Vind badkamer specialisten in Hoogezand

Op zoek naar badkamer specialisten in Hoogezand? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Hoogezand

 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95148 reviews
  Badkamer specialist in Hoogezand

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Aardige man, binnen een half uur de klus geklaard. Ziet er super netjes uit en hij heeft ook nog even de afvoer gecontroleerd. Klus op zondag geplaatst en op dinsdag was het geklaard.
 • SAMOR
  SAMOR
  Beoordeling: 3.8 van 53.8513 reviews
  Badkamer specialist in Hoogezand

  wij zijn bedrijf Samor we werken in vloerverwarming,lootgieter,algemene burgerlijke en utiliteitsbouw . wij hebben 20 jaar ervaring in dat werk

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  volgens kvk eenmansbedrijf uit Hoogezand. Volgens de site familiebedrijf uit Veendam met 20 jaar ervaring ingeschreven sinds 2022 -Ze zijn niet begonnen op de afgesproken datum omdat ze de startdatum verkeerd in de agenda hadden gezet. De badkamer was inmiddels al gesloopt. Daarna zijn ze in het weekend begonnen. -Tegels verkeerd gezet/ beschadigd. -kitwerk en voegwerk niet netjes -Doordat sommige tegels verkeerd gezet zijn te weinig ruimte over voor de douchedeur, wordt toch geplaatst waardoor hij aan de bovenkant aanloopt en onderkant een kier heeft van 1.5cm. - doucheraampje tegels scheef, tegelstrips lelijk gezaagd. Nadat het overgedaan was nog lelijker. uiteindelijk gezegd dat ik dat zelf wel ging doen. -Gevraagd of de directeur langs wilde komen, maar die wilde niet de moeite nemen. reageerde alleen via whatsapp wat natuurlijk vaag is. bij bellen werd er niet opgenomen. Uiteindelijk met een lagere prijs akkoord gegaan en besloten zelf alles te herstellen
 • SpoedWerk
  SpoedWerk
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Badkamer specialist in Hoogezand

  Goedendag, wij zijn een startend bedrijf in het noorden. Wij doen alle bouw- en onderhoudswerkzaamheden met alles wat met woningen en openbare gebouwen te maken heeft. Schroom niet om hulp te vragen. Wij zijn beschikbaar voor alle taken.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Echt goed werk gedaan mannen .
 • HS Tegelwerken
  HS Tegelwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Badkamer specialist in Hoogezand

  Voor alle tegelwerk

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Goed werk geleverd . Lekker rustig Staat open voor verandering Komt afspraak na
 • Bijholt Uw Vastgoed Dokter
  Bijholt Uw Vastgoed Dokter
  Beoordeling: 4.7 van 54.75129 reviews
  Badkamer specialist in Hoogezand

  Over Ons Diensten Wij zijn een non nonsens onderhoudsbedrijf, werken voor bedrijf en particulier en kunnen onderstaande werkzaamheden voor u uitvoeren voor het onderhouden van uw kostbaar onroerend goed ; Wij werken voor u in aanneemsom of op regie- basis. Binnen 30 km geen voorrijkosten Woning ontruimingen Schoonmaak Klein onderhoud Service onderhoud Schilderwerk binnen/buiten Electra werk Dak en zinkwerken Installatiewerk Riool ontstoppingen Beglazing Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Snel en correct geholpen.
 • Dijkema Consulting
  Beoordeling: 3.7 van 53.756 reviews
  Badkamer specialist in Hoogezand

  Jan , Jasper en collega Klaas samen ruim 70 jaar allround ervaring zijn thuis in : Betonrot, Installatiewerk, Timmerwerk, Loodgieterswerk, Dak specialist, Tegelzetten, Badkamers in Groningen en omgeving. Ook voor Waterleiding en riolering werken , Wanden en deuren plaatsen, Vloer reparaties, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage(s) verhelpen, Vertrouwd met grote- en kleine klussen. Goede referenties ruim voorhanden ! Neem direct contact op met Jan of Jasper om je klus te bespreken, ons regulier uurtarief begint bij € 42,50 per uur exclusief BTW. Het is mogelijk een deel van de werkuren BTW vrij te factureren :-) Minimaal worden 4 uren per persoon in rekening gebracht. Kortom vertrouwd en goed werk door vakmensen.....

  Laatste review:

  Pergola of tuinhuis plaatsen -

  Na verschillende contactmomenten en afspraken (waarvan hij er 1 ook glad vergeten was) helaas geen enkele vorm van communicatie meer vanuit Dijkema
 • Maison de Nieuw
  Maison de Nieuw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer specialist in Hoogezand

  Waar we voor staan? Geld besparen - we besparen uw financiën op materialen en voeren ons werk uit met hoge kwaliteit, snelheid en minimale prijs. Gratis consult - Wij rekenen geen kosten voor onze pre-werkzaamheden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen om te overleggen, zonder extra kosten. Flexibiliteit - Bij ons staat uw wens centraal. Ons flexibele team van specialisten werkt nauw met u samen om uw ideeën met maximale precisie te realiseren. Gespreide betalingen - Bij ons kunt u rekenen op gefaseerde betalingen die overeenkomen met de verschillende stadia van het project. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Hele oude badkamer laten vervangen. Denken goed mee met onverwachte tegenslag. Topwerkers. Werken snel en supernetjes. Het tegelwerk op de hoeken is prachtig geslepen. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat en de rekening!
 • Installatietechniek Freerks
  Installatietechniek Freerks
  Beoordeling: 4.3 van 54.3549 reviews
  Badkamer specialist in Hoogezand

  Hallo, wij zijn vader en zoon Johan en John en we hebben samen een installatietechniek bedrijf. Samen met ons team van 3 mannen kunnen we de volgende werkzaamheden uitvoeren, Gas- water-, lichtleidingen, zonnepanelen, kleine verbouwingsklussen, Bitumen dakbedekking, Traditioneel koper en zinkwerk en allerlei installaties in en rondom uw huis, bedrijf of instelling. Johan is al 48 jaar werkzaam als zelfstandige installateur binnen een tweetal bedrijven geweest en John heeft 21 jaar ervaring in het installatiewerk. We zijn sinds 1 januari 2020 gestart met een gezamenlijke onderneming, het was altijd ons plan om samen één onderneming te hebben.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Na het plaatsen van de meterkast kwamen de fouten naar boven door het gebruik ervan. Dit bedrijf heeft verkeerde keuzes gemaakt en na herhaaldelijk van onze kant dit aan te geven gingen ze liegen en ons de schuld geven, terwijl wij het bewijs hebben dat zel zelf de fouten gemaakt hebben. Nu vandaag liep ik er weer tegenaan na dat dit bedrijf lang niets meer van zich liet horen. Wij zijn nu genoodzaakt juridische stappen te ondernemen. Natuurlijk kan dit bedrijf altijd zijn fouten nog komen herstellen. Zie foto van hoe ze de meterkast hebben achter gelaten, jammer kan de afbeelding niet toevoegen, maar de meterkast is gewoon open achter gelaten. Ga niet in zee met dit bedrijf. Ze hebben zelf allerlei aanpassingen gedaan zonder ons daar over te informeren en of toestemming te vragen
 • MM Onderhoudsbedrijf

  Nog geen reviews

  Badkamer specialist in Hoogezand

  Allround Pools bouw- en klussenbedrijf heeft op kort termijn mogelijkheden om werkzaamheden uit te voeren. Wij werken met goed geschoold en ervaren personeel in de provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland, en beschikken over meer dan 18 jaar ervaring in Nederland. Voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren: Stucwerk Schilderen en behangen Tegelzetten Renovatie en nieuwbouw van badkamers en wc's Plaatsen van keukens inclusief het loodgieterswerk Plaatsen van isolatie (ook met subsidie mogelijkheid) Bouwen van overkappingen Plaatsen van dakkapellen Het renoveren van schoorsteenkanalen d.m.v. flexibele rookkanalen. Levering, en plaatsing van waterontharder En alle andere voorkomende werkzaamheden in en om huis Daarnaast werken wij samen met een Nederlandse interieur stylist/project begeleidster die u adviezen kan geven m.b.t. tegel en sanitair keuze, kleuren palet in huis maar ook de totale bouwleiding op zich kan nemen van inkoop tot uitvoering.

 • 123ontstopper B.V.
  123ontstopper B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.259 reviews
  Badkamer specialist in Hoogezand

  123Ontstopper heeft jarenlange ervaring op het gebied van alle soorten riool & afvoerwerkzaamheden. Wij leggen nieuwe rioleringen aan voor zowel particulieren, bedrijven als overheden. Wij ontstoppen en reinigen riolering en daarbij doen wij aan installatie van complete badkamers, toiletten en andere sanitaire voorzieningen. Daarnaast is onze installatie bedrijf 123Montage B.V. een zusteronderneming van het zeer bekende 123Ontstopper BV Samen voeren wij voor diverse opdrachtgevers allerlei grote en kleine opdrachten uit.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Er werd goed meegedacht en de klus kon snel worden ingepland. Na wat onduidelijkheid over de gemaakte afspraken is alles verder naar tevredenheid uitgevoerd. Aardige en behulpzame gasten.

4.5

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Hoogezand, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 72 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Hoogezand

Andere vakmensen in Hoogezand

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur