwaterkranen niet in de goede richting staan. Dit heeft voor ons aanzienlijke problemen veroorzaakt, aangezien de douchekraan een thermostaat heeft die momenteel niet goed functioneert. 4. De radiator in de badkamer werkt helemaal niet en ze weigeren deze te komen repareren. 5. De toiletbril is op een slechte manier geïnstalleerd. 6. In sommige delen van de badkamer zijn de tegels in slechte staat en zeer onprofessioneel geïnstalleerd. (Zie foto's)
 • 1012 installatie
  1012 installatie
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Badkamer specialist in Tripscompagnie

  1012 installatiebedrijf houd zich bezig met complete badkamer en toilet renovaties, ook voeren wij werkzaamheden uit zoals vloerverwarming, en overig loodgieterswerk.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Erg goed werk geleverd en dat op een vrij korte termijn
 • RiBa dienstverlening
  RiBa dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Badkamer specialist in Tripscompagnie

  RiBa klussenbedrijf biedt zijn diensten aan in de gemeente Midden Groningen en omstreken. Voor elke kleine en middelgrote klus staan wij graag voor u klaar. Of het nu gaat om een vloer leggen, meubelmontage, een toilet of keukenrenovatie of elke andere kleine klus in en om huis, wij bieden kwaliteit en zijn vaak op korte termijn beschikbaar. Gespecialiseerde in; • (IKEA) keukenmontage • Meubelmontage • Plaatsing taatsdeuren • Vervangen/afhangen binnendeuren • Laminaat leggen • Diverse kleine klussen zoals ophangen/aansluiten verlichting, planken, gordijnrails, hang- & sluitwerk, deurbeslag en schakelmateriaal. Het bedrijf is een paar jaar geleden opgestart door 2 rechterhanden en inmiddels hebben al vele tevreden klanten de goede service mogen ervaren. Met een bouwkundige achtergrond en uitgebreide kennis in duurzaamheid en ventilatie bieden wij kwalitatief uitstekend werk voor een concurrerende prijs. Niet de goedkoopste, niet de beste én niet de snelste maar wél allround kwaliteit met een persoonlijke touch. Wij bieden naar wens tevens een energie bespaaradvies. Middels een adviesgesprek en een woninginspectie kunnen we vrij snel een passend advies geven over waar er nog winst te behalen is met betrekking tot energiebesparing en wooncomfort. RiBa staat voor kwaliteit en goede service! Tot snel!

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Rick komt afspraken na, is vriendelijk en deskundig en heeft een lekker tempo.
 • Klus en Montagebedrijf Hulshof
  Klus en Montagebedrijf Hulshof
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Badkamer specialist in Tripscompagnie
  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Harry leverd professioneel werk, denk mee, adviseert waar nodig en is flexibel.
 • Wegwijs bedrijfsadvies

  Nog geen reviews

  Badkamer specialist in Tripscompagnie

  Wegwijs klus en adviesbedrijf is actief in Groningen en Drenthe. Wij zijn een all-round klusbedrijf met veel ervaring. Je kunt bij ons terecht voor timmerwerk, loodgieter, installatie en montage. Wij er voor de grote klussen zoals het plaatsen van een tussenwand, of een schutting om je tuin. En wij zijn er ook voor de kleine klus zoals het ophangen van een lamp, het vervangen van een stopcontact of het plaatsen van een vensterbank.

 • Vos dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Badkamer specialist in Tripscompagnie

  .

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Prettige samenwerking! Robert heeft ramen en kozijnen gemaakt en geplaatst en onze tegelvloer gelegd. Nu nog de badkamer. Dik tevreden, goede vakman!
 • K Staats Klus- en onderhoudsbedrijf
  K Staats Klus- en onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Badkamer specialist in Tripscompagnie

  K Staats klus- en onderhoudsbedrijf, een jong bedrijf gevestigd in de gemeente Midden Groningen Voor klus en onderhoudswerkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. Saus en schilderwerkzaamheden binnen en buiten. Timmerwerkzaamheden. Laminaat of tegelvloeren leggen. Tuin werkzaamheden. Schutting – tuinhuis- overkapping plaatsen. Kleine bestrating – terras reinigen. Zonnepanelen – daken – dakgoten reinigen. verwarming cv - elektra - gas - riolering - sanitair. Schoonmaakwerkzaamheden. Totaal onderhoud van panden. Sloopwerkzaamheden. Transport of verhuis opdrachten.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Prima klusman. Zeer vriendelijk en efficiënt! We zijn heel tevreden!
 • Eggink-maatwerk
  Eggink-maatwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Badkamer specialist in Tripscompagnie

  Eggink-maatwerk heeft zich gespecialiseerd in badkamer- en toiletrenovaties, tegel- en timmerwerk, (betonlook) stuc- en pleisterwerk, montage en onderhoud. Jarenlange ervaring maakt dat Eggink-maatwerk een betrouwbaar bedrijf is dat zich onderscheidt door vakmanschap, kwaliteit en service. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen samen door te spreken. Doordat wij nauw samenwerken met verschillende leveranciers kunnen wij alles leveren en in eigen beheer uitvoeren. Voorafgaand aan de opdracht wordt u goed geïnformeerd over de mogelijkheden en de kosten. Vervolgens worden de werkzaamheden en te gebruiken materialen in een schriftelijke offerte gedetailleerd vastgelegd. Ook de planning wordt in overleg met u afgesproken. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan! Eggink-maatwerk is aangesloten bij het VLOK waardoor u verzekerd bent van kwaliteit, deskundigheid en garantie. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte! Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Eggink-maatwerk rekent geen voorrijkosten.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Bert gaf een heldere en uitgebreide offerte af, voor een nette prijs. Verder heeft hij de badkamer zeer netjes afgewerkt. Hier en daar een klein opstakel, maar dat heeft Bert netjes opgelost. Naast de badkamer heeft Bert aanvullend ook het toilet aangepakt. Na de werkzaamheden bleek er een kan met voorstrijk te hebben gelekt op de vloer. Bert is hier nog voor terug geweest om te helpen met het repareren van de vloer. Fijne man om in en om huis te hebben.

4.3

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Tripscompagnie, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 92 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Tripscompagnie

Populaire diensten

Andere vakmensen in Tripscompagnie

Vind vakmensen bij jou in de buurt