Vind badkamer specialisten in Haastrecht

Op zoek naar badkamer specialisten in Haastrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Haastrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 313 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Haastrecht

 • PM Bouwtotaal

  Badkamer specialist in Haastrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65124 reviews

  PM BOUWTOTAAL RENOVATIE/BOUW/KOERIERS/SCHOONMAAKDIENSTEN WIJ HANTEREN EEN UNIEK ALl-INN C0NCEPT GEEN EXTRA KOSTEN . Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit enkele vroeg gepensioneerden vakmensen (vutters) Wij willen graag uw project uitvoeren . ONZE WERKWIJZE: PM Bouwtotaal kenmerkt zich door vakmanschap ,betrouwbaarheid , flexibiliteit ,duidelijkheid en professionaliteit . Wij renoveren uw woning of bedrijf , eigen vakmensen met 30 jaar ervaring , tegelzetter , timmerman , elektricien , loodgieters , stukadoors . Badkamer AWARD ontvangen 2016 en 2017 . Wij komen altijd vrijblijvend voor een offerte bij u langs. Bij ons geen extra kosten u krijgt een prijs voor alles , de ALL- INN PRIJS. Uw nieuwe spullen koopt u zelf met of zonder begeleiding van ons . De arbeid bestaat uit een ALL-INN prijs te weten arbeid , materiaal zoals lijm , kit ,voeg, bouwmaterialen , afvoer , leidingen al naar gelang nodig is . GEEN KOSTEN ACHTERAF. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR . Wij komen van een andere klus website ,deze is gestopt, zodoende zijn er nog niet veel reviews U kunt ten alle tijde een reeds opgeleverd project bezichtigen. Het afgelopen jaar hebben we alleen opdrachten gehad via oude relaties. Mvg, Peter Mijnster.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Staande toilet pot vervangen. Alles volgens afspraak verlopen. Keurig afgewerkt. Monteur heeft zelfs nog netjes gestofzuigd nadat de klus was gedaan. We zijn er erg blij mee.
 • KGO Klus- en Grondwerken

  Badkamer specialist in Haastrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews

  Diverse klussen Schuttingen plaatsen Sanitair Laminaat leggen Kleine elektra Loodgieterswerk Schilder- en Stucwerk Tegelwerk Kozijnwerk deuren ramen

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  In eerste instantie prima, Ben kwam vrij snel langs. Het vervangen van de wasmachinekraan en aansluiten wasmachine is ook gelukt, maar uiteindelijk moest ik drie keer vragen om een bepaalde handeling (spanband om beide machines) te verrichten want Ben vond het allemaal niet nodig. Het monteren van de thermostatische douchekraan ging prima maar nadat hij vertrokken was, zag ik dat de kraan scheef was gemonteerd, scheelt meer dan een cm. Ook is Ben bijna drie kwartier bezig geweest met ophangen en aansluiten van een spotje (intussen klagend), en uiteindelijk deed dat het nog niet toen hij vertrok. Ik heb een vergelijkbaar spotje een paar dagen later zelf in 20 minuten opgehangen en aangesloten. Wat me echt dwarszat was het pas later communiceren van tarief en toen ik vond dat het hoog was, moest ik maar blij zijn dat hij niet het 'werkspot' tarief in rekening had gebracht want dat zou veel meer zijn. De afspraak om terug te komen om het lampje te maken heeft hij afgezegd. Geen aanrader.
 • Klusbedrijf Hazebroek

  Badkamer specialist in Haastrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65409 reviews

  klusbedrijf voor alle voorkomende werzaamheden in en rond om het huis plaatsen water/ gasleiding afvoer sanitair cv dakbedekking ontstoppingen

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  De communicatie met John verliep zeer prettig om de afspraak te maken en hij kon al snel komen. Hij was netjes optijd, was zeer vriendelijk en heeft de kraan goed gemonteerd. Ik zal in de toekomst weer contact opnemen met klusbedrijf hazebroek als er iets gedaan moet worden in mijn woning.
 • S.V.M. bouw & renovatie

  Badkamer specialist in Haastrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6545 reviews

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. De betaling is bij ons achteraf. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Duidelijke en transparante communicatie via email en telefoon, hardwerkende medewerkers die meedenken in oplossingen. Laten alles opgeruimd achter en ik ben heel blij met het resultaat
 • NG Bouw

  Badkamer specialist in Haastrecht

  Beoordeling: 5 van 55516 reviews

  NG bouw is een kleinschalige aannemer in Rotterdam met ruim 20 jaar ervaring in de bouw. We helpen u graag met al uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Bij een verbouwing of renovatie komt heel wat te kijken. Sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk en zo meer. Maak je geen zorgen, wij coördineren en regelen alles voor je.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  We hebben de badkamer geheel laten renoveren en dat is tot onze volle tevredenheid gedaan. Duidelijke afspraken en offerte, goede communicatie, flexibel, goede-prijskwaliteit verhouding. De mannen van Nedim hebben erg netjes, hard en goed georganiseerd gewerkt. Prettig en beleefd. Het resultaat is geweldig, vandaar van ons een 5 sterren beoordeling. Ik kan NG Bouw iedereen van harte aanraden!
 • Klusbedrijf de groot

  Badkamer specialist in Haastrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65138 reviews

  Klusbedrijf de Groot verricht voor u kleine maar ook grote verbouwingen in en rondom u woning / kantoor / winkel etc. Voor alles kunt u contact met ons opnemen. Bij grote klussen wordt onderstaande tarieven aangehouden; - Particulier/bedrijf regio Utrecht (excl. parkeerkosten) 31,75 euro per uur excl. btw! - Particulier/bedrijf BUITEN regio Utrecht (excl. parkeerkosten) Tussen 32,75 euro & 45,00 euro per uur excl btw! Bij kleine klusjes geldt ALTIJD een all-in totaalprijs. En berekenen wij het NIET per uur. Verder betaald u geen voorrijdkosten & km-vergoeding, dat zit al in de prijs doorberekend. Echter reistijd langer dan 30min wordt doorberekend in het arbeidsloon.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Gilbert denkt mee en adviseert. De toilet is in zijn geheel betegeld, Gilbert komt zijn afspraken na en geeft vooraf de tijdsduur weer. De badkamer wordt in het voorjaar gemoderniseerd en ook die klus hebben wij op voorhand uitbesteed aan De Groot. Wij bevelen hem aan gezien zijn deskundigheid en prettige omgang.
 • Allround klusbedrijf M. Hooft

  Badkamer specialist in Haastrecht

  Nog geen reviews

  Allround klusbedrijf M. Hooft doet klussen en onderhoud in en om het huis tegen een zeer scherpe prijs. Voor egalisatie, het plaatsen van een nieuwe keuken, badkamer of toilet tot het stucen en maken van een betonlook muur met bijpassende industriële kapstok. Ook voor tuinonderhoud of het aanleggen van een nieuwe tuin, plaatsen van een nieuwe schutting, het bouwen van een overkapping, schuur of garage kunt u bij ons terecht.

 • Fred van Hout Klusbedrijf

  Badkamer specialist in Haastrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews

  Ik ben Fred van Hout , Ik heb een eigen klusbedrijf al sinds sept. 2012. Ik ben van veel markten thuis . Ik zit al +/-36 jaar in het vak . Ik heb 15 jaar kozijnen gemaakt daarna heb ik bij een klein aannemer veel gedaan zoals volledige badkamers (toilet) gemaakt ,dakkapellen , uitbouwen enz.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Houdt zich aan afspraken, heeft alles netjes afgewerkt, denkt mee en is proactief. Heel tevreden met ons nieuwe toilet! Fred mag zeker terugkomen bij een volgende klus.
 • van der Pool restyling

  Badkamer specialist in Haastrecht

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Van der Pool restyling is een klusbedrijf met ervaring in allerlei facetten van het verbouwen. Of het gaat om een zolder verbouwing. of vervangen van kozijnen Voor allerlei klussen kunt u mij benaderen en kunt u een passende oplossing verwachten

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Ik ben erg enthousiast over deze vakman! Nadat ik de klus geplaatst had heeft hij snel gereageerd, is concreet in zijn aanbod. Ondanks dat we geen totaalprijs hadden afgesproken, het betrof o.a. een lekkage waarvan vooraf niet goed in te schatten was wat hij aan zou treffen (zo zei hij eerlijk) heeft hij zijn uurprijs genoemd. De werkzaamheden in een beslist acceptabel aantal uurtjes verricht en het allemaal netjes achtergelaten. Ik zou deze vakman zeker aanbevelen!! Wat vooral prettig is, is dat wanneer ik tussendoor vragen had hij snel communiceert en laat weten waar je aan toe bent. Top.
 • DOEN Bouw en Onderhoud

  Badkamer specialist in Haastrecht

  Nog geen reviews

  Mijn naam is Daan Happel. In 2007 ben ik - nadat ik vier jaar werkzaam ben geweest als uitvoerder voor een werkgever - voor mijzelf begonnen en daar ontstond Doen Bouw & Onderhoud. De naam zegt het al: 'Doen' oftewel 'Aanpakken'. Het betreft een allround aannemersbedrijf, welke nergens voor terugdeinst en werkzaamheden verricht als: Nieuwbouw Onderhoud Renovatie Verbouwing(en) Kleinschalig onderhoud voor zowel in- als om het huis. Bovenstaande werkzaamheden worden verricht in een straal van 50 km, met Gouda als vertrekpunt. Ons bedrijf ontvangt de opdracht en u kunt er zeker van zijn dat uw aanvraag door vakmensen in behandeling wordt genomen en wordt uitgevoerd. Doen Bouw & Onderhoud is een eenmanszaak. Wanneer ondersteuning en/of extra mankracht nodig is, wordt er gewerkt met een vast team van vakmensen. Daarnaast wordt er gewerkt met vaste leveranciers. Dit zorgt voor continuïteit in, en kwaliteit van het werk, wat bij Doen Bouw & Onderhoud hoog in het vaandel staat. U als klant staat binnen ons bedrijf, altijd centraal. Uw wensen en behoeften, zullen worden gehoord en naar onze expertise worden uitgevoerd. Het leveren van maatwerk wordt hierdoor gewaarborgd, wat strookt met de kenmerken van ons bedrijf. Naast het werk op locatie, wordt veel voorbereidend werk verricht in de werkplaats. Dit met als doel dat er op het betreffende project snel gewerkt kan worden bij u thuis of uw bedrijfspand. Deze voorbereidende werkzaamheden kunnen bestaan uit het maken van kozijnen, deuren en/of ramen. Welke eigenschappen kenmerkend zijn voor Doen Bouw & Onderhoud: Gemakkelijk toegankelijk voor zowel particulier als bedrijf; Het leveren van maatwerk; Een standaard kennismakingsgesprek voordat met de klus wordt aangevangen; Het binnen korte termijn aanleveren van een vrijblijvende offerte; Laagdrempelig en direct contact, waarbij een optimale bereikbaarheid wordt beoogd; Vast team van vakmensen en leveranciers.

Populaire lokale badkamer specialisten in Haastrecht

Andere vakmensen in Haastrecht

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur