Vind badkamer specialisten in Feanwâlden

Op zoek naar badkamer specialisten in Feanwâlden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Feanwâlden

 • Enzo dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Badkamer specialist in Feanwâlden

  Als u op zoek bent naar een timmerman, of andere klussen voor Leeuwarden en omgeving,dan kan ENZO bouwservice, met meer dan 30j ervaring in de bouw en renovatie, u verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service, afspraken nakomen, garantie ,friese mentaliteit en vakmanschap aan onze klanten. (5* en dit houden we graag zo) Heeft u hulp nodig bij timmer werkzaamheden, verbouwingen, renovatie klussen, kozijnen, installatie werk, isoleren of een andere klus? Neem dan contact met ons op, komen we meestal langs en geven advies en vaak ter plaatse prijs. (Hier zijn geen kosten aan verbonden) We denken mee voor mogelijke kosten besparing. Dagelijks en in weekend bereikbaar. (Professioneel : KvK, VCA, Bedrijfs-WA, Pu- certificaat)

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Pieter heeft zeer goed werk afgeleverd! Hij doet wat hij zegt en komt zijn afspraken na. Hij denkt graag met je mee en heeft veel ervaring. Een echte vakman!
 • Bouwservice Menno Blaauw
  Bouwservice Menno Blaauw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Badkamer specialist in Feanwâlden

  Voor al uw werkzaamheden in/aan of op uw woning

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Prima gegaan.
 • LSM Onderhoud en Bouw
  LSM Onderhoud en Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Badkamer specialist in Feanwâlden

  #KunststofKozijnenspecialist #badkamerspecialist Voor al uw nieuwbouw projecten, verbouwingen! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Erg blij met onze nieuwe badkamer, alles is echt top uitgevoerd! Afspraken worden nagekomen, en dit voor een zeer redelijke prijs. Vader en zoon leveren kwaliteit. Echt een aanrader!
 • O.M.D.
  O.M.D.
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Badkamer specialist in Feanwâlden

  wonend en werkend noord nederland, ik ben zzp’r voor de kleine klussen en reparatie in en om het huis, ook het leggen van laminaat en click pvc. Ook voor keuken de-montage en afbouw

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Marcus heeft prima werk verricht. Wasbakaansluiting veranderd naar wasmachineaansluiting. Ongeaarde stopcontact gewijzigd naar geaarde stopcontact. Inbouwkast verwijderd en wand geplaatst. Keurige, vlotte werker. Goede inschatting van het kostenplaatje. Ga Marcus voor een volgende klus zeker inhuren!
 • De graaf techniek en service
  De graaf techniek en service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Badkamer specialist in Feanwâlden

  onderneming met zoon 20 jaar ervaring in het installatie vak. Voor alle klussen in en rondom het huis . Werkomgeving Friesland

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  proactief meegedacht en deskundig alles aangesloten.
 • Ledina Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews
  Badkamer specialist in Feanwâlden

  Van ontwerp tot uitvoering. Geen klus is te klein of groot!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Perfect geholpen. Ondanks dat hij een heel stuk moest lopen, toch gekomen. Voor een volgende klus weten we hem te vinden!
 • APA MULTISERVICE
  APA MULTISERVICE
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Badkamer specialist in Feanwâlden

  Welkom bij Apa Multiservice Voor al uw klussen in huis! Apa Multiservice is een erkend bedrijf door Installq. Bent u op zoek naar een snelle, deskundige allround installateur dan bent u bij mij aan het goede adres! Mijn naam is Apa, ik woon in Leeuwarden en ik heb ruim 15 jaar ervaring in installatiewerk. Ik kan alles voor u installeren, van badkamer tot zonnepanelen, van renovatie tot nieuwbouw. Ook bijkomende werkzaamheden zoals tegelwerk, stucwerk etc. kan ik voor u regelen. Bij mij staat de wens van de klant centraal, ik lever maatwerk en kwaliteit, snel en professioneel en ga niet weg voordat de klus klaar is! Heeft u een klus dan neem ik graag de mogelijkheden met u door. Bel voor het maken van een afspraak naar.. Werkzaamheden Montage en technische installaties - Zonnepanelen - Keuken – montage en leidingwerk - Badkamer - Wc - Cv-installatie - Airco - vloerverwarming Elektra - Meterkast aanpassen voor elektrisch koken, zonnepanelen en/of boiler - Meterkast aanpassen voor het opladen van uw elektrische auto - Stopcontacten aanleggen/vervangen - Bedrading aanleggen/vervangen - Schakelaars Storingen - Cv ketel - Lekkage - Riolering - Stroomuitval Duurzaamheid - boiler - elektrisch koken - waterontharders

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Pompen vloerverwarming vervangen. Snel, vakkundig en vriendelijk.
 • Danny's bouwbedrijf
  Danny's bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Badkamer specialist in Feanwâlden

  Gespecialiseerd in renovatie’s van badkamer, toilet en complete verbouwingen

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Lekkende radiator. Was snel vakkundig verholpen. Fijne communicatie.
 • AVDuurzaam.nl
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer specialist in Feanwâlden

  Heb je een Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Kollum of omgeving? AVDuurzaam.nl kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Onderhouds en timmerbedrijf P.B
  Onderhouds en timmerbedrijf P.B
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Badkamer specialist in Feanwâlden

  Allround vakman met 23 jaar ervaring in de bouw wereld in verschillende takken -nieuwbouw -renovatie -restauratie -onderhoud -prefab houtconstructies -epdm dakbedekking -uitvoering Diploma's Timmerman 1 Timmerman 2 Betontimmerman

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Onze ervaring was goed. Netjes afgewerkt. 👍

4.6

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Feanwâlden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 56 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Feanwâlden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Feanwâlden

Vind vakmensen bij jou in de buurt