Vind badkamer specialisten in Stompetoren

Op zoek naar badkamer specialisten in Stompetoren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Stompetoren

 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555136 reviews
  Badkamer specialist in Stompetoren

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Contact verliep snel en soepel, prettige communicatie, super netjes gewerkt. Top!
 • Afenla works
  Afenla works
  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews
  Badkamer specialist in Stompetoren

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatief goede allround loodgieter/Electra monteur, dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik help u graag! Ik heb meer dan 20jr werk ervaring met verschillende loodgieter & installatie bedrijven. Ik denk graag met u mee en mocht het nodig zijn dan kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken en te adviseren. Ik doe regelmatig verschillende projecten (electra/loodgieter/alarm installatie, in sommige gevallen werk ik samen met een andere ervaren collega indien noodzakelijk. -Loodgieter werkzaamheden -Electra aansluiten -Databekabeling / Beveiligingscamera • Werk efficiënt en netjes • Afspraak = Afspraak • Komt op tijd en werkt altijd in overleg • Denkt altijd met u mee en (rookt niet) *PROBLEMEN WORDEN VAAK OPGELOST

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Dell is professional and he helped me with removing washing machine which was quite challenging due to the kitchen set up. Other then executing the work, he also gave me advises on how to install of place washing machine/dishwasher. Highly recommended!
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Badkamer specialist in Stompetoren

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk alles in goed overleg en hij is netjes. Gr.frans
 • J.Dekker loodgieterswerken
  J.Dekker loodgieterswerken
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Badkamer specialist in Stompetoren

  J.Dekker Loodgieterswerken is werkzaam in Noord-Holland. Neem gerust vrijblijvend contact op. J.Dekker is gespecialiseerd in Sanitair, Centrale verwarming, Lekkages, Water, Gas, Riolering/verstoppingen, Renovatie en overige De- en montage werkzaamheden.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Super goede en fijne service!
 • NU installatietechniek
  NU installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Badkamer specialist in Stompetoren

  Na 17 jaar ervaring bij Croonwolter &Dros, besloten om voor mijzelf verder te gaan. April 2022 ga ik als zzp'er verder onder de naam NU installatietechniek. Projecten/ werkzaamheden/samenwerkingen, waarvoor u mij kunt benaderen zijn: - WKO ruimten/ technische ruimten volledig opzetten - Installatie loodgieterswerkzaamheden - Laswerkzaamheden - Utiliteit/ woningbouw Badkamer renovatie - Inzetbaar als chef monteur of uitvoerder ----------------------------------------------------------------- Als leerling monteur aan de slag gegaan bij Croonwolter & Dros in 2005. Binnen 17 jaar doorgegroeid tot chef monteur. Hier was ik verantwoordelijk voor grote projecten, zoals: - Film academie - KLM hangar, gebouw 410 - ING - The Base, WKO - WBVR Lelystad Als leidinggevende monteur had ik de eindverantwoordelijkheid voor deze grote projecten. Mijn drijfveren zijn; doorzettingsvermogen, nauwkeurigheid en vakmanschap. Zowel de voorbereiding als de nazorg op een project heeft mijn volledige aandacht.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Onze badkamer is helemaal gestript en weer opgebouwd. Nuri is een harde werker, denkt absoluut met je mee! Geen 9 tot 5 mentaliteit , maar gaat laat door als het moet. Zelfs op zondag is hij geweest. Nuri is een zeer prettig persoon, zo ook zijn broer die hem met regelmaat kwam helpen. Laten een schone werkplek achter. Wij zijn nog elke dag blij met onze prachtige badkamer 😍 Je kunt Nuri blij maken met (veel) koffie, daar leeft hij bijna op 😁 Eerlijk is eerlijk, wij hebben het getroffen met Nuri van NU INSTALLATIETECHNIEK , echt een aanrader!! 👌 Nogmaals dank Nuri! Met een hartelijke Groet, Arnold en Sandra 👋
 • Nas Onderhoud
  Nas Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Badkamer specialist in Stompetoren

  Welkom bij Nas Onderhoud, al meerdere jaren ervaring in allround klussen in en rondom uw huis. Bij ons staat kwaliteit centraal en zullen nooit de klus verlaten tot u volledig tevreden bent. Onze werkwijze is vrij simpel, wij komen vrijblijvend langs. Denken graag met u mee in u wensen en geven u advies. Vervolgens maken we een definitieve prijsopgave zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Op het uitgevoerde werk krijgt u ook nog eens garantie!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Nas komt zijn afspraak na en heeft eindeloos geduld gehad om de klus te klaren. Wij zijn heel blij met de dienst die nas heeft uitgevoerd. Ik zal hem zeker opnieuw inhuren.
 • Eysewijs
  Eysewijs
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Badkamer specialist in Stompetoren

  Eysewijs is je ideale partner als je Installatiebedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig hebt in Alkmaar en omgeving.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Ben super tevreden, hij werkt secure en netjes. Zou hem zo weer vragen voor een klus.
 • Badkamer Installatie Oudorp
  Badkamer Installatie Oudorp
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Badkamer specialist in Stompetoren

  Als ervaren badkamer installateur kunt u mij met vertrouwen uw badkamer/toilet renovatie laten uitvoeren. Sinds 1 jan dit jaar de stap gezet om te ontdekken of zzp er ook daadwerkelijk een nieuw hoofdstuk in mijn leven kan zijn. Als gediplomeerd tegelzetter sinds 1996 en een pa die 35 jaar stukadoor is geweest heb ik de nodig ervaring. Klein timmerwerk en loodgieters handelingen zijn ook mij machtig geworden, dit door doen. Alle werkzaamheden bij 1 persoon dus ook 1 contact persoon. Lijkt me de juiste keuze om te kiezen voor badkamer installatie oudorp. Mvg Vin de Boer

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Via Werkspot in aanraking gekomen met Vincent. Bij ons thuis langs geweest om de opdracht door te nemen. Direct een heel fijn gevoel bij deze vakman. Vincent is op de afgesproken dagen geweest en heeft fantastisch werk geleverd en nog wel meer dan dat! Vin is een fijne vakman om in huis te hebben omdat hij graag op alle vlakken met je mee denkt en mee helpt! Super vriendelijk en innovatief en ontzettend betrouwbaar. Wij gaan Vin in huis zelfs een klein beetje missen. Zo een handig iemand die alles doet. Wij raden iedereen aan om voor Vincent te kiezen. Wij zijn dik tevreden! Vin, bedankt!!
 • MH Allround Dienstverlening
  MH Allround Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Badkamer specialist in Stompetoren

  MH Allround Dienstverlening staat voor kwaliteit en tevredenheid.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en fijne communicatie, komt afspraken na en tevreden met het resultaat!
 • Onderhoud en afbouwbedrijf Droomhuis
  Onderhoud en afbouwbedrijf Droomhuis
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Badkamer specialist in Stompetoren

  🏡 Uw bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud. 👌 Kwalitatief, snel, verantwoord 🛠 Ruimte voor idealen 👷🏻‍♂️ Aannemer met oog voor detail 🤝 Ontwikkeling 🚀 Meer dan 250 projecten

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  De badkamer is gestript en volledig nieuw opgebouwd. Alle werkzaamheden zijn super uitgevoerd. Zowel in tijd en kwaliteit. Ivan is daarnaast altijd bereikbaar en heeft er voor gezorgd dat de werkzaamheden in de gewenste periode zijn uitgevoerd. Aanrader!!!

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Stompetoren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 361 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Stompetoren

Populaire diensten

Andere vakmensen in Stompetoren

Vind vakmensen bij jou in de buurt