Vind badkamer specialisten in Ter Aar

Op zoek naar badkamer specialisten in Ter Aar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Ter Aar

 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555136 reviews
  Badkamer specialist in Ter Aar

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Contact verliep snel en soepel, prettige communicatie, super netjes gewerkt. Top!
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Badkamer specialist in Ter Aar

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk alles in goed overleg en hij is netjes. Gr.frans
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Badkamer specialist in Ter Aar

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, goed, betrouwbaar. Aanrader dus! :)
 • KMC Tegelzetbedrijf
  KMC Tegelzetbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews
  Badkamer specialist in Ter Aar

  Ik heb 25 jaar ervaring :8 jaar in Griekenland, 12 jaar in Cyprus 5 jaar in Nederland. Hoge kwaliteit werk Matige prijs mensen zijn tevreden.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  KMC was erg professioneel en snel. Het resultaat is erg mooi en netjes geworden. Toen er toch iets niet helemaal goed leek te zijn, kwamen ze de volgende dag meteen om het te maken. Zeker een aanrader
 • HUBILIT
  HUBILIT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Badkamer specialist in Ter Aar

  HUBILIT is je ideale partner als je een Interieurontwerper, Schilder, Elektricien, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig hebt in Hoofddorp en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van interieurontwerp. 15 jaar ervaring. Wij hebben een website met een groot aantal afgeronde projecten en reviews. Ook voeren wij op- en afbouwwerken uit, binnenschilderwerk, plaatsing of vervanging van zonnepanelen, plaatsing van wand- of vloertegels, plaatsing van tuin- of buitenverlichting... en nog vele andere diensten die wij voor u als schilder, elektricien kunnen uitvoeren , tegelzetter of specialist in woningrenovatie. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen en een prijsopgave kunnen opmaken.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Andrii is een vakman. Hij is secuur denkt mee en is daarnaast ook nog eens een aardige kerel. Tijden worden nagekomen en als het nodig wordt er tot laat doorgewerkt, flexibel dus. Communicatie gaat was stroef in het Engels maar met een beetje geduld wordt alles duidelijk. De koof is verwijderd omdat er een nieuwe keuken geplaatst moest worden met plasma afzuiging waardoor de koof overbodig werd. Koof is verwijderd en er is gipsplaat voor gekomen om het weer als een geheel te laten zijn met plafond en de muur. Daarnaast is er nadien een andere platte centrale afzuiging boven de keuken geplaatst om deze weer in gebruik te kunnen nemen. Waar Andrii nog in kan verbeteren is de inschatting kwa werkuren en materiaal dat hij nodig heeft. Maar dat zag hij zelf ook in en in overleg is dat allemaal prima verlopen. Overall een prima ervaring. Ik zou Andrii en zijn kompaan zeker aanraden. Sterker nog ik heb al een volgende klus in het vooruitzicht.
 • Solid Jack
  Solid Jack
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Badkamer specialist in Ter Aar

  Ik, J. Gonet, 48jaar en heb in 2012 mijn bedrijf Solid Jack opgericht. Gespecialiseerd in badkamer en toilet verbouwen [incl leiding en elektrawerk]. Ik heb twintig jaar ervaring met met dit type opdrachten.Kortom ,ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Solid jack kwam onze badkamer en toilet helemaal renoveren. Het is erg mooi geworden. Hij denkt ook met je mee in bepaalde zaken en denkt ook aan je portemonnee. Dank Jacek, voor je harde werk!
 • Seba-Paint
  Seba-Paint
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Badkamer specialist in Ter Aar

  Schildersbedrijf voor binnen- en buitenschilderwerk, interieur afwerking. Renovatie en vervanging van hout. In bedrijf sinds 2013.

  Laatste review:
  Prima geholpen, de badkamer was zo gedaan!
 • Weeda Montage
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Badkamer specialist in Ter Aar

  ik ben Remco Weeda mijn bedrijfsnaam is Weeda Montage ik werk op zzp basis. mijn bedrijf is bevestigt in de Kwakel. ik doe verbouwingen in en rondom het huis, badkamers, keukens, timmer klussen, klein loodgieters enz.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  EEN ABSOLUTE AANRADER! Toch altijd spannend om je klus (in ons geval de renovatie van de badkamer) via Werkspot uit te zetten. Maar, wij zijn heel erg blij dat wij voor Weeda Montage hebben gekozen. Het is een rustige man, die niet met allerlei verkooppraatjes de drempel over stapt. Neemt rustig de klus op en komt met een heldere offerte. Wij hebben goede afspraken kunnen maken over het ophalen van het sanitair en de tegels bij de winkel, de afvoer van het oude sanitair en de overige puin en hoe de badkamer eruit moest komen te zien. Alles is ook naar uiterste tevredenheid uitgevoerd. Als je een afspraak maakt, dan komt hij ook en op tijd. Ook de communicatie was een sterk punt. Mails werden dezelfde dag nog beantwoord en kon de telefoon eens een keer niet worden opgenomen, dan werd je snel teruggebeld. Als er wensen in de uitvoering waren, die niet praktisch waren, dan werd een en ander in goed overleg op andere wijze uitgevoerd. Wij zijn echt heel blij met het eindresultaat.
 • Bouwgroep Zuid Holland B.V.
  Bouwgroep Zuid Holland B.V.
  Beoordeling: 3.9 van 53.954 reviews
  Badkamer specialist in Ter Aar

  Al uw vastgoed onderhoud, reparatie, bouw en service onder 1 dak. De garantie van voor iedere klus een vakman man, 1 aanspreekpunt, 20 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Helaas is de klus niet afgemaakt en verloopt contact heel moeizaam. Telkens als er weer een afspraak staat, komt er niemand opdagen. Na een week werd er laks met afspraken omgegaan, terwijl we bij kennismaking een goed gevoel hadden over dit bedrijf. We zijn daarnaast zelf heel coulant en flexibel geweest in het maken van afspraken. Vanaf begin september bezig met het plaatsten van een toilet, wasbak en betegelen van de ruimte. De wasbak is nog steeds niet geplaatst. Daarnaast is het tegelwerk en vooral het kitwerk slordig gedaan. Nemen zelf geen initiatief om dit op een passende manier af te handelen. Dit is erg vervelend gezien we al wel een volledig bedrag hebben betaald.
 • Bouwwensen
  Bouwwensen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7597 reviews
  Badkamer specialist in Ter Aar

  Bouwwensen Groep is a multidisciplinary construction organization operating throughout the Netherlands. If you contact our firm for help, you will immediately receive it in any language available to you. We have extensive experience in Netherland, Greece, Poland, Germany and Armenia. We own all modern technologies in the construction industry. We are ready to provide you with the following services: - Full or partial renovation of the bathroom, living room, kitchen and other living rooms; - Overhaul of apartments, houses, shops, offices and other residential and non-residential premises; - Erection and construction of buildings from scratch (house, extension, etc.); - Improvement of the territory (landscape works); - Roofing works, as well as installation of solar panels; - Finishing and front works; - Installation of warm floors of any kind and complexity; - Waterproofing works. Bouwwensen Groep - high quality, reasonable prices and short lead times.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  De wasmachine moest vd begane grond naar de 2e verdieping worden verplaatst. Bouwwensen kwam met 3 mannen en in 10 minuten was de klus geklaard. Ik was bang voor beschadigingen aan de muur of trap maar de heren gingen heel voorzichtig te werk. Perfect gedaan en tegen een scherpe prijs.

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Ter Aar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 764 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Ter Aar

Populaire diensten

Andere vakmensen in Ter Aar

Vind vakmensen bij jou in de buurt