Vind badkamerspecialisten in Leidschendam

Op zoek naar badkamerspecialisten in Leidschendam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 340 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Leidschendam

 • PM Bouwtotaal

  Badkamer specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65122 reviews

  PM BOUWTOTAAL RENOVATIE/BOUW/KOERIERS/SCHOONMAAKDIENSTEN WIJ HANTEREN EEN UNIEK ALl-INN C0NCEPT GEEN EXTRA KOSTEN . Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit enkele vroeg gepensioneerden vakmensen (vutters) Wij willen graag uw project uitvoeren . ONZE WERKWIJZE: PM Bouwtotaal kenmerkt zich door vakmanschap ,betrouwbaarheid , flexibiliteit ,duidelijkheid en professionaliteit . Wij renoveren uw woning of bedrijf , eigen vakmensen met 30 jaar ervaring , tegelzetter , timmerman , elektricien , loodgieters , stukadoors . Badkamer AWARD ontvangen 2016 en 2017 . Wij komen altijd vrijblijvend voor een offerte bij u langs. Bij ons geen extra kosten u krijgt een prijs voor alles , de ALL- INN PRIJS. Uw nieuwe spullen koopt u zelf met of zonder begeleiding van ons . De arbeid bestaat uit een ALL-INN prijs te weten arbeid , materiaal zoals lijm , kit ,voeg, bouwmaterialen , afvoer , leidingen al naar gelang nodig is . GEEN KOSTEN ACHTERAF. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR . Wij komen van een andere klus website ,deze is gestopt, zodoende zijn er nog niet veel reviews U kunt ten alle tijde een reeds opgeleverd project bezichtigen. Het afgelopen jaar hebben we alleen opdrachten gehad via oude relaties. Mvg, Peter Mijnster.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Verricht goed werk, Communiceert goed en snel. Vakman is zeer zeker aan te raden.
 • Appido

  Badkamer specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65118 reviews

  In samenwerking met meerdere professionele personeel staan wij klaar om kleine tot grote bouwklussen uit te voeren. Het kan zijn van een leiding omleggen tot een totale dakopbouw. Door onze brede kennis en vakmanschap hoeft onze klant niet te worstelen met meerdere aannemers! Wij staan klaar voor alle wensen in u verbouwing! -loodgieter -timmerman Wij werken altijd met het beste materiaal en gereedschap, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Reageerde snel op aanvraag maar was wel bijna een half uur later dan afgesproken. Dat was niet erg maar het zou goed zijn om ook dan even contact te houden. Werk netjes uitgevoerd. Kosten vrij hoog ten opzichte van de tijd die nodig was om de klus uit te voeren.
 • Drl bedrijf

  Badkamer specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 5 van 55527 reviews

  Over onze medewerkers 10 jaar ervaring in de bouw sector gebruiken we het om klanten tevreden te stellen. Installatiebedrijf, Stukadoor, Klusbedrijf, Sloopbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist Bouwen, verbouwen en decoratie (ontwerp en uitvoeren ), sloopwerk algemeen, Ontzorgen heeft drl bedrijf vakmannen in dienst die u werkzaamheden naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Snelheid, scherpe prijs, hoogkwaliteit

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Wij zijn heel blij met de renovatie van onze toilet. DRL is betrouwbaar en komt alle afspraken prima na. Vaklui!
 • VBFlex

  Badkamer specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.7 van 54.75117 reviews

  VBFlex is een klein klussenbedrijf, die staat voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs en waar u als klant centraal staat. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als klusman. U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klussen in en rond uw woning: zoals renoveren/verbouwen badkamers en toiletten; tegelwerk binnen- en buitenshuis; stukken (exclusief en decoratief), binnen- en buitenschilderwerk; behangen; gipswanden en plafonds plaatsen; (ver)plaatsen CV-radiatoren; montage van meubels en inbouwkasten; allerlei reparaties en kleine klussen. Ook kunt u bij mij terecht voor het maken stenen binnen en buiten open haarden, tuinpriëlen en schuttingen. Ik wil mijn klanten zekerheid bieden, daarom ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte en mijn motto is: afspraak is afspraak.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Valeriy en zijn team zijn zeer vakkundig en precies te werk gegaan met onze badkamer renovatie in een oud pand. De werkplanning verliep soepel en binnen afgesproken budget. Tegen een geringe meerprijs toch besloten om alle badkamerwanden opnieuw op te bouwen. Leidingen in de muur en onder de vloer moesten verlegd worden (water en electra). Yvan die elke dag (behalve zondag) kwam werken, ging secuur en met beleid te werk. Ruimde elke dag de "werkplaats" netjes op. Gedurende het project waren wij thuis en bij onduidelijkheden trok Yvan tijdig aan de bel, altijd in goed overleg. Wij zijn ontzettend blij met de wijze waarop VBFlex te werk ging en hoe alles opgeleverd werd. Yvan was zelf ook zichtbaar trots was op zijn prestatie. Ik raad VBFlex écht aan. Geweldige specialisten. Afspraak is afspraak.
 • Klusbedrijf Hazebroek

  Badkamer specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65406 reviews

  klusbedrijf voor alle voorkomende werzaamheden in en rond om het huis plaatsen water/ gasleiding afvoer sanitair cv dakbedekking ontstoppingen

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  De communicatie met John verliep zeer prettig om de afspraak te maken en hij kon al snel komen. Hij was netjes optijd, was zeer vriendelijk en heeft de kraan goed gemonteerd. Ik zal in de toekomst weer contact opnemen met klusbedrijf hazebroek als er iets gedaan moet worden in mijn woning.
 • Onderhoudsbedrijf "Sappema"

  Badkamer specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

  Mijn naam is Geert Sappema ik ben al 35 jr zelfstandig ondernemer. Ik heb mij gespecialiseerd in het renoveren en installeren van complete badkamers en toiletten. Ik gebruik hiervoor de beste en meest innoverende materialen die er op de markt zijn. In overleg met uw wil ik een duurzame en gebruiksvriendelijke badkamer opleveren. Het sanitair kan door uzelf geleverd worden. Of ik wijs u de weg naar een leverancier. Graag kom ik bij u thuis om uw wensen te bespreken. Ik ben een Hollandse vakman en werk samen met een Hollandse loodgieter voor eerlijke Nederlandse prijzen. Ik werk niet met onverstaanbare buitenlandse krachten. Om met u in contact te komen betalen wij aan werkspot een fee. Daarom vraag ik u de knop(kom in contact) alleen in te drukken als u echt serieuse interesse heeft . Voor telefonische prijsopgave of andere informatie die u ook van internet kan halen moet u deze knop niet indrukken. Hopende op een prettige samenwerking

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Geert is een hele fijne persoon om mee te werken. Hij denkt met je mee en wil graag aan de wensen van de klant voldoen.
 • Property Engineer

  Badkamer specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews

  Bij Property Engineer kunt u terecht voor badkamer, keuken en toilet renovaties, lekdetectie’s, en alle voorkomende loodgieter, tegel en dak werkzaamheden. Property Engineer: ✅ Erkend Vakwerk Keurmerk ✅ Lid van Koninklijke bouwend Nederland ✅ Bouw.nu Bouwen met vertrouwen - Badkamer, keuken en toilet specialist - Lekdetectie’s - Loodgieter - Dak specialist - Tegelzetter Vastgoed verzorging waar u op kunt vertrouwen.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Door de afzegging van mijn aannemer moest ik zo snel mogelijk een nieuw vakman zoeken die mijn badkamer zou gaan renoveren. Ik kreeg al snel contact met Property Engineer en is dezelfde dag nog langs gekomen. Budget en datum/tijd aangegeven en hierop is er een plan gemaakt. Het is prachtig geworden en alle afspraken zijn nagekomen. Ik wilde nog een paar accessoires en deze zijn achteraf ook nog geplaatst!
 • Czernecki Bouwprojecten

  Badkamer specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.2 van 54.2528 reviews

  Welkom, Wij verzorgen klussen in en rond uw huis, pand of bedrijf. Wij denken graag mee in goede en betaalbare oplossingen. U kunt bij ons onder andere terecht voor : Stukadoorswerk, Tegelwerk, Schilderwerk, Plafonds, Vloerbedekking, Sloopwerk, Waterleidingen, Electra, Gipscartoonwerken, Badkamers, Toiletten En noemt u maar op! Onze regels : Geen extra kosten achteraf. Duidelijke afspraken. Geen voorrijkosten. Altijd : binnen 3 werkdagen een afspraak. Altijd : binnen 1 week start datum van werkzaamheden. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven u zekerheid dat al uw klussen professioneel, snel en tegen een scherpe prijs uitgevoerd worden. Op al werkzaamheden geven wij garantie. Het door ons ontwikkeld werksysteem geeft ons de mogelijkheid om met uitstekend resultaat ons werk af te leveren. Wij zijn in staat om alle opdrachten, van een kleine klus tot een enorme grondige renovatie te realiseren. Wij zijn altijd portemonnee vriendelijk. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  The company was good at what they did. They have completed the job as discussed. No problems so far! :)
 • INSO Installatietechniek

  Badkamer specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.7 van 54.75377 reviews

  Paul van den Berg, eigenaar van INSO Installatietechniek, werkzaam sinds 1990 in het installatievak als monteur en sinds 1999, eigenaar van INSO. Mijn opleiding is MIT, middelbaar installatie technicus; Watertechnisch en Gastechnisch installateur en heb bijna 10 jaar ervaring opgedaan bij diverse loodgietersbedrijven en middels vakgerichte trainingen en sinds 1999 als zelfstandig installateur bij INSO Installatietechniek. Mijn streven is werkzaamheden af te leveren waarbij de klant niet alleen tevreden is, maar die ook duurzaam en veilig zijn en volgens de voorschriften zijn uitgevoerd. Daarnaast een installatie die er ook strak uitziet en gezien mag worden, van een zeer goede kwaliteit en aan de gestelde eisen voldoet.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Snel een afspraak kunnen maken! Door erg oud duoblock moesten er extra schroeven/bouten besteld worden en was de montage iets lastig. Afspraken nagekomen en netjes afgehandeld! Erg blij met deze vakman.
 • TPA Klus & Onderhoud

  Badkamer specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.3 van 54.3524 reviews

  T.P.A. Klus&Onderhoud Hoge service tegen een lage prijs-Badkamer&toilet . Voor klein en groot verbouw. Op basis van 15 jaar in Nederland ervaring kunnen wij vakwerk leveren tot de perfectie, vraag vrijblijvend een offerte

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Pawel is een waardeloze aannemer. Hij zal altijd aangeven dat hij bepaalde dingen kan regelen, maar het resultaat is waardeloos. Dingen die hij NIET kan in je badkamer: - afschot in vloer (water blijft op veel plekken liggen); - waterleiding aansluiten ( is op zeer korte termijn gaan lekken); - afspraken nakomen (afspraken maken kan hij wel, maar nakomen doet hij niet); - binnen redelijke planning opleveren (we hadden een maand afgesproken om de klus te klaren en hij heeft er 3 -zonder tegenslagen-maanden over gedaan); - Ja, hij is goedkoop - maar je krijgt er rommel voor terug; - Fatsoenlijk inbouwkranen aansluiten (komt na verloop van tijd weer los). Wees gewaarschuwd, deze man is vriendelijk maar hij kan simpelweg helemaal niets. Duidelijk voorbeeld is dat hij alles zal ontkennen en voorlopig niets meer van zich laat horen.

Populaire lokale badkamer specialisten in Leidschendam

Informatie over badkamerspecialisten in Leidschendam

Een inloopdouche in je badkamer in Leidschendam-Voorburg plaatsen? Of ben je toe aan nieuw tegelwerk? Van dit soort relatief kleine klussen, tot aan een complete badkamerrenovatie kun je een vakman inhuren via Werkspot. Dus ben je op zoek naar een professionele loodgieter, aannemer of badkamerspecialist? Plaats dan een klus via Werkspot en wij koppelen je maar wat graag aan een goede badkamerspecialist in de regio Zuid-Holland. Van Prinsenhof tot aan Essensteijn, als jij op zoek bent naar een badkamerspecialist in Leidschendam-Voorburg, ben je bij Werkspot aan het juiste adres. We werken met vakmannen die opereren op niveau. En wanneer je je badkamer aanpakt, is het absoluut aan te raden je badkamer renovatie aan een badkamerspecialist uit de regio uit te besteden. Zo’n specialist uit de omgeving Leidschendam-Voorburg is namelijk snel ter plekke en naast dat dat heel handig is, scheelt het ook in de voorrijkosten. Een badkamerspecialist uit de omgeving Zuid-Holland zorgt voor een badkamer die weer jaren mee kan en netjes is afgewerkt. Op onze website vind je verschillende specialisten uit Leidschendam-Voorburg die je badkamer graag voor je opknappen. Van Prinsenhof tot aan Essensteijn, als jij op zoek bent naar een badkamerspecialist in Leidschendam-Voorburg, ben je bij Werkspot aan het juiste adres. We werken met vakmannen die opereren op niveau. En wanneer je je badkamer aanpakt, is het absoluut aan te raden je badkamer renovatie aan een badkamerspecialist uit de regio uit te besteden. Zo’n specialist uit de omgeving Leidschendam-Voorburg is namelijk snel ter plekke en naast dat dat heel handig is, scheelt het ook in de voorrijkosten. Een badkamerspecialist uit de omgeving Zuid-Holland zorgt voor een badkamer die weer jaren mee kan en netjes is afgewerkt. Op onze website vind je verschillende specialisten uit Leidschendam-Voorburg die je badkamer graag voor je opknappen.

Je badkamer laten renovatie door een badkamerspecialist uit Leidschendam-Voorburg

Onze vakmannen uit Leidschendam-Voorburg, zijn specialisten van niveau. Onze badkamer professionals leveren hoge kwaliteit en vriendelijke service. Dat komt onder andere doordat ze, voordat ze in ons netwerk worden opgenomen, worden gecheckt op de Werkspot kwaliteitseisen. Daarnaast dienen ze onze huisregels na te leven. Tot slot heb je als klant altijd de mogelijkheid om een review voor de badkamerspecialist uit Leidschendam-Voorburg achter te laten. Deze reviews checken wij vanuit Werkspot geregeld. Zo houden we onze kwaliteit op peil. Kies je dus voor een Leidschendam-Voorburgse loodgieter, aannemer of badkamerspecialist via Werkspot? Dan kun je er vanuit gaan dat het eindresultaat kwalitatief erg sterk zal zijn.

Hiervoor kun je onze badkamerspecialisten uit Leidschendam-Voorburg inhuren

Of je nou alleen een nieuwe wasbak wil plaatsen, een compleet bad wil vervangen of écht de hele badkamer op de schop neemt, Werkspot helpt je graag om een badkamerspecialist uit de regio Leidschendam-Voorburg te vinden. Zorg ervoor dat je op voorhand de ruimte samen met onze badkamerspecialisten bekijkt, bespreek rustig je wensen en eisen met onze vakmannen uit Leidschendam-Voorburg en ga vervolgens samen op basis van een sterk plan van aanpak aan de slag.

De renovatie van je badkamer in Leidschendam-Voorburg via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende badkamerspecialisten uit Leidschendam-Voorburg, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele badkamerspecialist in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een gehele badkamer renovatie, stucwerk, het verbouwen van een toilet of het plaatsen van vloer- of wandtegels,

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Leidschendam

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur