Vind badkamer specialisten in Putten

Op zoek naar badkamer specialisten in Putten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Putten

 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85420 reviews
  Badkamer specialist in Putten

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle communicatie, afspraak kon op korte termijn worden ingepland en naar tevredenheid gemaakt.
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95271 reviews
  Badkamer specialist in Putten

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed en snel contact voorafgaande aan de klus. Duidelijke communicatie. Voor de uitvoering was dhr. iets te later dan afgesproken, echter zijn we tevreden over de uitvoering en het resultaat.
 • VVB Montage en Techniek
  VVB Montage en Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews
  Badkamer specialist in Putten

  VVB Montage en Techniek kan je helpen met je Installatie klus in Putten en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Gas, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met VVB Montage en Techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Heel punctueel, goed uitgevoerd en Vincent denkt goed mee. Top.
 • A.S.L. Tegelzetersbedrijf
  A.S.L. Tegelzetersbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6547 reviews
  Badkamer specialist in Putten

  Meer dan

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  De klus is naar uiterste tevredenheid uitgevoerd. Snel, uitstekend en naar wens. Heeft hele goede ideeën en oplossingen voor eventuele problemen. Communicatie verliep vooraf heel vlot en duidelijk.
 • Golden Gate Afbouwbedrijf
  Golden Gate Afbouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Badkamer specialist in Putten

  Golden Gate bouw heeft meer dan 17 jaar ervaring in het bouwgebied EN de eigenaar van de bedrijf is BOUWKUNDIGE dus de klanten krijgen Gratis goeie adviezen en 3D tekening voor dat wij het werk uitvoeren . LET OP !!!!! We zijn als zakelijk klanten bij sanitair winkel ingeschreven en we hebben daar zakelijk KORTING die gebruiken we voor onze klanten. Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen. WE WERKEN ALLEEN MET GARANTIE ........ Met vriendelijke Groeten

  Laatste review:
  Ik heb een goede ervaring gehad met Golden Gate afbouwbedrijf. Zij hebben voor de materialen gezorgd en ze waren van hele hoge kwaliteit en het klus was netjes optijd klaar. Ik raad dit bedrijf aan.
 • Codie
  Codie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews
  Badkamer specialist in Putten

  Codie is een bedrijf dat zich onderscheid door ervaring en inzicht. Wij maken onze beloften waar. Onze specialisatie is de riolering om en in het huis. Dus voor bijvoorbeeld een verstopping, nieuwe aanleg of aanpassingen van uw riolering bent u van harte welkom. Maar ook voor de waterleiding bent u bij ons aan het goede adres. Verder doen wij aanpassingen aan uw stroomvoorziening, zoals het aanpassen van de meterkast, plaatsen laders tbv auto, en andere voorzieningen. Ons werkgebied is ongeveer 30 km.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Fijne communicatie en netjes afgewerkt! Meerdere opties voorgesteld gekregen en voor de volgende klus weet ik Codie zeker te vinden.
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.9 van 54.951.005 reviews
  Badkamer specialist in Putten

  Gespecialiseerd in de aanleg van Buitenkranen en Buitenstopcontacten. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website: buitenkraanaanleggen(punt)nl Indien tijd over ook aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Everard heeft echt keurig werk geleverd tegen een nette prijs. Is keurig op tijd, denkt mee met je wensen en maakt een heel plezierige indruk. Heeft bij ons zowel een buitenkraan als een stopcontact geplaatst. Zou de volgende keer zeker weer met deze vakman in zee gaan!
 • Aktus Afbouw
  Aktus Afbouw
  Beoordeling: 3.5 van 53.554 reviews
  Badkamer specialist in Putten

  Aktus Afbouw operates in the field of reconstructions and renovations. The company is staffed with trained professionals in all specialties, boasting extensive experience in the industry. Combining technical expertise with a visionary approach, the company seeks solutions for every challenge. Its primary benefit lies in achieving client satisfaction through swift construction, impeccable quality, and the utilization of cutting-edge implementation methods, all bearing the hallmark of Aktus Afbouw reliability.

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Slecht laten je gewoon zitten met de zooi. Snijden kunnen ze niet i.i.g. zijn ook stront eigenwijs volgens hun moeten de tegels met lijm nou ben blij dat ik ze met tape vast heb anders kon ik deze scheve tegels niet meer vervangen. Ze hebben het ook niet afgemaakt na bestellen nieuw materiaal wilde de heren weer opnieuw het volle bedrag...geen service naar je klant toe niks. Moet ook lachen om hun reactie overeenkomst haha de heren wilde het gewoon zwart doen er is niet eens een overeenkomst. We hebben whatsapp gesprekken en daar staat duidelijk in dat alle ruimtes gedaan zouden worden. En nu sturen ze mij net weer een appje of ik mijn review wil verwijderen anders gaan de heren juridische stappen tegen mij nemen. Nou hou op hoor...want een lachwekkend zooitje!!
 • Totaalonderhoud de wit
  Totaalonderhoud de wit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Badkamer specialist in Putten

  Als u op zoek bent naar een Klusbedrijf in regio Voorthuizen en omstreken dan kan ik uw verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en een hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft uw hulp nodig met kit werkzaamheden, Timmerwerk, Het afstellen en goed sluitend maken van deuren,klein loodgieters werk, het plaatsen van keukens en of het verduurzamen van u woning denk hierbij aan het plaatsen van dubbel glas of hr ++ glas. Stuur mij dan een bericht, zodat ik uw kan helpen en uw van een offerte kan voorzien. De openingstijden zijn van : Maandag :07:30/17:00. Dinsdag :07:30/17:00. Woensdag :07:30/17:00. Donderdag :07:30/17:00. Vrijdag :07:30/17:00. ( weekend of Avond, Mogelijk Op Afspraak)

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Prima communicatie en uitstekend resultaat.
 • Klusbedrijf S. van der Leeuw
  Klusbedrijf S. van der Leeuw
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Badkamer specialist in Putten

  Als je op zoek bent naar een Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Badkamer specialist in Ermelo, dan kan Klusbedrijf S. van der Leeuw je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Stopcontacten en schakelaars installeren, Keuken (de)monteren en plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Vriendelijke en professionele monteur. Hij heeft de klus goed beoordeeld en opgepakt. Ben zeer tevreden met het resultaat

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Putten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 690 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Putten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Putten

Vind vakmensen bij jou in de buurt