Vind badkamer specialisten in Dokkum

Op zoek naar badkamer specialisten in Dokkum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Dokkum

 • Enzo dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Badkamer specialist in Dokkum

  Als u op zoek bent naar een timmerman, of andere klussen voor Leeuwarden en omgeving,dan kan ENZO bouwservice, met meer dan 30j ervaring in de bouw en renovatie, u verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service, afspraken nakomen, garantie ,friese mentaliteit en vakmanschap aan onze klanten. (5* en dit houden we graag zo) Heeft u hulp nodig bij timmer werkzaamheden, verbouwingen, renovatie klussen, kozijnen, installatie werk, isoleren of een andere klus? Neem dan contact met ons op, komen we meestal langs en geven advies en vaak ter plaatse prijs. (Hier zijn geen kosten aan verbonden) We denken mee voor mogelijke kosten besparing. Dagelijks en in weekend bereikbaar. (Professioneel : KvK, VCA, Bedrijfs-WA, Pu- certificaat)

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Ten eerste is Pieter een aardige kerel en neemt hij zijn werk serieus. Mijn vitrinekast is perfect gemonteerd. Hij heeft de pakketten hier opgehaald, de kast in zijn werkplaats gemonteerd en vandaag, na 2 weken, de kast keurig en met zorg op zijn plek gezet. Mijn 5 sterren zijn dik verdiend. Bedankt Pieter!
 • LSM Onderhoud en Bouw
  LSM Onderhoud en Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Badkamer specialist in Dokkum

  #KunststofKozijnenspecialist #badkamerspecialist Voor al uw nieuwbouw projecten, verbouwingen! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Erg blij met onze nieuwe badkamer, alles is echt top uitgevoerd! Afspraken worden nagekomen, en dit voor een zeer redelijke prijs. Vader en zoon leveren kwaliteit. Echt een aanrader!
 • O.M.D.
  O.M.D.
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Badkamer specialist in Dokkum

  wonend en werkend noord nederland, ik ben zzp’r voor de kleine klussen en reparatie in en om het huis, ook het leggen van laminaat en click pvc. Ook voor keuken de-montage en afbouw

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Marcus heeft prima werk verricht. Wasbakaansluiting veranderd naar wasmachineaansluiting. Ongeaarde stopcontact gewijzigd naar geaarde stopcontact. Inbouwkast verwijderd en wand geplaatst. Keurige, vlotte werker. Goede inschatting van het kostenplaatje. Ga Marcus voor een volgende klus zeker inhuren!
 • Bouwservice Menno Blaauw
  Bouwservice Menno Blaauw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Badkamer specialist in Dokkum

  Voor al uw werkzaamheden in/aan of op uw woning

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Prima gegaan.
 • Danny's bouwbedrijf
  Danny's bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Badkamer specialist in Dokkum

  Gespecialiseerd in renovatie’s van badkamer, toilet en complete verbouwingen

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Lekkende radiator. Was snel vakkundig verholpen. Fijne communicatie.
 • De graaf techniek en service
  De graaf techniek en service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Badkamer specialist in Dokkum

  onderneming met zoon 20 jaar ervaring in het installatie vak. Voor alle klussen in en rondom het huis . Werkomgeving Friesland

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  proactief meegedacht en deskundig alles aangesloten.
 • AVDuurzaam.nl
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer specialist in Dokkum

  Heb je een Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Kollum of omgeving? AVDuurzaam.nl kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Onderhouds en timmerbedrijf P.B
  Onderhouds en timmerbedrijf P.B
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Badkamer specialist in Dokkum

  Allround vakman met 23 jaar ervaring in de bouw wereld in verschillende takken -nieuwbouw -renovatie -restauratie -onderhoud -prefab houtconstructies -epdm dakbedekking -uitvoering Diploma's Timmerman 1 Timmerman 2 Betontimmerman

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Onze ervaring was goed. Netjes afgewerkt. 👍
 • Ledina Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews
  Badkamer specialist in Dokkum

  Van ontwerp tot uitvoering. Geen klus is te klein of groot!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Perfect geholpen. Ondanks dat hij een heel stuk moest lopen, toch gekomen. Voor een volgende klus weten we hem te vinden!
 • klimex J.K.
  klimex J.K.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Badkamer specialist in Dokkum

  A

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Josef heeft onze badkamer en het toilet gerenoveerd en ondanks dat het allemaal niet meezat en het daardoor langer duurde dan verwacht, bleef hij de rust zelve. Zonder klagen heeft hij de klus geklaard en wij zijn erg blij met de ge-update badkamer en toilet Bedankt voor je geduld en het goede werk Josef!

4.5

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Dokkum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 51 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Dokkum

Populaire diensten

Andere vakmensen in Dokkum

Vind vakmensen bij jou in de buurt