Vind badkamer specialisten in Moerkapelle

Op zoek naar badkamer specialisten in Moerkapelle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Moerkapelle

 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.7 van 54.7549 reviews
  Badkamer specialist in Moerkapelle

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Heel slecht communiceren met klant .
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 5 van 555126 reviews
  Badkamer specialist in Moerkapelle

  Sens-Tech Loodgieters Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Dubbele kraan buiten aangelegd met isolatie. Snel en netjes gewerkt en ook nog een leuke gasten in de omgang. Heel blij mee en staat nu vast in mijn telefoon.
 • RHN Installatietechniek & services
  RHN Installatietechniek & services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7559 reviews
  Badkamer specialist in Moerkapelle

  RHN-INSTALLATIETECHNIEK snel en betrouwbaar Ik verleen geen garantie op materialen die zelf aangeschaft zijn!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed afspraken mee te maken en werk prima uitgevoerd.
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.85100 reviews
  Badkamer specialist in Moerkapelle

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Een zeer goed, zeer gedetailleerd en zeer netjes persoon, die het werk beter heeft gedaan dan ik had verwacht.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Badkamer specialist in Moerkapelle

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en goede service.
 • Loodgieter Kluit
  Loodgieter Kluit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Badkamer specialist in Moerkapelle

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Leiden of omstreken, dan kan Loodgieter Kluit je verder helpen. Hij levert bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan zijn klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Dakreparaties... of een andere klus? Stuur hem dan een bericht, zodat hij je kan helpen en je van een passende offerte kan voorzien. Starttarief €75 ex. btw, incl voorrijkosten Uurtarief hierna €50 ex. btw Leiden +/- 25 km Eventuele parkeerkosten worden doorgerekend Voeg aub duidelijke foto's en een duidelijke situatie omschrijving toe! Zonder dit kan ik helaas geen interesse in de opdracht tonen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vlotte en heldere communicatie. Transparant in de zeer minnelijke kosten en te verrichten werk. In dit geval eerst een poging een verstopte regenpijp te ontstoppen, gevolgd door vervanging van een deel van de pijp. Aanradertje. :)
 • M. Raas
  Beoordeling: 4.4 van 54.4526 reviews
  Badkamer specialist in Moerkapelle

  Loodgieter die voor zichzelf is begonnen. Ervaringen en kennis opgedaan in de nieuwbouw en renovatie. Burgerwerk is mijn passie geworden. Doel is dat de klant tevreden is met wat ik maak of oplos. Alleen directe aanvraag als u/jullie me echt willen. Doe geen offerte en prijsopgave. Met vriendelijke groet, Michael M.raas

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  De heer M. Raas is een goede loodgieter. Hij reageert snel en doet wat hij belooft. Hij denkt mee over de oplossing. Ook heeft hij goede contacten die het bijbehorende probleem kunnen oplossen.
 • SD4U
  SD4U
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Badkamer specialist in Moerkapelle

  SD4U Interieuradvies- en Realisatie, ook voor al uw klussen gevestigd in Kudelstaart (aalsmeer e.o.) en in Zoetermeer. Zo kunnen we u woonachtig in de provincies NH, ZH en Utrecht goed te hulp komen. Wij helpen u met interieur- en / of kleuradvies en helpen u ook met realiseren.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Flot en hebben goed alles afgewerkt
 • Loodgieterbedrijf Westland
  Loodgieterbedrijf Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85131 reviews
  Badkamer specialist in Moerkapelle

  Alle loodgieterswerk

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Super tevreden! Binnen no time een buitenkraantje aangelegd. Hele kundige, vriendelijke en behulpzame mannen. Zou ze zeker aanraden!
 • KlusSelect
  KlusSelect
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Badkamer specialist in Moerkapelle

  Welkom bij KlusSelect / Partner van Werkspot. Neem snel een kijkje op onze vernieuwde website voor meer informatie. Voor elk project belt je KlusSelect! De totaal oplossing voor elke badkamer of project in en om het huis vind je bij KlusSelect *KlusSelect bouwt o.a. Luxe Hotel Badkamers* Wij hebben altijd een uniek inzicht en gaan geen uitdaging uit de weg! Van Exclusief Design tot Minimalistische modern, Landelijk of een Basic look het is allemaal mogelijk. Wij denken met je mee naar een passende oplossing over het beschikbare budget. KlusSelect bied altijd een Hoogwaardige en Waterdichte kwaliteit. KRACHTIGE ALL-IN FORMULE: KlusSelect bied een onweerstaanbaar All-In aanbod waar we graag meer over vertellen in een persoonlijk gesprek. Mijn naam is Jasper Troost, ik ben de oprichter van KlusSelect in 2012. KlusSelect is een Technisch Aannemers - Advies- en Servicebedrijf. Wij lossen technische problemen op met onze Service Gerichte Dienstverlening op de Algemene Burgerlijke Woning en Utiliteitsbouw. Met ons advies, de producten, technische materialen, creativiteit en diensten voor de meest uiteenlopende technische klussen bieden wij een oplossing op maat. KlusSelect verwerkt veel opdrachten in de breedte. Daarnaast hebben we een fijn team met leuke samenwerkingsverbanden van Technische vak-professionals, showrooms en andere specialisten uit de branche. Waarvoor kan je bij KlusSlecet terecht: Sanitair techniek - dakbedekking, elektrotechniek - verlichting - centrale verwarming - riolering - energie besparing, timmerwerk - tegelwerk - bouwen - tuin aanleg - bestrating - renovatie - reparatie. *Badkamer-Specialist!!!* Hieronder geven we ook een greep uit onze service: • Persoonlijk advies, bemiddeling en ontwerp. • Wij ontzorgen u van de klus of het project. • samenwerking met Showrooms. • Eerlijke prijzen. • Overzichtelijke offertes. • Leveren van kwaliteit producten, (technische) materialen en installaties. • Technisch vakmanschap. • Milieu bewuste afval verwijdering. • Een vertrouwt contact persoon. • Discretie tijdens onze aanwezigheid. • Kwaliteit controles. • Overzichtelijke facturatie. • Service gericht. • Altijd Garantie op ons werk. Kijk voor Referenties en/of meer informatie op onze Website, Facebook en Instagram pagina. KlusSelect hoopt ook jou blij te mogen maken met onze professionele aanpak en uiteenlopende diensten en service verlening op maat. Tip: Vraag naar onze Krachtige All-In Formule. Met vriendelijke klus-groeten, Jasper Troost van KlusSelect KlusSelect

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Jasper denkt in mogelijkheden en heeft oog voor de wensen van de klant. Mijn nieuwe badkamer is hotelchique te noemen! Echt superblij met al het werk dat verricht is. Strak, professioneel en mooi. Jasper laat zich bij tegenslagen (en dat waren er een paar!) niet uit het veld slaan en heeft overal een oplossing voor. Hij houdt rekening met jouw budget, komt met ideeen en is zeer creatief. Een absolute aanrader! Voor minder doet hij het werk ook echt niet. Ook de nazorg is van uitstekende kwaliteit. Ik ben zéér tevreden en zag al snel dat ik iemand met kwaliteit en expertise had aangesteld. Het duurde dan ook niet lang of ik heb Klusselect gevraagd om ook mijn keukenruimte installatieklaar te maken. Dat kon meteen tijdens de badkamerrenovatie worden meegenomen, zodat mijn nieuwe keuken over 1,5 week zo gemonteerd kan worden. Ik overweeg nu zelfs om Klusselect opnieuw in te schakelen voor het afmonteren van mijn dakkapel en schuifpui, indien mijn budget het toelaat. Tip: Kies Klusselect!!

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Moerkapelle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1119 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Moerkapelle

Populaire diensten

Andere vakmensen in Moerkapelle

Vind vakmensen bij jou in de buurt