Vind badkamerspecialisten in Hoorn

Op zoek naar badkamerspecialisten in Hoorn? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Hoorn

 • JLS
  JLS
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Badkamer specialist in Hoorn

  JLS is een eenmanszaak gevestigd in Hoorn-NH. Voornamelijk gespecialiseerd in loodgieters- en CV werkzaamheden. Van water- en gasleidingen verleggen, tot radiatoren plaatsen, tot complete water/gas/CV installaties aanleggen. Mijn naam is Josh Stokes. Ik ben zelf al een jaar of 11 (van mij 30 jaren hier) actief in de CV en loodgieters sector. In het begin van mijn carrière opgeleid tot ‘monteur werktuigkundige installaties’ en van hier uit heel veel ervaring opgedaan, zowel in de nieuwbouw, als in particulier werk. Neem contact met me op voor meer informatie! :-)

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel en professioneel geholpen! Aansluitingen op radiatoren vervangen! Goed geadviseerd
 • Veerman Installatie
  Beoordeling: 5 van 55594 reviews
  Badkamer specialist in Hoorn

  Gecertificeerd installateur. Ruime ervaring in aanleg en reparatie van Water, Afvoer, Gas, verwarming en Elektra. Specialisme in aanleg van CV ketels, Quooker, uitbreiding meterkasten, zonnepanelen en meer algemeen aanleg van leidingwerk voor renovatie van keuken en badkamers. Ook voor storingen aan CV ketels kunt u bij mij terecht. Ik werk netjes en zonder lange wachttijden. Ik gebruik altijd goede gereedschappen en materialen en ik ben er trots op om te horen dat klanten altijd erg tevreden zijn. Ik ben gevestigd in Hoorn en werk graag in Hoorn en omgeving, Volendam, de regio West-Friesland en Alkmaar. Desgewenst verzorg ik met een compagnon ook timmerwerk en tegelzetten.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Erg prettig werken met Arjen denkt goed mee en levert heel goed werk. Zeker aan te bevelen!
 • Klusbedrijf MSZ
  Klusbedrijf MSZ
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Badkamer specialist in Hoorn

  Klusbedrijf msz Werkgebied door heel Nederland. Gespecialiseerd in lekkage detectie/leidingwerk herstel/ badkamer renovatie. Meerdere monteurs met allen een eigen specialisme en direct inzetbaar. Gecertificeerde loodgieter. Al het werk wat word uitgevoerd zit garantie op.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Goed advies gehad en er werd snel gecommuniceerd. Tijdens uitvoering van de opdracht werd er netjes gewerkt en de tijd genomen om zaken uit te leggen. Prettig bedrijf om mee te werken.
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Badkamer specialist in Hoorn

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk alles in goed overleg en hij is netjes. Gr.frans
 • Olieberg Klussenbedrijf
  Olieberg Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Badkamer specialist in Hoorn

  Klusbedrijf Olieberg is een klein regionaal bedrijf die zich richt op renovatie werkzaamheden voor particulieren. Dit kunnen allerlei verschillende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld: bouwen van veranda/overkappingen, plaatsen van keukens en renovatie van badkamers.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Komt afspraken na en is oplossingsgericht. Bedankt!
 • Toka Trading
  Toka Trading
  Beoordeling: 4.4 van 54.4540 reviews
  Badkamer specialist in Hoorn

  Zeer gedreven Aannemer met een team van specialisten die graag de klus snel klaar zien

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Heel fijn contact met Tom. Heel duidelijk en transparant, je weet meteen waar je aan toe bent. Nette prijs en een prachtig resultaat. Raad deze jongens zeker aan.
 • Chique Timmerwerken
  Chique Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Badkamer specialist in Hoorn

  Volg onze werkzaamheden op Instagram Chiquetimmerwerken.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Wat gevraagd is werd ook gedaan. Topper van een man. Echt een aanrader.
 • P.V.K allround
  P.V.K allround
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Badkamer specialist in Hoorn

  P.V.K allround is gespecialiseerd in elektrotechniek. Aantal jaren als nen 1010, nen 3140 en scope 8 inspecteur gewerkt. Ik ben van jongs af aan continue bezig met klussen. Naast elektrotechniek renoveer ik ook badkamer en toilet. Denk aan van kale caso tot een luxe badkamer.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Ik ben nogal teleurgesteld over het werk van Nguyen (P.V.K. Allround) en kan hem niet aanraden. Hij kwam om afvoerput te vervangen in een wasbank. Dit heeft hij gedaan, maar het lekte. Hij vertelde mij dat er een rubber ringetje misde aan de kant van de sifon en die moest ik zelf plaatsen. Ik heb de juiste ringetje gekocht en dit zelf geinstalleerd. Het geheel lekte nog steeds, nu aan de kant van de afvoerput, wat Nguyen geinstalleerd heeft. Ik heb hem een video van dit gestuurd en gevraagd of hij kon komen om de klus af te maken. Dit wilde hij alleen tegen extra betaling doen. Al met al was dit een teleurstellend ervaring en ik zal voortaan met iemand anders werken.
 • Binnendijk Techniek
  Binnendijk Techniek
  Beoordeling: 3.8 van 53.8511 reviews
  Badkamer specialist in Hoorn

  AANNEMER EN ALLROUND KLUSJESMAN. 23 jaar ervaring in de renovatie en nieuwbouw.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Vandaag een afspraak , niet verschenen en reageert ook niet
 • SAS Bouw
  SAS Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Badkamer specialist in Hoorn

  U Aanemer voor al u werkzaamheden. Al uw werkzaamheden onder een dak!!!!!! Aanbouwen & Opbouwen. Timmer-, metsel-,tegelwerkzaamheden. Constructiewerkzaamheden van A tot Z. Stucadoorswerkzaamheden. Loodgieterswerkzaamheden. Elektriciteitswerkzaamheden. Gespecialiseerd in Renovatie & Restauratie & Verbouwingen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Wij zijn ontzettend tevreden met het werk en resultaat. Wij raden SAS bouw dan ook zeer aan!

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Hoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 361 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Hoorn

Informatie over badkamerspecialisten in Hoorn

Badkamerspecialisten uit Hoorn helpen je bij het plaatsen van een nieuw bidet, ze bouwen die inloopdouche waar je al jaren naar uitkijkt, voorzien je badkamer van nieuw tegelwerk. Of ze doen dit allemaal tegelijkertijd door je complete badkamer op de schop te nemen. Via Werkspot schakel je een geschikte vakman uit de regio Noord-Holland in die precies jouw project uit kan voeren.

Dit zijn de badkamerspecialisten uit Hoorn

Van kraan tot bad en van douche tot complete verbouwing; de badkamerspecialisten van Werkspot staan voor je klaar. Van de Binnenstad tot het Binnenlaankwartier, het is over het algemeen een goed idee om het verbouwen van je badkamer aan een professional over te laten. Een vakman heeft vaak een meer technische achtergrond dan jij en sowieso zorgt een professional ervoor dat je veel werk en zorgen bespaart blijven. Werk je met een badkamerspecialist uit de regio? Van loodgieter tot aannemer, de vakmannen uit Hoorn en omgeving zijn relatief gezien een stuk sneller op locatie en dat scheelt in de voorrijkosten. De moeite waard dus om de mogelijkheden voor een badkamerspecialist uit Hoorn te bekijken. Op Werkspot vind je Noord-Hollandse, geschikte specialisten, die jouw badkamer een vakkundige opknapbeurt geven.

Je krijgt kwaliteit wanneer je met een vakman uit Hoorn werkt

Om ervoor te zorgen dat onze vakmannen uit Hoorn kwalitatief sterk blijven, wordt gecheckt of zij wel aan onze kwaliteitseisen voldoen. Ze staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en moeten natuurlijk over een aansprakelijkheidsverzekering beschikken. Veel van onze badkamerspecialisten uit Hoorn hebben overigens ook nog een certificaat of keurmerk. Daarnaast bekijken we elke review die de klant achterlaat. Via al deze maatregelen samen, houden we het niveau van Werkspot specialisten hoog en jou tevreden.

Een badkamerspecialist uit Hoorn kun je hiervoor inzetten

Wanneer het complete leidingwerk veranderd moet worden, is dat best een behoorlijke klus. Het is dus goed om hiervoor een badkamerspecialist uit Hoorn in te schakelen. Maar ook als er enkel en alleen een bidet moet worden bevestigd, mag je onze vakmannen uit Noord-Holland benaderen. En wil je alleen wat informatie of advies? Vraag het gerust aan onze Hoornse specialisten. De meesten staan je ook maar wat graag met betrekking tot specifiek dit soort vragen te woord.

Laat je badkamer in Hoorn renoveren via Werkspot

Nu je een idee hebt van de verschillende badkamerspecialisten uit Hoorn, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele badkamerspecialist in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een gehele badkamer renovatie, stucwerk, het verbouwen van een toilet of het plaatsen van vloer- of wandtegels,

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt