Vind badkamerspecialisten in Enschede

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Enschede

 • Notkamp Installaties
  Notkamp Installaties
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Badkamer specialist in Enschede

  Notkamp Installaties is een nieuw bedrijf op de markt maar zeker een met de juiste kennis en ervaring. werkzaam in de provincie en flexibel ingericht. Voornamelijk gespecialiseerd in het onderhouden van verwarmingtoestellen zoals cv-ketels maar van alle markten thuis.

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Netjes gewerkt volgens afspraak alle radiatoren verwijdert en afgevoerd Prijs en kwaliteit goed in verhoudig en Hij was snel
 • Tonnema Installatie en Klusservice
  Tonnema Installatie en Klusservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Badkamer specialist in Enschede

  meer dan 30 jaar ervaring in badkamer renovatie en wc renovatie cv ketels complete verwarming installatie en ander kluswerk. Installatie en klusservice

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Fijne meedenkende vakman, de badkamer ziet er keurig uit!
 • DTF Bouw
  DTF Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Badkamer specialist in Enschede

  DTF Bouw is een dynamische, flexibel bedrijf die vakkundig, professioneel en netjes werk aflevert zodat we na een klus de klant tevreden achterlaten met een mooie nieuwe badkamer, keuken of wc.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Tomas werkt snel en het resultaat is prachtig!
 • Superklus
  Superklus
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Badkamer specialist in Enschede

  Ik ben een betrouwbare, niet rokende klusser, die het werk goed uitvoert. Voor klussen in Enschede en omstreken. Voor bijvoorbeeld: - Betegelen badkamer, keuken en overig tegelwerk zoals de vloer in de woonkamer - In elkaar zetten van badkamermeubels, kasten en overige montage werkzaamheden - Het plaatsen van kranen - Kasten, planken, schilderijen, kapstokken, spiegels en tv ophangen - Gordijnrails, luxaflex, jaloezieën en overige raambekleding ophangen - Laminaat leggen - Behangen - Timmer werkzaamheden - Lampen bevestigen en stopcontacten aanleggen - Aansluiten wasmachine, droger en keukenapparatuur - Ophangen en aanleggen van buitenverlichting - enz.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  De uitvoerder was precies op het afgesproken tijdstip en heeft de kraan prima vervangen. Het was meer werk dan hij ingeschat had, maar we hoefden niet meer dan de afgesproken prijs te betalen.
 • Lizab Co
  Lizab Co
  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews
  Badkamer specialist in Enschede

  Meer dan 18 jaar ervaring in luxe gebouwen * We zullen uw plan beoordelen * Onze kosten veranderen niet tijdens de werkzaamheden * Wij kennen de goedkoopste materiaalverkopers door heel Nederland

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Lizab is een topper, heel precies, hij kan alles, heeft bij ons de badkamer gedaan, niks is hem te veel. Werkt schoon. Heeft geen 8.00 tot 17.00 mentaliteit , als iets klaar moet werkt hij rustig door tot 20.00 uur. Nogmaals dank Lizab, wij genieten met volle teug.
 • VLN Klussenbedrijf
  VLN Klussenbedrijf
  Beoordeling: 3.8 van 53.8512 reviews
  Badkamer specialist in Enschede

  Wat wij doen is. Badkamer renovatie, toilet renovatie, Schilderen, behangen, stuken, tegelen, Dakcoating. Schilderwerk zowel binnen als buiten, reinigen, impregneren, coaten en onderhoud. Eens in de zoveel jaar is het schilderwerk toe aan een nieuwe frisse laag. De reden hiervoor is omdat de verf verkleurd door licht, temperatuur en vocht. En je wilt jouw woning of kantoor er graag verzorgd uit laten zien. Ook voor het wegwerken van nicotine, roet of waterschade kan een nieuwe verflaag de oplossing zijn. Hiervoor zijn wij als schildersbedrijf in het leven geroepen . Ons kan je voor alle schilderwerkzaamheden inzetten en we doen het nog graag ook!

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Het werk is goed en naar tevredenheid gedaan, vooral dankzij de mannen die de klus uitvoerden. Met VLN is het soms lastig afspraken maken (aangepaste offerte duurde erg lang, terwijl het werk al aan de gang was). Oppassen voor miscommunicatie. Uiteindelijk tevreden over het resultaat.
 • Lifestyle Action B.V.
  Lifestyle Action B.V.
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Badkamer specialist in Enschede

  Wij zijn sinds vorige jaar in de branche Groothandel begonnen. Deze branche heeft als hoofdcategorie bemiddeling (opdrachten zoeken en koppelen aan de juiste vakmensen, we doen ook inkoop en verkoop van de producten die nodig zijn voor verschillende werkzaamheden). Wij zijn een zeer succesvol bedrijf dat bemiddelt tussen uitsluitend vakbekwame schilders, stukadoors en zeer diverse opdrachtgevers. Dit zijn meestal particulieren maar ook bedrijven en het maakt niet uit of het nu een tussenwoning, landhuis, bungalow, of bedrijfshal is. Onze motto is elke klus zo goed mogelijk, kwalitatief uitvoeren en tijdig opleveren. Alle vakmensen zijn volledig zelfstandig en werken in meerdere teams en beschikken over de benodigde papieren om in hele eu te mogen werken. Bij elke opdracht voor het eerste gesprek komt een voorman en vertaler mee. Ze doen nog steeds alles met de handen. Ook airco plaatsen kunnen ze. Kwaliteit van de vakmensen is gewoon 200%. Zie foto’s. Neem gerust contact met ons op werkspot. We nemen je reactie zeer serieus en geven volledige aandacht voor.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Prachtig werk geleverd! Beetje angstig voor de taalbarrière, maar er komt regelmatig iemand langs om te vertalen, en de rest gaat via Google translate. In 2,5 week van een opknap badkamer naar een prachtige badkamer met luxe spa vibe gegaan. Daarnaast konden ze super snel beginnen en is de prijs absoluut acceptabel geweest. Alle vrijheid gekregen met uitzoeken van tegels e.d. en ze luisterden precies naar wat ik in gedachten had, maar dachten zeker mee met praktische tips! De badkamer is voorlopig de mooiste ruimte in huis nu. En we gaan zeker terug voor toekomstige klussen
 • Wim Rensink
  Wim Rensink
  Beoordeling: 4.6 van 54.6549 reviews
  Badkamer specialist in Enschede

  Al meer dan 25 jaar breed in de markt actief als all-round klussen bedrijf. Inmiddels zelf gepensioeneerd, maar kan niet hele dagen thuis zitten. Wat kan ik voor u doen: kranen vervangen, water- , gas- en verwarmingsleidingen, platdakreparaties, elektraklussen en ook wel wat kleinere tuin- en timmerwerkzaamheden. Motto, kom op tijd, want te laat komen kost net zoveel tijd. Algemeen: betrouwbaar, eerlijk, en oprecht.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Wim heeft 2 radiatoren afgekoppeld maar dit is heel slecht gedaan waardoor wij nu met een lekkage zitten. Iedere keer als de cv ketel wordt aangezet, loopt het water beneden uit de leidingen. In de kruipruimte loopt ook water uit de leidingen. Wij hebben Wim berichtjes gestuurd maar hij geeft aan dat hij geen zin meer heeft om terug te komen. Wij hebben hem uiteraard meteen na de opdracht betaald omdat wij dachten dat alles goed zat en dit weigert hij terug te geven. Wij kunnen dus niet meer warm douchen en de verwarming kan niet aan, hier moet dus weer een nieuwe loodgieter voor komen. Ook is de plint van onze nieuwe keuken beschadigd door het water en staat er water in onze kruipruimte. Wim werkt ook erg slordig en kan ook geen bonnetjes overhandigen als hij naar de bouwmarkt gaat. Hij bedenkt zomaar bedragen voor materiaal en zet een niet bestaand KVK nummer op zijn factuur, deze konden wij dus niet indienen bij ons bouwdepot. Pas op Wim is een oplichter!!!
 • Klusbedrijf Lasonder
  Klusbedrijf Lasonder
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Badkamer specialist in Enschede

  Klusbedrijf Lasonder legt zich toe op alle klus en verbouw zaken in en om het huis. zo kunt u bij mij terrecht voor bv een badkamerrenovatie, zolderverbouwing/isolatie maar ook montage van meubelen of het ophangen van rolgordijnen. klusbedrijf Lasonder kenmerkt zich door -heldere communicatie -duidelijke afspraken -meedenken met uw wensen/mogelijkheden -garantie op het geleverde werk -professionaliteit

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  We zijn erg tevreden over het geleverde werk. Het was een klus op maat waarbij twee ronde houten douche huisjes buiten voorzien moesten worden van een tegelvloer. Dit heeft het klusbedrijf Lasonder goed opgepakt, meegedacht in oplossingen, duidelijke afspraken en degelijk werk. Wij raden hem aan en zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van zijn kwaliteiten.
 • Oost West Bouw B.V.
  Oost West Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews
  Badkamer specialist in Enschede

  Oost West Bouw is door een aantal ondernemers opgericht om particulieren te voorzien van een zorgeloos en flexibel (af)bouwproject. Wij zijn van mening dat u net wat meer mag verwachten van een bouw- en klussenbedrijf. Wij hebben door onze jarenlange kennis en ervaring in de bouw ons gespecialiseerd in hoe wij klanten tijdens de bouwperiode kunnen ontzorgen. Wij zijn in staat om met ons bouwteam snel en vakkundig iedere klus te klaren, waarbij we niet schromen met alternatieve voorstellen te komen om de projectdoelstellingen te bewaken óf om u kostenbesparingen op te leveren. Om snel en adequaat in te kunnen springen op de specifieke wensen van onze klanten beschikken we over een modern uitgeruste werkplaats. Het juiste personeel is een belangrijke factor bij renovatie en restauratie en het stelt ons in staat snel te reageren bij onderhoud en kleine bouwklussen. Verbouwen is al complex genoeg, en tegenwoordig is het lastig om een betaalbare vakman te vinden. Wekenlang wachten op een offerte of niet teruggebeld worden? Wij van Oost West Bouw snappen dat het beter én anders kan, u wilt hierin ontzorgt worden. Wij zijn er voor het complete plaatje waarin u niet alleen vakwerk mag verwachten maar ook een stapje extra, tijdens de bouw, maar ook meteen een oplevering waar u vrolijk van wordt. U wilt namelijk direct kunnen genieten van het eindresultaat. Het volgende mag u nog meer van ons verwachten: √ Binnen 7 werkdagen zijn we bij u voor een kennismaking. √ De eindschoonmaak is bij een oplevering inbegrepen. √ Voor alle kleine en grote klussen in/om uw huis. √ Alle expertise in huis, van metselaar tot elektricien en van hovenier tot timmerman. √ Na opdracht beginnen we binnen 30 werkdagen aan de klus. √ Vakwerk voor het complete plaatje van verbouw of renovatie. √ We werken flexibel en zijn ook s `avonds en in het weekend beschikbaar indien gewenst. √ Iedere klant heeft een eigen vast contactpersoon √ Einddatum van uw klus staat vast. U kiest voor Oost West Bouw B.V. wanneer het gaat om vakmanschap. Onze bouwkundige werkzaamheden worden met uiterste precisie en kwaliteit vervaardigd en staan garant voor veel woonplezier.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Wij zijn super tevreden met onze badkamer. Strak werk geleverd, binnen de afgesproken tijd klaar. Wij raden Oost West Bouw zeker aan.

4.5

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Enschede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Enschede

Informatie over badkamerspecialisten in Enschede

Ben je op zoek naar een badkamerinstallateur in de provincie Overijssel? Onze badkamerspecialisten komen graag bij je thuis in Enschede om de mogelijkheden van een badkamerrenovatie te bespreken. Zo ben je altijd verzekerd van een deskundig advies op maat.

Vind een installatiebedrijf voor de renovatie van jouw badkamer

Heeft jouw badkamer zijn beste tijd wel gehad? De badkamer specialisten uit Enschede die bij ons zijn aangesloten voldoen aan alle kwaliteitseisen en werken uitsluitend met de beste materialen. Van loodgieterswerkzaamheden tot het bouwen van een muurtje, van elektra tot het plakken van tegels: dit zijn de echte badkamerexperts. Wanneer je de renovatie van je badkamer aan hen overlaat, krijg je gegarandeerd de badkamer waar je altijd al van gedroomd hebt! En dit natuurlijk tegen een scherpe prijs.

De badkamer specialisten in Enschede zijn er voor alle badkamerklussen

Wil jij in je nieuwbouwwoning in Twente jouw droombadkamer laten installeren? Dan ga je natuurlijk niet met de eerste de beste badkamerinstallateur in zee. Je wilt een badkamerexpert die een goede kwaliteit levert tegen een scherpe prijs. Het is wel zo handig wanneer je alle verschillende klussen door één installatiebedrijf uit kunt laten voeren. De badkamer specialisten uit Enschede die bij ons zijn aangesloten kunnen alle klussen in de badkamer aan. Of je nu alleen het sanitair wilt laten installeren of de klus volledig uit handen wilt geven: deze badkamerexperts staan voor je klaar!

Het renoveren van je badkamer via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende badkamerspecialisten uit Enschede, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele badkamerspecialist in Enschede? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een gehele badkamer renovatie, stucwerk, het verbouwen van een toilet of het plaatsen van vloer- of wandtegels,

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Enschede

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur