Vind badkamer specialisten in Hazerswoude-Dorp

Op zoek naar badkamer specialisten in Hazerswoude-Dorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Hazerswoude-Dorp

 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Badkamer specialist in Hazerswoude-Dorp

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Kleine klus, snel gereageerd en gerepareerd. Super!
 • M. Raas
  Beoordeling: 4.4 van 54.4526 reviews
  Badkamer specialist in Hazerswoude-Dorp

  Loodgieter die voor zichzelf is begonnen. Ervaringen en kennis opgedaan in de nieuwbouw en renovatie. Burgerwerk is mijn passie geworden. Doel is dat de klant tevreden is met wat ik maak of oplos. Alleen directe aanvraag als u/jullie me echt willen. Doe geen offerte en prijsopgave. Met vriendelijke groet, Michael M.raas

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  De heer M. Raas is een goede loodgieter. Hij reageert snel en doet wat hij belooft. Hij denkt mee over de oplossing. Ook heeft hij goede contacten die het bijbehorende probleem kunnen oplossen.
 • RHN Installatietechniek & services
  RHN Installatietechniek & services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7559 reviews
  Badkamer specialist in Hazerswoude-Dorp

  RHN-INSTALLATIETECHNIEK snel en betrouwbaar Ik verleen geen garantie op materialen die zelf aangeschaft zijn!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed afspraken mee te maken en werk prima uitgevoerd.
 • Loodgieter Kluit
  Loodgieter Kluit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Badkamer specialist in Hazerswoude-Dorp

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Leiden of omstreken, dan kan Loodgieter Kluit je verder helpen. Hij levert bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan zijn klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Dakreparaties... of een andere klus? Stuur hem dan een bericht, zodat hij je kan helpen en je van een passende offerte kan voorzien. Starttarief €75 ex. btw, incl voorrijkosten Uurtarief hierna €50 ex. btw Leiden +/- 25 km Eventuele parkeerkosten worden doorgerekend Voeg aub duidelijke foto's en een duidelijke situatie omschrijving toe! Zonder dit kan ik helaas geen interesse in de opdracht tonen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vlotte en heldere communicatie. Transparant in de zeer minnelijke kosten en te verrichten werk. In dit geval eerst een poging een verstopte regenpijp te ontstoppen, gevolgd door vervanging van een deel van de pijp. Aanradertje. :)
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555201 reviews
  Badkamer specialist in Hazerswoude-Dorp

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Van begin af aan liep het contact helemaal soepel, afspraak was snel gemaakt. Richard heeft de klus helemaal super uitgevoerd, absoluut een aanrader en volgende keer bellen we hem weer.
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 5 van 555112 reviews
  Badkamer specialist in Hazerswoude-Dorp

  Sens-Tech Loodgieters Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Sens is a professional plumber and enthusiastic person. Clear appointment and nice work done with fixing a tap in my garden.
 • DK Loodgietersbedrijf
  DK Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Badkamer specialist in Hazerswoude-Dorp

  Wij van MNM Schoonmaakdiensten zijn een gedreven bedrijf die van aanpakken houdt en pas tevreden is wanneer onze klant dat ook is! Wij zijn werkzaam in heel Zuid-Holland, onze werkzaamheden zijn het schoonmaken van; portieken, bedrijfspanden, scholen, etc.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Clear offer and communication. Job went perfect
 • KMC Tegelzetbedrijf
  KMC Tegelzetbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Badkamer specialist in Hazerswoude-Dorp

  Ik heb 25 jaar ervaring :8 jaar in Griekenland, 12 jaar in Cyprus 5 jaar in Nederland. Hoge kwaliteit werk Matige prijs mensen zijn tevreden.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ik had een oude badkamer uit 1980. Dit laten renoveren door KMC Tegelzetbedrijf, niet meer terug te herkennen. Echte toppers!
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35441 reviews
  Badkamer specialist in Hazerswoude-Dorp

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Reageert snel en heeft op korte termijn mijn buitenkraan vervangen. Prima loodgieter 👍
 • Loodgietersbedrijf Smith
  Loodgietersbedrijf Smith
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Badkamer specialist in Hazerswoude-Dorp

  Loodgietersbedrijf Smith is je ideale partner als je een Loodgieter nodig hebt in Benthuizen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Toilet repareren, Sanitair plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Kitten-
  Denkt mee en lost problemen vakkundig op, bereid om (vrijblijvend) advies te geven. Prijs/kwaliteit is goed.

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Hazerswoude-Dorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1179 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Hazerswoude-Dorp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hazerswoude-Dorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt