Vind badkamer specialisten in Kwadijk

Op zoek naar badkamer specialisten in Kwadijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Kwadijk

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95222 reviews
  Badkamer specialist in Kwadijk

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Fast response. Quick fix to a severe drain blockage same day! I'm very satisfied!
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35458 reviews
  Badkamer specialist in Kwadijk

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Zeker aanrader vriendelijke meneer
 • Groenhart Installatie Service
  Groenhart Installatie Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Badkamer specialist in Kwadijk

  In 2011 ben ik groenhart installatie service opgestart wij zijn erg toegewijd aan ons werk en denken graag met de klant mee voor een oplossing. Wij verrichten werk in regio noord Holland, Utrecht, Flevoland ect.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goede vakman, prettige communicatie. Alles goed gedaan.
 • Uw BIM Team
  Uw BIM Team
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Badkamer specialist in Kwadijk

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist in Noord- Holland, dan kan Uw BIM Team je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen en tot slot alle electra of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Hele aardige man die ook meedenkt, werkt totdat het af is. Maakt iedere dag zijn werkplek schoon en ruimt op. Ons toilet is erg mooi geworden!
 • D.S.T.O.
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Badkamer specialist in Kwadijk

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf? Dan kun je in Purmerend bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Goed verlopen en uitgevoerd. De door mij gekozen toilet-spoelbak met ingebouwde wastafel was van iets mindere kwaliteit en met gebrekkige handleiding en toebehoren. Desondanks volledig werkend en zonder mankementen geïnstalleerd. Bedankt!
 • Ivan Timmerman
  Ivan Timmerman
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Badkamer specialist in Kwadijk

  We are team of specialist(Timmerlieden,Plumbers, Electricians,etc) Equipped with tools and cars. You can see some of our work in the photos. Our hourly per hour it’s start from €37/h ex btw( each specialist in our team has his own price) . For any other information send me a message.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Door Ivan 2 klussen in onze badkamer laten maken. Goede service, attent en kundig.
 • Klussenbedrijf CFA
  Klussenbedrijf CFA
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Badkamer specialist in Kwadijk

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Domotica specialist, Elektricien, Loodgieter, Badkamer specialist, Witgoed monteur? Dan kun je in Purmerend bij Klussenbedrijf CFA terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Op tijd, professioneel en erg duidelijk over de kosten. Toen het niet meteen werkte, gebleven tot internet naar wens up and running was.
 • Maxima Bouw
  Maxima Bouw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Badkamer specialist in Kwadijk

  Wij zijn door heel het land gevestigd. Wij hebben op elk gebied onze specialisten. Er is geen klus waar wij niet inzetbaar voor zijn. Wij kunnen een heel tekstje hier voor jullie opschrijven maar uiteindelijk bewijzen wij met ons vakmanschap het verschil. Groet, Team Maxima Bouw

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  De kennismaking heb ik als prettig ervaren en ik ben geïnformeerd over de eventuele mogelijkheden. Toen ze op de eerste dag binnen kwamen, legden ze gelijk een soort van loper neer ter bescherming van mijn vloer. Ze hebben alles gesloopt en daarna begon de opbouw. Wooow , dat was geweldig om te zien, zie de foto’s. Als er iets niet ging zoals gepland, werd ik erbij geroepen en werd mij uitgelegd waarom iets niet kon, en werd er eventueel een alternatief aangeboden. Ik ben zo blij, ik moet nog accessoires gaan halen, maar zelfs nu is het toilet al zo mooi. Het team bestond uit vriendelijke, harde werkers en ik raad het zeker aan om je verbouwing via Máxima bouw te laten doen. Bedankt toppers en tot de volgende verbouwing!
 • Coltman
  Coltman
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Badkamer specialist in Kwadijk

  Bouwbedrijf Coltman Met 10 jaar ervaring in bouw en timmerwerken kan ik met trots zeggen dat ik ambachtelijk vakmanschap lever. Ik ben gespecialiseerd in particuliere bouw. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, een keuken, het verbouwen van een zolder, een volledige renovatie, etc. Bij mij bent u aan het juiste adres Mijn diensten: Constructief werk, zoals ; loodgieters werk | Timmerwerk | Schilderwerk | Installatie en leveren van nieuwe kozijnen, deuren | Inzetten van dubbelglas | Tegelwerk | Stucadoorswerk | Vloerbedekkingen | Sloopwerk | Montagewerk | allround!!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Dylan is a klusjesman that you don't find easily: Reliable, clean, thinks along and makes suggestions and really cares about a proper work. He did a new bathroom in our attic and had perfect time planning (2weeks) and worked together with people that are good at their jobs too. Dylan is great and already thinking about the next plus to get him booked in again ;)
 • DUVE BOUW
  DUVE BOUW
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Badkamer specialist in Kwadijk

  Uw badkamer renovatie is bij DUVÉ Bouw in goede handen. Wij staan voor vakmanschap, kwalitatief bouwen, goede en snelle communicatie tezamen met duidelijke afspraken. DUVÉ Bouw is een familiebedrijf, welke elke te renoveren badkamer als een van zijn eigen behandeld. Naast onze specialisatie in badkamers zijn wij ook een klussenbedrijf, en kunnen u als opdrachtgever dus ook tot dienst zijn met overige klussen, denk aan: Verduurzaming, Elektra, loodgieterswerkzaamheden, een aanbouw, een dakopbouw, maatwerk dakkapellen, constructieve wijzigingen, Funderingsherstel, totaalrenovaties, vrijwel alles is mogelijk. ​Tot snel. Met vriendelijke groet, DUVÉ Bouw

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Onze badkamer is met veel zorg en goed overleg opgeleverd. Het is echt heel netjes gedaan. De laatste zaken zijn helaas een beetje afgeraffeld. Zo zijn de bad- en douchekraan niet helemaal goed gemonteerd en zijn er kitranden vergeten. Iets wat gelukkig makkelijk te verhelpen was. Dit afraffelen zien we tegenwoordig eigenlijk altijd bij elke klus omdat de agenda's waarschijnlijk te vol worden gepland en/of men anders teveel inteert op de marges. Dat is jammer. Ook was er af en toe iets teveel discussie over de prijs van meerwerk. Gelukkig was daar goed over praten, de communicatie verliep vlot en zaken werden snel afgehandeld. Al met al zeer tevreden!

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Kwadijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 956 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Kwadijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Kwadijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt