Vind badkamer specialisten in Heerewaarden

Op zoek naar badkamer specialisten in Heerewaarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Heerewaarden

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95234 reviews
  Badkamer specialist in Heerewaarden

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Harry levert goed werk en advies. Klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Casa klusjes
  Casa klusjes
  Beoordeling: 4.7 van 54.75374 reviews
  Badkamer specialist in Heerewaarden

  Beste mensen, voor alle kleine elektra klusjes zo als stopcontacten vervangen en storingen   binnen   u huis sta ik klaar voor om u daar bij te helpen en loodgieter werk, en andersklusjes zijn ook welkom dingen ophangen  voor meer info mailen of bellen.en appen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Reparatie is netjes uitgevoerd
 • Klusbedrijf Dylan Daas
  Klusbedrijf Dylan Daas
  Beoordeling: 4.9 van 54.95166 reviews
  Badkamer specialist in Heerewaarden

  Wij zijn een klusbedrijf dat van alle markten thuis is, netjes is in omgang met de klant en vooral nauwkeurig en doelgericht. U zult al snel inzien dat u bij Klusbedrijf Dylan Daas aan hét juiste adres voor kleine en/of grote klussen bent!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Fijne communicatie, komt zijn afspraken na en goede prijs. Algehele ervaring is top!
 • Thijs keukenmontage & interieur
  Thijs keukenmontage & interieur
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Badkamer specialist in Heerewaarden

  Ik voer het beroep keukenmontage 14 jaar uit nu begonnen aan mijn 4de jaar als zelfstandige. Ik werk alleen maar met professionele gereedschappen en toebehoren voor het beste resultaat. Ik heb mijn diploma.s meubelmaker mbo2 en kaderfunctionaris interieurbouw mbo4. Hierdoor beschik ik over veel expertise met betrekking tot montage en afwerking van een woning. (Keukens meubels laminaat/multiplank vloeren ) en wat hierbij nog meer aansluit.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Klus is netjes uitgevoerd.
 • Topcreate
  Topcreate
  Beoordeling: 4.3 van 54.3520 reviews
  Badkamer specialist in Heerewaarden

  Wij zijn Topcreate een montage bedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen en leveren beton cire en decoratieve pleister en verf technieken. Wij geven in ons bericht als we interesse hebben in uw opdracht altijd een richtprijs. Met vriendelijke groet, Aad en wil

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Heel erg tevreden! Wij raden Topcreate zeker aan, zijn erg goed geholpen & weten waar over ze praten. Zeker 5 sterren waard.
 • Handelsonderneming Ozcars
  Handelsonderneming Ozcars
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Badkamer specialist in Heerewaarden

  Ozcarsbouw is een onderdeel van Handelsonderneming Ozcars welk sinds 2003 bestaat en per 2019 actief in de bouwsector, door de jarenlange kennis en ervaring kunnen we vele werkzaamheden goed en kwalitatief uitvoeren. We hebben vele klanten die tevreden zijn met onze diensten, daarom worden we ook vaak teruggevraagd voor een ander klus of voor kennissen en families. Bij ons wordt u als opdrachtgever erbij betrokken zodat u in verschillende stadia mee kan denken en eventuele aanpassingen nog kan laten veranderen tijdens de verbouwing. We werken uitsluitend met kwalitatief en gecertificeerd materiaal zodat ons werk garanties bevat. U kunt ons inzetten voor vele werkzaamheden om uw verbouwing en of renovatie goed te laten verlopen. We bespreken de begroting van uw planningen van te voren en niet achteraf. Ons motto is wij realiseren wat u wenst en denken graag met u mee. Wij zijn niet gisteren opgericht zodat we vandaag voor u kunnen werken en morgen er niet meer zijn… we zijn sedert 2003 met onze diensten aanwezig. Na mijn ervaring op dit platform wil ik het volgende mededelen; Graag alvorens vakmensen te zoeken eerst zelf prijsonderzoek doen op internet [er is genoeg informatie] en dan pas uw opdracht hier plaatsen !! Wij zijn hier om opdrachten aan te nemen tegen vergoeding en niet om u te moeten informeren wat een gemiddelde vakman kost. Graag alleen contacteren als u serieus bent.. Indien u wel contactgegevens verstuurt en daarna geen reactie meer geeft zonder enig reden, dan gaan we kosten in rekening brengen ter hoogte van de Leadkosten.. Met ons kunt u bouwen….

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Badkamer meubels geplaatst: Isa overlegt goed voordat hij aan de slag gaat, is bijzonder prettig in de omgang en werkt hard. Aanrader.
 • Farsam Bouw en Renovatie
  Farsam Bouw en Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Badkamer specialist in Heerewaarden

  Farsam Bouw en Renovatie voert werkzaamheden uit op het gebied van restauratie, renovatie, onderhoud, sloopwerk, tegel, installatie, vloer en vloerverwarming en nog meer. Wilt u (ver)bouwen? En zoekt u vakkundig bouwbedrijf? Met meer dan 15 jaar ervaring staan wij graag klaar voor uw wens. Van uw eerste plannen/ideeën tot en met het eindresultaat waar u tevreden mee bent. Persoonlijk contact van begin tot eind. Wij staan voor ons werk. Creatief meedenkend met uw idee. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Echt een vakman die onze badkamer prachtig heeft gerenoveerd! Hij weet dingen snel op te lossen en is een harde werker. Wij zouden hem 100% aanraden voor badkamerklussen.
 • Vogels Installatietechniek
  Vogels Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Badkamer specialist in Heerewaarden

  .

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Erg vriendelijke man met veel kennis! Heeft de klus perfect uitgevoerd en nam ook nog de tijd wat adviezen te geven mbt andere klussen. Aanrader!
 • DB Renovatie & Onderhoud
  DB Renovatie & Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Badkamer specialist in Heerewaarden

  Wij zijn Dennis en Bob en samen vormen wij DB Renovatie & Onderhoud , wij werken al onze leven lang in de bouw. De elektro is waar wij vanuit gestart zijn en onze diploma's voor in huis hebben Ik ben sinds 2012 gecertificeerd elektrotechnicus en beschik dus ook over alle benodigde NEN-certificaten, wat inhoudt dat wij veilig te werk kan en mag gaan als het om elektra gaat. Verder zijn wij een all-round Renovatie - en onderhoudsbedrijf voor al uw klussen in en om uw huis of bedrijf. Door onze ruime kennis kunt u ons niet alleen inhuren voor kleine klussen, maar ook voor totaal projecten. Denk hierbij aan de volgende diensten: - Renovaties (bijv: badkamers en toiletten etz. ) - Elektrotechniek - Timmerwerken - Dakopbouwen - Aanbouwen - Klein loodgieterswerk - Keukens - Stuc werk - Laminaat leggen - Schilderen En nog veel meer! Wij leveren alleen kwaliteit waar wij zelf achter staan. Daarom bieden wij u dan ook garantie op ons werk. Klant is bij ons koning! Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij u langs om uw wensen door te nemen om vervolgens een eerlijke en transparante offerte op te stellen. Met vriendelijke groet, DB Renovatie en onderhoud Bob van Kampen

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Fijne communicatie! Echte aanpakkers. Super snel werd de klus gepland. Wij zijn blij met onze bergingen gebouwd door deze heren!
 • j.h.e verbouwingen
  j.h.e verbouwingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Badkamer specialist in Heerewaarden

  ✔ 20 jaar werkervaring ✔ Snel beschikbaar ✔ Deskundig advies • Goedendag! Mijn naam is Jerrold, met al bijna 20 jaar werkervaring in de wereld van renovaties, neem ik automatisch veel kennis mee. Mijn expertise zit hem in het renoveren van toiletten en badkamers, algemeen tegelwerk en stucwerk. Ik ga secuur te werk met oog voor detail, naast mijn werkzaamheden zal ik altijd een passend advies geven op uw persoonlijke situatie. Ik werk voornamelijk met afspraken op korte termijn, wat inhoudt dat ik altijd (in overleg) relatief snel beschikbaar ben. • Voor impressies neem gerust een kijkje bij mijn foto’s! ↪ Wel vermeld ik graag meteen dat ik niet zwart werk. Dit meld ik om te voorkomen dat hierover verwarring kan ontstaan. Daarom verzoek ik u ook vriendelijk geen gegevens te delen als u dit wel van mij verlangt.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Jerrold is een vakman die meedenkt over de beste oplossing. Hij heeft mijn badkamer mooi verbouwd en kwam afspraken na. Toen het afschot in de douche onverhoopt toch niet goed bleek kwam hij terug om het te herstellen. Ik kan hem zeker aanbevelen!

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Heerewaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 427 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Heerewaarden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heerewaarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt