Vind badkamer specialisten in Huizen

Op zoek naar badkamer specialisten in Huizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Huizen

 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85371 reviews
  Badkamer specialist in Huizen

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Fijne service, prettig contact, goede nazorg. Aanrader.
 • Klusbedrijf MSZ
  Klusbedrijf MSZ
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Badkamer specialist in Huizen

  Klusbedrijf msz Werkgebied door heel Nederland. Gespecialiseerd in lekkage detectie/leidingwerk herstel/ badkamer renovatie. Meerdere monteurs met allen een eigen specialisme en direct inzetbaar. Gecertificeerde loodgieter. Al het werk wat word uitgevoerd zit garantie op.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Goed advies gehad en er werd snel gecommuniceerd. Tijdens uitvoering van de opdracht werd er netjes gewerkt en de tijd genomen om zaken uit te leggen. Prettig bedrijf om mee te werken.
 • MK Renovatie
  MK Renovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Badkamer specialist in Huizen

  Aannemersbedrijf MK Renovatie heeft een professionele medewerkers met een goede en lange ervaring Wij verrichten de volgende onderhoudswerkzaamheden: Vervangen van verrotte kozijnen en deuren Vernieuwen van uw dak of dakkapel Vernieuwen van uw toilet of badkamer Plaatsen van dubbel glas Wij verrichten ook de volgende klussen: Timmerwerk Loodgieterswerk Elektrawerk Sloopwerk Stucwerk Schilderwerk Wij voeren complete verbouwing, onderhoudswerkzaamheden, renovatie en verhuizing uit in de hele regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Thank you for finishing our project. It took longer than I thought but it’s only because the house is old and we found lots of unexpected things. They were always flexible and could arrange everything what I want. I couldn’t done this without them. Now I’m enjoying my new kitchen, very satisfied. Thank you Amar and Mohamed!
 • MM Bouwdivisie
  MM Bouwdivisie
  Beoordeling: 4.4 van 54.4511 reviews
  Badkamer specialist in Huizen

  MM Bouwdivisie kan je helpen met jou klus. Neem direct contact op met MM Bouwdivisie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Hele snelle reactie op mijn opdracht en dezelfde dag nog perfect gerepareerd!!
 • J.D.O. Interieurbouw
  J.D.O. Interieurbouw
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Badkamer specialist in Huizen

  Wij zijn een team met ruime ervaring in alles wat te maken heeft met bouwen, verbouwen en renoveren. Als ontwikkelende bouwer vindt u alle ingrediënten voor een succesvol bouwproject onder één dak. Veel ervaring, actuele kennis en een breed scala aan toe te passen bouwtechnieken, maar bovenal: passie en betrokkenheid.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Inmiddels is de klus al bijna 1,5 jaar geleden geklaard. Nog steeds enorm blij met het resultaat. De mannen hebben hard gewerkt ondanks mindere capaciteit om verschillende redenen. Dit maakt dat de klus uiteindelijk een paar weken langer heeft geduurd. Communicatie is verder goed verlopen. Over de kleinste zaken werd afstemming gedaan en als ik zelf nog aanvullingen of opmerkingen had werd dat goed besproken. Onverwachtse zaken waardoor er extra kosten gemaakt moesten worden werden ook netjes afgehandeld.
 • Klus-Montage Bedrijf Willem
  Beoordeling: 4.5 van 54.55418 reviews
  Badkamer specialist in Huizen

  Jarenlange klus ervaring plaatsen van keukens,voorwerk keukens, elektra werk,sanitair en loodgieters werk,kit werk,timmer werk, tegelwerk,tevens sloopwerkzaamheden, Monteren van meubels, hang en sluitwerk sloopwerkzaamheden& verhuizingen ect ook vrijblijvende offerte maken voor div werk zaamheden sterke punten kwaliteit en flexibel werktijden i.o.m klant

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Willem reageerde snel, kon dezelfde week nog langskomen en heeft de klus goed geklaard. In eerste instantie klemde er nog iets na het installeren van de vaatwasser, maar hij was gelukkig nog niet weggereden en heeft het meteen gefikst. Hele aardige en prettige man wat zeker ook niet onbelangrijk is.
 • FVH Vastgoed
  FVH Vastgoed
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Badkamer specialist in Huizen

  FVH BOUWSERVICE IS EEN JONG AANNEMERS- EN BOUWBEDRIJF UIT AMSTERDAM. SINDS 2015 ZIJN WIJ UW BETROUWBARE PARTNER IN AMSTERDAM EN OMGEVING VOOR HET VERBOUWEN, RENOVEREN EN ONDERHOUD VAN PANDEN EN WONINGEN. WIJ HEBBEN RUIME ERVARING MET DE VERBOUWING EN RENOVATIE VAN GEHELE WOONPANDEN, HET RENOVEREN VAN BADKAMERS EN KEUKENS, PLUS AL HET INSTALLATIEWERK DAT DAARBIJ HOORT.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Professional people and impressive work done quickly with neat is clean way. I am very happy and would like to recommend these guys.
 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85156 reviews
  Badkamer specialist in Huizen

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Harry nam snel contact op, was prettig in het contact en duidelijk over de afspraken. Hij was er op de afgesproken tijd en heeft goed en net werk geleverd. Hij heeft met ons mee gedacht en oplossingen aangedragen. We zijn echt heel tevreden!
 • Klussenbedrijf Maximus
  Klussenbedrijf Maximus
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Badkamer specialist in Huizen

  Onze klusjesmannen verzorgen dagelijks door heel Nederland de renovatie. Niet alleen de installatie van sanitair, maar van A tot Z en ook elke afzonderlijke stap daartussen! Van badkamers tot tegels in uw tuin. Wanneer u ook behoefte heeft aan goed advies en overleg over, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij schuiven dan bij u aan en overleggen alle mogelijkheden. U hoeft zelf geen kenner te zijn, wij weten wel wat mogelijk is en wat niet. In de meeste gevallen is meer mogelijk dan onze klanten verwacht hadden. Wellicht kunnen we ook u verrassen. We blijven in ieder geval zitten tot we een plan van aanpak hebben en uw droombadkamer (eventueel na wat puzzelen) of droomtuin haalbaar is geworden. Wij nemen u de gehele renovatie uit handen, van sloop tot oplevering!

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Snelle service! Enorme inzet om het probleem dezelfde dag op te lossen.
 • Loodgietersbedrijf AM
  Loodgietersbedrijf AM
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Badkamer specialist in Huizen

  U bent bij mij op het juiste adres als u iemand zoekt die leidingen verplaatst, verstoppingen verwijdert, radiatoren/cv-ketels installeert, wc’s of andere zaken plaatst etc. Graag komen wij met u in contact om de situatie en uw wensen te bespreken. ‎‏Mocht u geen interesse hebben in onze diensten, gelieve hier niet op te reageren anders moeten wij de leadkosten betalen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer snel en meedenkend. Leveren zeer goed werk!

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Huizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 614 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Huizen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Huizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt