Vind badkamer specialisten in Gemert

Op zoek naar badkamer specialisten in Gemert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Gemert

 • G. Hermans Tegelwerken
  G. Hermans Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Badkamer specialist in Gemert

  Goedendag wij zijn een familie bedrijf vader en 2 zonen ons dagelijks werk is tegelwerk en badkamer renoveren ik zelf ben ook timmerman dus wij zijn allround

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Snel, professioneel, lijkt mij goed tot nu toe
 • Klusbedrijf Dylan Daas
  Klusbedrijf Dylan Daas
  Beoordeling: 4.9 van 54.95166 reviews
  Badkamer specialist in Gemert

  Wij zijn een klusbedrijf dat van alle markten thuis is, netjes is in omgang met de klant en vooral nauwkeurig en doelgericht. U zult al snel inzien dat u bij Klusbedrijf Dylan Daas aan hét juiste adres voor kleine en/of grote klussen bent!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Fijne communicatie, komt zijn afspraken na en goede prijs. Algehele ervaring is top!
 • Ruuds Klus Service
  Ruuds Klus Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85213 reviews
  Badkamer specialist in Gemert

  Loodgieterswerk Installeren van sanitair  Plaatsen van: - scheidingswanden - extra stopcontacten/schakelaars Verhuur/ Verkoop klaar maken: - Woning - Appartement

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel geplaatst en een vriendelijke gezellig man
 • Yaha Klusbedrijf
  Yaha Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Badkamer specialist in Gemert

  Yaha klusbedrijf is inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom uw huis of pand. Denk hierbij aan klussen voor de badkamer, keuken en woonkamer. Wij staan voor hoogstaand schilderwerk, stucwerk, renovatie en andere werkzaamheden. Wij denken met u mee en vullen uw ideeën aan met ons creatieve inzicht en onze ervaring. Met ons team staan wij garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Van nieuwbouw tot restauratie, van grotere onderhoudsprojecten tot specialistisch en decoratief werk. Zoekt u een vakkundig klusbedrijf die voor een scherpe prijs snel en schoon werk aflevert ? Dat bent u bij Yaha klusbedrijf aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  zeer goede suggesties en bespreken zaken in detail. Heb de neiging om het te druk te hebben met te veel klussen tegelijk, maar de afwerking is uitstekend
 • NL Install
  NL Install
  Beoordeling: 4.8 van 54.8569 reviews
  Badkamer specialist in Gemert

  Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al 15 jaar diensten aan particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Loodgieterswerkzaamheden - Installatie - Timmeren - Lekkages opsporen en oplossen - Vloerverwarming infrezen en aanleggen - Airco’s en Warmtepompen (F gassen categorie 1 certificaat in bezit)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie en ze konden me vrij snel helpen! Enorm aardig, kundig en behulpzaam. Naast de lekkende kraan had ik ook een probleem met mijn cv ketel/ thermostaat. Ook dat hebben ze opgelost. Zal Enis weer contacten als ik met een probleem zit, erg tevreden :)
 • Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Badkamer specialist in Gemert

  Stukadoor,Schilder,Meubel,Behang etc.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Gang behang afhalen, muur egaal maken (stukadoor) verven en lichtknoppen vervangen. Hele goede ervaring. Ontzettend vriendelijk, doet wat hij beloofd, ondanks tegenslagen. Zeer netjes gewerkt en een prachtig resultaat. Bij een volgende klus denken we zeker aan hem.
 • VANOS-Totaalservice
  VANOS-Totaalservice
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Badkamer specialist in Gemert

  VANOS-Totaalservice is er voor u om elke klus te klaren of deze nu groot is of klein. Met een vrijblijvend eerste bezoek kunnen de geplande werkzaamheden en ideeën van u worden besproken en kan er een vakkundig advies worden gegeven. Wij bieden u een brede mogelijkheid van werkzaamheden in en rondom uw huis of bedrijfspand. Denk hierbij aan klussen die al lang op uw lijstje staan, maar door bijvoorbeeld gebrek aan tijd of vakkundig inzicht maar blijven liggen bij u. U herkent het beeld wel. In vrijwel elk huishouden zijn er van die klussen of ideeën die vaak blijven liggen, wij staan voor u klaar om deze klussen in of rondom uw huis of bedrijfspand te klaren. Dus wat uw kleine klus binnenshuis of buitenshuis ook is, de mannen van VANOS-Totaalservice lossen deze voor u op. Maar ook voor de grotere klussen , of deze nu binnenshuis of buitenshuis zijn, bent u aan het juiste adres. VANOS-Totaalservice staat klaar voor u op het gebied van een uitbouw, verbouwen, renoveren en onderhouden van een ruimte,woonkamer, badkamer, toilet of keuken etc.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Mitch heeft mijn toilet gerenoveerd. Stucwerk, tegelwerk en montage. Alles prima opgeleverd. Communicatie was ook helemaal naar wens. Hij was elke dag op tijd en heeft alles binnen een week opgeleverd. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.
 • EEP beheer en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer specialist in Gemert

  EEP beheer en onderhoud kan je helpen met je Schilder, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Boekel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met EEP beheer en onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed werk verricht! Zelfs nog extra klus met verlichting in badkamer verholpen. Douche kabine gekit en nieuwe regen doucheset gemonteerd.
 • Allround Klusbedrijf van Rijn
  Allround Klusbedrijf van Rijn
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Badkamer specialist in Gemert

  Allround Klusbedrijf van Rijn kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Venlo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Metaalbewerking, Openhaard repareren of onderhouden, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround Klusbedrijf van Rijn om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Klus op zich goed uitgevoerd. Maar helaas werd ook een verstopping ontdekt waarvoor een gespecialiseerd bedrijf zal moeten komen met camera-mogelijkheden.
 • COBRABANT Bouw & Renovatie B.V.
  COBRABANT Bouw & Renovatie B.V.
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Badkamer specialist in Gemert

  COBRABANT Bouw & Renovatie B.V.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Toppertje de mensen die kwamen werken

4.6

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Gemert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 172 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Gemert

Populaire diensten

Andere vakmensen in Gemert

Vind vakmensen bij jou in de buurt