Vind badkamer specialisten in Landgraaf

Op zoek naar badkamer specialisten in Landgraaf? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Landgraaf

 • Kuifklussen
  Kuifklussen
  Beoordeling: 4.5 van 54.55348 reviews
  Badkamer specialist in Landgraaf

  Alles in en om 't huis Lees mijn reviews om een indruk te krijgen van mijn diensten.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Snelle reactie, snelle opgelost.
 • On Time Klus
  On Time Klus
  Beoordeling: 4.3 van 54.3571 reviews
  Badkamer specialist in Landgraaf

  Beste Klant, Als u op zoek bent naar een partner voor uitvoering van uw project bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een klein bedrijf met oog en oor voor uw wensen en voeren onze opdrachten met plezier en zorg uit waarbij ons uitgangspunt is klant tevreden wij tevreden en hopen u daarom binnenkort als klant te mogen ontmoeten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het laten uitvoeren van uw badkamer of toilet ruimte in beton cire stukwerk.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Prima uitgevoerd, bedoeling de badkamer maar is ongeveer het hele huis geworden.
 • MCL BOUW
  MCL BOUW
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer specialist in Landgraaf

  Mclbouw Voor al uw badkamer projecten, tegelwerken en renovatie werkzaamheden. Werkzaam in een straal van 30 km regio Heerlen Graag kom ik in contact met u voor een gratis vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Marvin is een zeer kundige jongeman die ook nog eens prettig in de omgang is. Hij denkt mee en ziet overal een oplossing voor. Hij heeft bij ons de hele badkamer gedaan en zelfs nog de schuifdeur opgehangen! Hij werkt netjes en secuur en vragen hem zeker weer terug voor de volgende projecten. Marvin bedankt!
 • Hepa service
  Hepa service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Badkamer specialist in Landgraaf

  Allround klussenbedrijf. Ook voor installatie van uw laadpaal of laadbox t.b.v. het laden van uw auto. De juiste partner voor uw verbouwing / renovatie van keuken,badkamer en toilet. Centrale verwarming-installaties Alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden van meterkast tot wandcontactdoos zijn hier in goede handen en worden geinstalleerd volgens de nederlandse norm. met garantie.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Het eerste contact met Hein verliep via een professionele offerte. Zeer gedetailleerd werd aangegeven welke werkzaamheden tegen de gespecificeerde prijs zouden worden uitgevoerd. Het betrof de volledige renovatie van het toilet. Het contact met Hein verliep heel soepel. Afspraken werden korrekt nagekomen. Aan het einde van de werkdag werd de werkplek keurig opgeruimd. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Hein zijn motto is: ik ga voor een 10, maar met een 9 ben ik tevreden. Hein verdient de 10. Ik raad Hein volledig aan.
 • Klusbedrijf R. Simons
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Badkamer specialist in Landgraaf

  Klusbedrijf R. Simons verzorgt al uw klussen binnen en rondom uw huis.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Met Richard Simons hebben wij zeer goede ervaringen. Heldere communicatie en hij heeft heel net werk geleverd. Top is dat hij zijn afspraken ook nakomt.
 • Pro-projects
  Pro-projects
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Badkamer specialist in Landgraaf

  Pro-projects kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Sittard en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Metaalbewerking, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Pro-projects om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Heel fijn bedrijf , netjes een offerte vooraf ontvangen . De dag zelf netjes op tijd en werk ook netjes afgeleverd , ben zeker van plan dit bedrijf vaker te benaderen
 • Starmans Klussenbedrijf
  Starmans Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Badkamer specialist in Landgraaf

  Starmans Klussenbedrijf. Allround vakman, gevestigd in Voerendaal sinds 2006. Gespecialiseerd in badkamer en toiletrenovatie. Maar ook voor loodgieters/installatie werk,vloeren leggen ( hout,laminaat,tegels),scheidingswanden,schilderwerk etc kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Als je op zoek bent naar een betrouwbare, vriendelijke, sociale klusser, die netjes, secuur werkt en uitstekend werk aflevert… geef dan je klus aan Louis. Van te voren, goed overleg over wat er moet gebeuren en dat komt ook allemaal goed, volgens afspraak. Durf jij, hem jou vertrouwen te geven dan heb jij er geen om kijken naar en krijg je er een mooie badkamer voor terug.
 • AnBo bouwservice
  AnBo bouwservice
  Beoordeling: 2.4 van 52.453 reviews
  Badkamer specialist in Landgraaf

  AnBo bouwservice is een jong bedrijf gespecialiseerd in badkamer renovatie. Wij verrichten alle werkzaamheden van leidingwerk,stucwerk tegelwerk elektra tot plafond.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ondanks een duidelijke afspraak komt mijnheer niet opdagen.....geen afmelding niets!!
 • Allround klusbedrijf Detlev Schmidt
  Allround klusbedrijf Detlev Schmidt
  Beoordeling: 3.9 van 53.9534 reviews
  Badkamer specialist in Landgraaf

  Mijn naam is Detlev Schmidt en ik ben eigenaar van het bedrijf Allround klusbedrijf Detlev Schmidt. Allround klusbedrijf Detlev Schmidt is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Allround klusbedrijf Detlev Schmidt heeft al 30 jaar ervaring. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: Schilderwerk - Badkamer renovatie - Stucen - Tegels zetten Metselen Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Allround klusbedrijf Detlev Schmidt over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Allround klusbedrijf Detlev Schmidt, Detlev Schmidt

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Mooi werk geleverd
 • De Bont onderhoudsdienst
  De Bont onderhoudsdienst
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Badkamer specialist in Landgraaf

  De Bont Onderhoudsdienst is een jong bedrijf voor al uw werkzaamheden binnen en rondom het huis. Communicatie met de klant staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat we samen tot een passende oplossing komen voor uw project. Met een hoop passie voor het vak zijn wij altijd enthousiast in de projecten die wij mogen realiseren!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Ik ben zeer tevreden over hoe de klus is uitgevoerd. Heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zeker een aanrader!

4.4

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Landgraaf, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 50 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Landgraaf

Populaire diensten

Andere vakmensen in Landgraaf

Vind vakmensen bij jou in de buurt