Vind badkamer specialisten in Sint-Oedenrode

Op zoek naar badkamer specialisten in Sint-Oedenrode? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Sint-Oedenrode

 • Casa klusjes
  Casa klusjes
  Beoordeling: 4.7 van 54.75332 reviews
  Badkamer specialist in Sint-Oedenrode

  Beste mensen, voor alle kleine elektra klusjes zo als stopcontacten vervangen en storingen   binnen   u huis sta ik klaar voor om u daar bij te helpen en loodgieter werk, en andersklusjes zijn ook welkom dingen ophangen  voor meer info mailen of bellen.en appen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk, deskundig en hulpvaardig! Mustafa legt uit wat hij doet en waarom en is heel redelijk in kostenberekening!
 • Installatiebedrijf Cuypers
  Installatiebedrijf Cuypers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9571 reviews
  Badkamer specialist in Sint-Oedenrode

  Wij zijn een bedrijf dat gecertificeerd is en alle voorkomende loodgieters en installatiewerkzaamheden in en om uw huis of bedrijf kunnen uitvoeren. Hieronder staan deze werkzaamheden vermeld. Het betreft werkzaamheden aan: - de verwarmingsinstallatie (cv, cv leidingen, radiatoren etc. en/of warmtepomp); - service aan de cv ketel en warmtepomp; - riolering in, aan en om uw woning of bedrijf, ventilatiesystemen (zowel kanalen, ventielen als ventilatieboxen); - gasleiding door de gehele woning en aansluiting gasleiding in meterkast (gasgecertificeerd), afpersen en op dichtheid controleren; - waterleiding van moderne materialen (henco, Uponor pijp etc) en koper; - renovatie en nieuwaanleg toiletruimtes en badkamers. Dit is inclusief het verwijderen van het oude materiaal tot op de stenen en het aanleggen van nieuw leidingwerk, vlak zetten van de muren, betegelen, plaatsen van sanitair, kitten etc. Wij kunnen u vooraf adviseren en begeleiden tijdens het maken van keuzes. Wij werken alleen met bekende merken zoals Vaillant (cv ketel en warmtepomp), radiatoren en toebehoren zoals Heimeier, Henrad, Jaga etc., badkamer materialen worden bij Plieger en Galvano afgenomen (dit i.v.m. de garantie op de badkamer). In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten geholpen en zijn deze tevreden over het geleverde werk. Hierbij moet u denken aan de kwaliteit van de materialen, de wijze van uitvoeren van het werk, het eindresultaat en de nazorg en service. Het tarief dat wij hanteren is een marktconform tarief, Euro 58,50 ex btw/uur voor een monteur, voorrijkosten worden bepaald adhv van routeplanner en zijn minimaal Euro 47,50 ex btw/dag/bedrijfswagen. Werkspot heeft een fee die ik doorbelast aan de klant. Badkamers Euro 20,- en het overige werk Euro 10,- exbtw. Er wordt altijd minimaal een half uur arbeidstijd in rekening gebracht. De materialen worden ingekocht bij Warmteservice/Bouwmaat/internetaanbieder mits balie, en met een opslag van 0,2x de prijs aan u doorbelast. Boodschappen doen wij in eigen tijd. Indien een reparatie niet was voorzien doen wij boodschappen in uw tijd. Slijtage van de betonfreeskop, sleuvenslijpschijven en widiaboren SDSmax worden afzonderlijk in rekening gebracht. Wij hanteren een betalingstermijn voor een factuur van vijf werkdagen. Dit ivm het feit dat er ook materialen worden geleverd naast de diensten. Kleine bedragen kunnen ook per tikkie worden afgerekend.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Heldere communicatie; duidelijk plan van aanpak; kwalitatief hoogstaand.
 • Ruuds Klus Service
  Ruuds Klus Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85210 reviews
  Badkamer specialist in Sint-Oedenrode

  Loodgieterswerk Installeren van sanitair  Plaatsen van: - scheidingswanden - extra stopcontacten/schakelaars Verhuur/ Verkoop klaar maken: - Woning - Appartement

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Ruud heeft een buitenkraan geïnstalleerd. Kwam eerst kijken en hield zich netjes aan alle afspraken. Hij werkt netjes en legt goed uit wat hij monteert. Ik zou hem zeker aanbevelen.
 • Echt koud Airco's en installatietechniek
  Echt koud Airco's en installatietechniek
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Badkamer specialist in Sint-Oedenrode

  Wij zijn een allround installatiebedrijf gevestigd in Son en Breugel, U kunt bij ons terecht voor toilet renovaties tot aan Cv-ketels. Ons team staat ervoor om goede services en een mooi eind resultaat af te leveren, geen haastwerk maar oog voor detail. Al onze monteurs zijn volledig opgeleid en zeer binnenkort zijn wij ook de partij voor eventuele airco's

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel geregeld, aardige monteur.
 • MarkWaardig stukadoren en afbouw
  MarkWaardig stukadoren en afbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Badkamer specialist in Sint-Oedenrode

  Over mij Sinds 15 jaar ben ik actief in het klussen in en rond mijn huis. Ik noemde me dan ook een 'huis- tuin- en keukenklusser'. In die jaren heb ik ook veel voor vrienden en familie uitgevoerd. Vooral qua renovatie/afbouw, uitbouw en stukadoren. Na 25 jaar in het zakenleven gewerkt te hebben, had ik alles wel gezien. Maar wat dan? De keus om van mijn hobby mijn beroep te maken was gauw gemaakt. Nu combineer ik mijn zakelijke ervaring in dienstverlening met mijn vakmanschap. Wat levert jou dat op? * Een vakman, die daadwerkelijk zijn vak verstaat! * Duidelijke afspraken in tijd en kwaliteit * Het eindresultaat zoals verwacht * Heldere communicatie * Netjes en secuur werk + Een vrolijke gozer! Ik kom graag bij je langs voor een goede opname van het werk, een solide advies en een eerlijke prijs.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Badkamer renovatie Mark heeft bij mij een prachtige, nieuwe badkamer geplaatst. Super blij mee. Ik vind Mark een prettige en betrouwbare vakman om zaken mee te doen. Hij denkt mee, is betrokken, oprecht, geduldig en komt zijn afspraken na. Tot de volgende klus Mark!
 • NORA VASTGOED
  NORA VASTGOED
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Badkamer specialist in Sint-Oedenrode

  NORA VASTGOED B.V. is gespecialiseerd in het volledig verbouwen en renoveren van woningen. Sinds al meer dan een jaar hebben we besloten om deze werkzaamheden ook uit te voeren voor particulieren. Met prachtige resultaten en 100% tevreden klanten. U kunt foto`s zien van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd. De foto`s spreken voor zich. Voor meer foto’s / video’s van de werkzaamheden kijk op onze instagram pagina. (Instagram/noravastgoed) of op tiktok @noravastgoed Elk bouwproject is anders. We begrijpen dat u niet dagelijks verbouwt. Wij doen dit dagelijks, dit is ons werk. Als u een verbouwing aan ons toevertrouwt, zult u 1 aanspreekpersoon hebben, die u in dit project begeleidt. Deze persoon zal u tijdens het bouwproject volledig ontzorgen. En dat voor een scherpe prijs. Als u kiest voor optimaal gemak, dan kopen wij ook de producten voor u in. U krijgt garantie op zowel de materialen als de bouwwerkzaamheden. We hebben een goed samenwerkingsverband met leveranciers als het gaat om keukens, tegels en sanitair. Wij hebben ook goede samenwerkingen met grote bouwmarkten zoals Hornbach. Als u liever zelf de spullen koopt, verzorgen we een vakkundige installatie. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem contact met ons op.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Meer gekregen dan we hadden verwacht! Wat een vakwerk heeft team Nora Vastgoed afgeleverd! Petje af, super strak werk. Tot in de perfectie uitgewerkt. Keurig personeel wat netjes iedere avond alles opruimde. Als wij in de toekomst nog iets gaan verbouwen weten we wie we benaderen!
 • JY totaalbouw
  JY totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Badkamer specialist in Sint-Oedenrode

  Uw all-round bouw & afbouwspecialist. Het volledig verzorgen & realiseren van uw project is onze kracht. Gespecialiseerd in: - Badkamer renovaties - Installatie & loodgieterswerk - Tegelwerk - Wanden & plafonds - Stucwerk & decoratief stucwerk Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek waarna wij u een vrijblijvende offerte op maat aanbieden.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Afgesproken voor vrijdag 31 maart om de klus voor te bespreken, meneer belt een uur van tevoren ivm een spoedklus tussendoor en vraagt of we de afspraak kunnen verzetten. Tot aan de middag heb ik dus voor niks zitten wachten en een vrije dag opgenomen. Vervolgens hebben we afgesproken voor zaterdag 1 april. Mijn telefoon valt uit en meneer belt om 13.45 op en spreekt niets in. ik bel meneer om 13.55 terug en krijg te horen dat hij is doorgereden naar een andere klus; omdat mijn telefoon uit stond. Als het de beste man 2 keer niet lukt om op te komen dagen voor het bespreken van een klus, dan heb ik zo mijn twijfels over hoe hij zich gaat gedragen wanneer hij een klus heeft aangenomen.
 • Gijs van Hout Klusbedrijf
  Gijs van Hout Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Badkamer specialist in Sint-Oedenrode

  Gijs van Hout Klusbedrijf kan je helpen met je Badkamer specialist klus in Veldhoven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, IKEA badkamer, Sanitair plaatsen of vervangen, Toilet renovatie, Douche of bad reparatie te beantwoorden. Neem direct contact op met Gijs van Hout Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Op alle fronten goed! goede communicatie, meedenkend, vakbekwaam en fijn in omgang.
 • Bekkers Bouw & Verbouw
  Bekkers Bouw & Verbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Badkamer specialist in Sint-Oedenrode

  Bekkers Bouw en Verbouw is opgericht in 2008 door Ad Bekkers en is gevestigd in Sint-Oedenrode. Bij Bekkers bouw en verbouw kunt u terecht voor al uw bouw- en verbouwwerkzaamheden. Deze werkzaamheden lopen uiteen van eenvoudig timmerwerk, het plaatsen van een dakkapel, verbouwen van een badkamer of keuken tot het realiseren van een complete aanbouw of woonhuis. Tevens kunt u bij ons terecht voor stucwerk, schilderwerk, tegelwerk, loodgieterswerk en renovatie. Kortom, alles is mogelijk! Wij zijn thuis in alle bouwdisciplines en voeren vrijwel alle werkzaamheden zelf uit. Het voordeel is dat u alleen met ons bedrijf te maken heeft. Wíj zijn uw aanspreekpunt en regelen het voor u. Door onder andere een gesprek bij u thuis, besteden wij veel tijd en aandacht aan uw wensen. Wij denken met u mee, geven persoonlijk advies en bedenken creatieve oplossingen. Ook kunnen wij u adviseren bij uw eigen bouwwerkzaamheden en leveren we bouwmaterialen aan huis. Bekkers Bouw en Verbouw maakt gebruik van de modernste materialen in combinatie met ambachtelijk vakmanschap. Dus bent u op zoek naar een stukadoor, timmerman of schilder voor uw verbouwing of aanbouw? Dan bent u bij Bekkers Bouw en Verbouw aan het juiste adres! Wij staan garant voor service, kwaliteit en vooral een prettige samenwerking en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Top gozer! Verzet bergen werk en weet wat hij doet. De badkamer is prachtig, alles werkt.
 • Sol Bouwservice
  Sol Bouwservice
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Badkamer specialist in Sint-Oedenrode

  Welkom op het profiel van Sol Bouwservice.
 Sol Bouwservice is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op kleine en middelgrote projecten. Voor zowel particulier als zakelijk. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud, Sol Bouwservice neemt het voor u uit handen.
 Wij zijn een bedrijf met zeer ruime ervaring op het gebied van alle voorkomende bouwwerzaamheden.
 Bouwen dat doen wij met persoonlijke aandacht en hoogwaardige materialen. Sol Bouwservice staat voor betrouwbare kwaliteit tot in het kleinste detail. NIEUWBOUW. Door jaren lang ervaring te hebben opgebouwd is Sol Bouwservice gespecialiseerd in nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand. De ontwikkeling in de bouw gaat snel en zeker in de nieuwbouw. Daarom denkt Sol Bouwservice graag met u mee over uw nieuwbouwplannen. Graag komen wij met u in contact zodat wij samen uw plannen kunnen realiseren. VERBOUW. Verhuizen of verbouwen? Veel mensen denken hier over na en dat is natuurlijk logisch. Hebben we wel zin in een verhuizing of gaan we ons geld investeren in een verbouwing en wonen we straks in een prachtig huis? Er komt veel kijken bij een verbouwing en wellicht kunt u dan professionele hulp gebruiken. Ook in deze kwesties helpt Sol Bouwservice u graag verder! RENOVATIE. Sol bouwservice is gespecialiseerd op het gebied van renovatie. En dan met name op het gebied van nostalgische panden. Renovatie is hetzelfde als woningverbetering en dat is natuurlijk altijd belangrijk. Bij beide gaat het om het gedeeltelijk vernieuwen van de woning door veranderingen aan te brengen of door de woning te vergroten.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Met 1 woord omschreven "top" Simon is een aannemer die goed meedenkt en een nette scherpe offerte neerlegt. Hij heeft voor ons alles geregeld. Van grondwerk tot ruwbouw en van elektra tot stucwerk. Stuk voor stuk nette mensen en prima vaklui. Ik zou iedereen in de omgeving Eindhoven Sol Bouwservice aanraden.

4.5

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Sint-Oedenrode, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 219 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Sint-Oedenrode

Populaire diensten

Andere vakmensen in Sint-Oedenrode

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt