Vind badkamer specialisten in Overveen

Op zoek naar badkamer specialisten in Overveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Overveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 269 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Overveen

  • Y. Yollu Klussenbedrijf

    Badkamer specialist in Overveen

    Beoordeling: 4.2 van 54.2533 reviews

    Beste opdrachtgever, Wij doen alle bouw werkzaamheden en renovatie werkzaamheden. Op alle wekzaamheden krijgt u garantie op. Mvg Yakup Yollu

    Laatste review:

    Toilet renovatie -

    Dhr. Yollu is een hardwerkende man, die weet waar hij mee bezig is. Heeft op 1 (lange) werkdag, oude toiletpot verwijderd, muur betegeld en hangend toilet geplaatst. Alles is netjes afgewerkt. Hal en trap werden netjes afgedekt/ beschermd. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Wij willen hem ook vragen voor andere sanitaire werkzaamheden.
  • Ashot Klussenbedrijf

    Badkamer specialist in Overveen

    Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews

    Wij zijn een team van 20 betrouwbare en vakkundige mensen afkomstig uit alle bouwtakken. Daardoor kunnen wij elke opdracht aannemen. Hoe groot of klein deze ook is. Onze kracht? We zijn altijd vrijwel direct inzetbaar. Je hoeft dus nooit lang te wachten om de werkzaamheden te laten uitvoeren. Wij bieden: -Allerlei soorten bouwwerkzaamheden, complete renovaties, dakopbouw/uitbouw; -Verbouwing, renovatie, onderhoud, nieuwbouw, opknappen en of moderniseren van een gebouw of woning; -Badkamer renovatie, dak reparatie, tuin aanleggen, stucwerk en schilderen. Bovendien zijn wij ook nog eens extra voordelig!

    Laatste review:

    Toilet renovatie -

    Ashot kent de juiste mensen en reageert altijd snel.
  • Verodan Klussenbedrijf

    Badkamer specialist in Overveen

    Beoordeling: 4.4 van 54.4522 reviews

    Aanbouw? Badkamer?Keuken? Isolatie?.. Uw klus of complete verbouwing is bij ons in goede handen met meer dan 30 jaar ervaring. U krijgt met ons: Een goede en flexibele team Scherpe prijzen Oplossingen Gewoon - Verodanklussenbedrijf

    Laatste review:

    Badkamer plaatsen of renoveren -

    Heel erg blij met Daniel en zijn collega Adam. Ze hebben onze badkamer verbouwd: stucen, tegelen, leidingwerk, nieuw muren plaatsen en sanitair installeren. Alles net gedaan en super goed gecommuniceerd en overlegd. We hebben hem ook weer gevraagd om onze uitbouw te doen.
  • J.J.F.P. Klussenbedrijf

    Badkamer specialist in Overveen

    Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews

    Beste opdrachtgever, Heeft u bouw renovatie,Dan ben ik de aangewezen vakman om dit werk voor u uit te voeren. Inmiddels heb il al meer dan 14 jaar ervaring in de bouw,Hierdoor voer ik mij opdrachten ook altijd uit met de hoogste kwaliteit. Met vriendelijke groet, J.J.F.P. Klussenbedrijf

    Laatste review:

    Toilet renovatie -

    Gedegen vakman met zeer ruime kennis van zaken. Alle gebruikte materialen, zoals lijm, cement, kit, nieuwe schakelaar waren bij de prijs inbegrepen. Werkte zeer netjes, ruimde alles op en voerde alles af.
  • Bouw en Onderhoudsbedrijf F. de Graaf

    Badkamer specialist in Overveen

    Beoordeling: 4.4 van 54.4537 reviews

    Ik ben een enthousiaste ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw. Sinds 2014 ben ik werkzaam als ZZP'er met als specialiteit het compleet renoveren van badkamers en toiletten Voor het bereiken van een mooi en goed eindproduct vind ik het belangrijk zoveel mogelijk mee te denken met de klant om samen tot het gewenste resultaat te komen. Onderstaande punten zijn bij mij van toepassing: - tevredenheid klant - advies - professioneel - vakkundig - garantie Met vriendelijke groet, Bouw en Onderhoudsbedrijf F. de Graaf

    Laatste review:

    Badkamer plaatsen of renoveren -

    Voor het plaatsen van een bad in mijn slaapkamer heb ik met Ferry de ideale aannemer gevonden. Niet alleen is het een echte vakman die een prachtig resultaat heeft gerealiseerd, de prijs-kwaliteit verhouding is ook zeer goed. Daarnaast is hij heel geduldig en communicatief gedurende het hele proces. Extra werkzaamheden zoals het omlaag plaatsen van een stekkerdoos waren ook geen probleem. Voor mijn volgende verbouwklus ga ik hem zeker weer benaderen!
  • Fortza Renovation

    Badkamer specialist in Overveen

    Beoordeling: 4.7 van 54.7555 reviews

    Welkom! Wij zijn een in Haarlem gevestigd klusbedrijf met een groot netwerk. Zakelijk of particulier, voor elke behoefte vinden wij de juiste aanpak. Kleine of grote projecten, wij ontwikkelen het best passende stappenplan. Of het nu gaat om verbouwing, renovatie of herinrichting van ruimten, wij focussen ons op uw ideeën en zijn altijd opzoek naar een win-winsituatie. In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw plannen om u deskundig te kunnen adviseren over de te gebruiken materialen en de (her)inrichting van de ruimte. Uw wensen en eisen vormen de basis voor een duidelijke, transparante en complete offerte en werkplan. Immers een goed uitgewerkt plan zorgt voor een onbezorgde verbouwing zonder misverstanden en verrassingen achteraf. Met vriendelijke groet, Stefan Gafencu

    Laatste review:

    Badkamer plaatsen of renoveren -

    Complete badkamer uitgebroken en vernieuwd, ziet er fantastisch uit. Tegelwerk is top. Fijne communicatie zowel met Stefan als de vaste werknemer (Mihai). Hij werkt inderdaad wat langer door en de klus liep ook iets uit maar voor ons geen probleem omdat we later verhuizen. Wij hebben zelf het sanitair geleverd, helaas bleek achteraf (mijn fout) dat een sifon en clickwaste niet bij de wastafel zit dus die moet ik nog nabestellen, en is de radiator met een gewone (niet thermostaat)kraan aangesloten. Dit wist ik niet en dan had ik dit graag een weekje eerder gehoord, zodat ik dit kleine spul nog op tijd kon regelen. Daar staat weer tegenover dat Stefan speciaal voor ons naar de enige professionele bouwmarkt die een afwijkende maat dorpel op voorraad had is gegaan, omdat deze tijdens lockdown niet voor particulieren open was. Al met al zeker een aanrader.
  • Inholland installaties

    Badkamer specialist in Overveen

    Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews

    Zeer betrouwbaar klusjes man met ervaring en geen dure uur tarief

    Laatste review:

    Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

    Snelle en heldere communicatie! Prijsafspraak gemaakt en ook prijs gelijk gebleven terwijl werk meer bleek te zijn achteraf. Heel vriendelijk en netjes (alles goed schoongemaakt en getest). In de toekomst ga ik ze zeker vaker inhuren!
  • Passie voor Bouw

    Badkamer specialist in Overveen

    Beoordeling: 4.5 van 54.5524 reviews

    We zijn een bouw&klusbedrijf met een passie voor alles wat met bouw te maken heeft. We houden van schilderwerk en stucwerk, doen veel constructiewerk, we hebben fantastische tegelzetters, badkamerspecialisten, loodgieters en nog veel meer. We zijn in te huren voor kleine klussen maar ook voor een grotere verbouwing. We maken van te voren graag duidelijke afspraken. We staan garant voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Onze communicatie op de werkvloer gaat overwegend in het engels maar dat is nog nooit een probleem gebleken. We gaan in ieder geval door totdat jij 100% tevreden bent!

    Laatste review:

    Badkamer plaatsen of renoveren -

    Overall happy with the result. Good work, good communication with Lukasz. He is a nice person to work with. Also some of the other men were great to work with. They know their stuff. Few points to consider: communication with the guys at work is a bit more difficult (mostly in German), one guy was drinking beer during the job on a few days, we had some damage to the bath tub due to a tile that fell and they didn’t fix it even though they said they would. Never returned our calls after that. We were able to fix it reasonably ourselves but this last point was a shame.. I really did like Passie voor Bouw apart from the above points and I can understand there were some difficult circumstances around summer / other priorities so would still recommend them.
  • Anytimes

    Badkamer specialist in Overveen

    Beoordeling: 4.9 van 54.9596 reviews

    Klusbedrijf Anytimes: Sinds 1999 een eenmanszaak - richt zich op de particuliere en zakelijke markt. Streeft naar kwaliteit voor een betaalbare prijs. Werkzaamheden worden uitgevoerd door een geschoolde, gediplomeerde vakman met ruim 40 jaar praktijkervaring. Werkt volgens Nederlandse maatstaven en NeN installatievoorschriften die woning/-bouw en gemeentes hanteren. Sinds 1980 gediplomeerd Gawalo monteur installatie techniek (loodgieter). Van kinds af aan schilder ik woningen, bedrijfspanden, ruime ervaring op schilders gebied. Werk uitsluitend met hoogwaardige verfproducten. Offertes op afstand doe ik zelden. Op afstand kan je (technische) zaken niet altijd goed beoordelen, ook niet op een foto. Vrijblijvend kom ik langs voor een passende offerte op maat. Anytimes klusbedrijf voert installaties en reparaties uit, met gedegen vakkennis, neemt alleen werkzaamheden aan die binnen zijn vakgebied en ervaring liggen, die met zekerheid uitgevoerd kunnen worden tegen een betaalbare prijs. 24 uurs ontstoppingsservice - ontstoppen van: Keukenspoelbak, (vaat) wasmachine afvoer, toilet doucheput, fonteinbakje, gootsteen, ligbad, hemelwaterafvoer, schrobput of elk ander sanitair toestel. Geen voorrijkosten, meter- of machineprijzen. Vaste prijsafspraak vooraf. Loodgieterwerk: Aansluiten (vaat) wasmachine, wasdroger, ijsblokmachine, keuken/-badgeiser, gaskachel, CV ketel, (handboek) radiator, inbouwtoilet, toiletpot, chemisch toilet, sanibroyeur toilet, ligbad, douchebak, douchemengkraan, douchecabine, keukenmengkraan, keukenblok, badkamermeubel, buitenkraantje of andere sanitaire toestellen. Thermokoppel vervangen van gaskachels, (bad) geisers. Aanleg, onderhoud en reparatie van waterleidingen, gasleidingen, afvoerleidingen, rioolleidingen, hemelwaterafvoer, (dak) lekkage, gesprongen waterleidingen, loden waterleidingen vervangen en lood-solderen.......... Daklekkage: I.v.m leeftijd 60+ doe ik alleen eenvoudig bereikbare platten daken, dakgoten, schoorstenen, buitenmuren. Schilderswerk: Binnen schilderwerk, stofvrij schuren, schilderen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, trappen, plinten, sausen van wanden en plafonds, houtrotreparaties, scheuren, naden, kieren, gaten vullen, kitten en repareren. Buitenschilderwerk van woningen, woonboten, sloepen, tuinhuisjes. Overige werkzaamheden: Onderzoek lekkage Opruim en schoonmaakdiensten woning & bedrijfsruimtes. Vloerbedekking reinigen of verwijderen. Tuin, terras, onkruid verwijderen. Voegen reinigen badkamer of douche. Ophangen van lampen, schilderijen, kastjes etc etc. Schimmels verwijderen badkamer of douche. Kitten van naden en kieren, woning, bad en douche. Wand & vloertegels lijmen, keuken, badkamer of douche. Plafond en wandreparatie, behang afstomen. Lekkage, roet en nicotine plekken isoleren van muren en plafonds. Inhuren klushulp en werkzaamheden. Eerlijk en deskundig advies.

    Laatste review:

    Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

    Super tevreden. Goed werk, goede communicatie. Erg blij mee.
  • Drl bedrijf

    Badkamer specialist in Overveen

    Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews

    Over onze medewerkers 10 jaar ervaring in de bouw sector gebruiken we het om klanten tevreden te stellen. Installatiebedrijf, Stukadoor, Klusbedrijf, Sloopbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist Bouwen, verbouwen en decoratie (ontwerp en uitvoeren ), sloopwerk algemeen, Ontzorgen heeft drl bedrijf vakmannen in dienst die u werkzaamheden naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Snelheid, scherpe prijs, hoogkwaliteit

    Laatste review:

    Badkamer plaatsen of renoveren -

    Ahmed en het team zijn geweldige mensen. Ze leveren goed werk tegen een zeer scherpe prijs en binnen de afgesproken tijd. Ik ben blij om ze aan te bevelen.

Populaire lokale badkamer specialisten in Overveen

Andere vakmensen in Overveen

  • Aannemer
  • Behanger
  • Dakspecialist
  • Domotica specialist
  • Elektricien
  • Gevelspecialist
  • Glaszetter
  • Hovenier
  • Installatiebedrijf
  • Isolatiebedrijf
  • Keukenmonteur
  • Klusbedrijf
  • Kozijnspecialist
  • Loodgieter
  • Metselaar
  • Ontwerper
  • Schilder
  • Schoonmaakbedrijf
  • Sloopbedrijf
  • Stoffeerder
  • Stratenmaker
  • Stukadoor
  • Tegelzetter
  • Timmerman
  • Verhuisbedrijf
  • Vloerspecialist
  • Voertuig monteur
  • Witgoed reparateur