Vind badkamer specialisten in Druten

Op zoek naar badkamer specialisten in Druten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Druten

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85236 reviews
  Badkamer specialist in Druten

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Nieuwe wasmachinekraan, keurig op tijd en netjes de kraan vernieuwd.
 • EH Bouw
  EH Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer specialist in Druten

  Bouwbedrijf Steehngoed is sinds 2013 in Ochten gevestigd. Eigenaar Edwin van den Hatert is geboren en getogen in de Betuwe. Kwaliteit staat bij hem voorop. Hij werkt, in overleg met zijn klanten, met hoogwaardige materialen en levert graag het beste resultaat. Bij Steehngoed kun je met een gerust hart terecht voor het bouwen, verbouwen of renoveren van je badkamer, keuken, zolder, veranda, schuur kozijnen of uitbouw. Wij gaan niet voor goed, we gaan voor steehngoed!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Edwin van bedrijf Steehngoed (EH-Bouw) heeft onze wc helemaal gerenoveerd. Van slopen, aansluiten op riool, loodgieterswerk, nieuw plafond, het tegelen en volledig afwerken. En wat een mooi resultaat! Edwin is een vakman die nauwkeurig en netjes werkt. En ook was er altijd overleg met ons. Wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf bij iedereen aan. Hans & Netty uit Wageningen
 • j.h.e verbouwingen
  j.h.e verbouwingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Badkamer specialist in Druten

  ✔ 20 jaar werkervaring ✔ Snel beschikbaar ✔ Deskundig advies • Goedendag! Mijn naam is Jerrold, met al bijna 20 jaar werkervaring in de wereld van renovaties, neem ik automatisch veel kennis mee. Mijn expertise zit hem in het renoveren van toiletten en badkamers, algemeen tegelwerk en stucwerk. Ik ga secuur te werk met oog voor detail, naast mijn werkzaamheden zal ik altijd een passend advies geven op uw persoonlijke situatie. Ik werk voornamelijk met afspraken op korte termijn, wat inhoudt dat ik altijd (in overleg) relatief snel beschikbaar ben. • Voor impressies neem gerust een kijkje bij mijn foto’s! ↪ Wel vermeld ik graag meteen dat ik niet zwart werk. Dit meld ik om te voorkomen dat hierover verwarring kan ontstaan. Daarom verzoek ik u ook vriendelijk geen gegevens te delen als u dit wel van mij verlangt.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Jerrold is een vakman die meedenkt over de beste oplossing. Hij heeft mijn badkamer mooi verbouwd en kwam afspraken na. Toen het afschot in de douche onverhoopt toch niet goed bleek kwam hij terug om het te herstellen. Ik kan hem zeker aanbevelen!
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85399 reviews
  Badkamer specialist in Druten

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel en volgens afspraak.
 • Durabel klusbedrijf
  Durabel klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews
  Badkamer specialist in Druten

  Durabel klusbedrijf voor al uw installatie en onderhoud. Zowel grote als kleine klussen in heel Nederland. Ik reageer snel en kom nog sneller tot actie. @Durabel.klusbedrijf mijn Instagram

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Amir en zijn collega hebben keurig werk geleverd.
 • Klusbedrijf A.W.van kreel
  Klusbedrijf A.W.van kreel
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Badkamer specialist in Druten

  Wij zijn een jong en klein bedrijf dat in de loop van de jaren op diverse gebieden ervaring opgedaan heeft en zich heeft ontwikkeld tot een waardig speler in de afbouw en onderhoudsbranche . Wij werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Goed werk
 • Kurabi Afbouw
  Kurabi Afbouw

  Nog geen reviews

  Badkamer specialist in Druten

  Hoi ik ben Jalal kurabi. Mijn bedrijf naam kurabi afbouw. Mijn werk stukadoor en tegels en klusjesman en schilder ok . groeten Jalal kurabi

 • Topcreate
  Topcreate
  Beoordeling: 4.3 van 54.3520 reviews
  Badkamer specialist in Druten

  Wij zijn Topcreate een montage bedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen en leveren beton cire en decoratieve pleister en verf technieken. Wij geven in ons bericht als we interesse hebben in uw opdracht altijd een richtprijs. Met vriendelijke groet, Aad en wil

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Heel erg tevreden! Wij raden Topcreate zeker aan, zijn erg goed geholpen & weten waar over ze praten. Zeker 5 sterren waard.
 • CMTS Van Sommeren International B.V.
  CMTS Van Sommeren International B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Badkamer specialist in Druten

  Ton van Sommeren heeft meer dan 20 jaar gewerkt als verwarmingsmonteur en ruim 15 jaar als allround servicemonteur. Ook heeft hij veel ervaring in de bouw. Ton is makkelijk benaderbaar, sociaal, vrolijk, spontaan en levert graag goed werk af. Hij helpt u graag uit de brand bij problemen met CV, gas, water en licht! Gecertificeerd : VCA Vol , Gecertificeerd voor Hoogwerkers en Schagen Lift, Certificaat GPI installatie

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk, prettig in de communicatie, werkt vlot, heeft de klus prima geklaard
 • Poseidon Klussen Bedrijf

  Nog geen reviews

  Badkamer specialist in Druten

  Poseidon Klussen Bedrijf

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Druten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 386 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Druten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Druten

Vind vakmensen bij jou in de buurt