Vind badkamer specialisten in Eastermar

Op zoek naar badkamer specialisten in Eastermar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Eastermar

 • Enzo dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Badkamer specialist in Eastermar

  Als u op zoek bent naar een timmerman, of andere klussen voor Leeuwarden en omgeving,dan kan ENZO bouwservice, met meer dan 30j ervaring in de bouw en renovatie, u verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service, afspraken nakomen, garantie ,friese mentaliteit en vakmanschap aan onze klanten. (5* en dit houden we graag zo) Heeft u hulp nodig bij timmer werkzaamheden, verbouwingen, renovatie klussen, kozijnen, installatie werk, isoleren of een andere klus? Neem dan contact met ons op, komen we meestal langs en geven advies en vaak ter plaatse prijs. (Hier zijn geen kosten aan verbonden) We denken mee voor mogelijke kosten besparing. Dagelijks en in weekend bereikbaar. (Professioneel : KvK, VCA, Bedrijfs-WA, Pu- certificaat)

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Ten eerste is Pieter een aardige kerel en neemt hij zijn werk serieus. Mijn vitrinekast is perfect gemonteerd. Hij heeft de pakketten hier opgehaald, de kast in zijn werkplaats gemonteerd en vandaag, na 2 weken, de kast keurig en met zorg op zijn plek gezet. Mijn 5 sterren zijn dik verdiend. Bedankt Pieter!
 • Bouwservice Menno Blaauw
  Bouwservice Menno Blaauw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Badkamer specialist in Eastermar

  Voor al uw werkzaamheden in/aan of op uw woning

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Prima gegaan.
 • Danny's bouwbedrijf
  Danny's bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Badkamer specialist in Eastermar

  Gespecialiseerd in renovatie’s van badkamer, toilet en complete verbouwingen

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Danny is een man die zijn afspraken nakomt. Deelt ideen met je en heeft een luisterende oor. Heeft zijn werk goed en netjes uitgevoerd.
 • Simonides Installatie en Renovatie
  Simonides Installatie en Renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Badkamer specialist in Eastermar

  Hallo. Ik ben Edwin Simonides. Na 9 jaar te hebben gewerkt in verschillende allround installatie bedrijven heb ik voor een nieuwe uitdaging gekozen en ben ik mijn bedrijf begonnen: Simonides installatie en renovatie is een allround onderhouds en installatie bedrijf. Dit houd in dat wij alles in eigen beheer doen. Van meterkast, tegelwerk, gas, water, elektra tot complete badkamers en woningrenovatie. Wij kunnen u altijd een passende oplossing bieden. Graag maken wij voor u een vrijblijvende offerte. Met vriendelijke groeten, Edwin Simonides

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Goede vakman die prima werk levert. Prettig n de samenwerking en maakt heldere afspraken die ook worden nagekomen. Helemaal tevreden met het resultaat!
 • LSM Onderhoud en Bouw
  LSM Onderhoud en Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Badkamer specialist in Eastermar

  #KunststofKozijnenspecialist #badkamerspecialist Voor al uw nieuwbouw projecten, verbouwingen! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Erg blij met onze nieuwe badkamer, alles is echt top uitgevoerd! Afspraken worden nagekomen, en dit voor een zeer redelijke prijs. Vader en zoon leveren kwaliteit. Echt een aanrader!
 • Renovatieklus
  Renovatieklus
  Beoordeling: 4.5 van 54.5563 reviews
  Badkamer specialist in Eastermar

  BADKAMERS. TOILETTEN.TEGELWERK .INSTALLATIEWERK.WATER ELEKTRA. RIOOL. KEUKEN PLAATSEN INCLUSIEF VOORBEREIDINGEN. SLOOPWERK AFVOEREN. LEKKAGES OPSPOREN REPAREREN . TUIN WERKZAAMHEDEN . DIAMANT BORINGEN VOOR TOILETTEN AFZUIG ENZ. VEEL OM TE NOEMEN , BEHALVE DAKWERK DOE IK BIJNA ALLES. ALTIJD GARANTIE GEEN AANBETALING PARKEER KOSTEN VOOR DE KLANT Wij berekenen reiskosten VRGR. Mario Renovatieklus Kornhorn

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Mario heeft onze wc gerenoveerd. Prima afgewerkt. Hij gaat onze badkamer ook renoveren.
 • AVDuurzaam.nl
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer specialist in Eastermar

  Heb je een Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Kollum of omgeving? AVDuurzaam.nl kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • De graaf techniek en service
  De graaf techniek en service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Badkamer specialist in Eastermar

  onderneming met zoon 20 jaar ervaring in het installatie vak. Voor alle klussen in en rondom het huis . Werkomgeving Friesland

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  De klus was snel klaar, en ben daar heel tevreden mee.Alles na de klus netjes opgeruimd. Kortom, een goede monteur die weet wat ie doet.
 • O.M.D.
  O.M.D.
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Badkamer specialist in Eastermar

  wonend en werkend noord nederland, ik ben zzp’r voor de kleine klussen en reparatie in en om het huis, ook het leggen van laminaat en click pvc. Ook voor keuken de-montage en afbouw

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Marcus heeft prima werk verricht. Wasbakaansluiting veranderd naar wasmachineaansluiting. Ongeaarde stopcontact gewijzigd naar geaarde stopcontact. Inbouwkast verwijderd en wand geplaatst. Keurige, vlotte werker. Goede inschatting van het kostenplaatje. Ga Marcus voor een volgende klus zeker inhuren!
 • Onderhouds en timmerbedrijf P.B
  Onderhouds en timmerbedrijf P.B
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Badkamer specialist in Eastermar

  Allround vakman met 23 jaar ervaring in de bouw wereld in verschillende takken -nieuwbouw -renovatie -restauratie -onderhoud -prefab houtconstructies -epdm dakbedekking -uitvoering Diploma's Timmerman 1 Timmerman 2 Betontimmerman

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Onze ervaring was goed. Netjes afgewerkt. 👍

4.5

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Eastermar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 62 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Eastermar

Populaire diensten

Andere vakmensen in Eastermar

Vind vakmensen bij jou in de buurt