Vind badkamer specialisten in Barneveld

Op zoek naar badkamer specialisten in Barneveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Barneveld

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95234 reviews
  Badkamer specialist in Barneveld

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Harry levert goed werk en advies. Klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85398 reviews
  Badkamer specialist in Barneveld

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Revino heeft onze oude wastafel verwijderd en ons nieuwe meubel gemonteerd. Hij was snel beschikbaar en betrok ons erg prettig in hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien. Alles is helemaal naar wens gelukt!
 • Totaalonderhoud de wit
  Totaalonderhoud de wit
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Badkamer specialist in Barneveld

  Als u op zoek bent naar een Klusbedrijf in regio Voorthuizen en omstreken dan kan ik uw verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en een hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft uw hulp nodig met kit werkzaamheden, Timmerwerk, Het afstellen en goed sluitend maken van deuren,klein loodgieters werk, het plaatsen van keukens en of andere werkzaamheden… Stuur mij dan een bericht, zodat ik uw kan helpen en uw van een offerte kan voorzien. De openingstijden zijn van : Maandag :07:30/17:00. Dinsdag :07:30/17:00. Woensdag :07:30/17:00. Donderdag :07:30/17:00. Vrijdag :07:30/17:00. ( weekend of Avond, Mogelijk Op Afspraak)

  Laatste review:
  Kitten-
  Netjes werk geleverd en we waarderen ook zijn flexibiliteit om onze lekke douche snel te komen kitten.
 • Onderhoud en servicebedrijf egbert jansen Dwarsgraafweg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer specialist in Barneveld

  Als je op zoek bent naar een Aannemer, Elektricien, Klusbedrijf, Dakdekker, Badkamer specialist in Kootwijkerbroek, dan kan ik je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij warmte isolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • OmegaFixit
  OmegaFixit
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Badkamer specialist in Barneveld

  OmegaFixit staat garant voor klein klusjes waar grote bedrijven niet voor komen of te duur voor zijn. De garantie dat het goed wordt gedaan en als er iets niet naar wens is kunt u kosteloos terugkomen op veranderingen of herstel! OmegaFixit, de beste voor een schappelijke prijs!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Aardige man. Kwam snel.
 • Sena Onderhoud
  Sena Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Badkamer specialist in Barneveld

  Goeiedag, Laat ik mezelf even aan u voorstellen. Ik ben Umut en ik ben de eigenaar van Sena Onderhoud. Sena Onderhoud is een ervaren bedrijf die zich specialiseert in het renoveren van badkamers en toebehorenden, zoals wc's aanleggen en tegelwerk. Daarnaast doen we ook aan werkzaamheden van verlichting/elektriciteit, sanitair plaatsen en alles wat je kan bedenken wat betreft badkamerwerkzaamheden. Ik ben werkzaam in regio Amersfoort, Ede, Arnhem, Apeldoorn, Barnveld, Zeist, Veenendaal, Utrecht

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Prettige communicatie. Komt netjes op tijd en komt afspraken na. Toilet snel en netjes helemaal gerenoveerd. Zeker aan te bevelen!
 • Vina Interior Design
  Vina Interior Design
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Badkamer specialist in Barneveld

  Vina Design Interior is een full concept bureau dat sinds 2016 actief is in de particuliere en zakelijke markt. Vina biedt een totaalpakket op het gebied van advies, ontwerp en realisatie; Vina is gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe badkamers, toiletten, complete interieurs, volledige verbouwingen, renovatie en onderhoud. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door in gesprek te gaan met de klant. Vina vindt het enorm van belang om goed naar de wensen van de klant te luisteren. Wil je verandering in je huis, bedrijf of wordt er nog gebouwd en wil je sparren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Wie is het gezicht achter Vina Interior Design? Mijn naam is Yunus Arslan, sinds 2016 de eigenaar van Vina Interior Design. Ongeveer 5 jaar geleden de charmante, culturele hoofdstad van Wenen verlaten. Momenteel woonachtig in Leusden, maar wel nog steeds actief in Wenen. Bouw, interieur en design zit in mijn genen; ik krijg energie als ik mee mag denken met de klant. Hoe gaat een badkamer, woonkamer of een toilet eruit zien? Welke tegels worden er gebruikt. Locatie Vina Interior Design is momenteel actief in Nederland. Werkwijze Vina Interior Design vindt het enorm van belang om persoonlijk contact te hebben met de klant. Even aan tafel zitten en een bakje koffie drinken. Uiteraard is dit ook mogelijk via videobellen; wel even prettig om elkaar in de ogen te kijken. In de eerste instantie worden de wensen van de klant in kaart gebracht vervolgens komt Vina met aanvullende ideeën. Het traject heeft een aantal stappen die gevolgd moeten worden zodat er een perfecte eindresultaat neergelegd kan worden.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wat een vakmensen! Kan niet anders zeggen! Het resultaat is schitterend. Jullie hebben alles in samenspraak gedaan met ons; zo vriendelijk en zo secuur. Echt blij mee! Daarnaast waren jullie altijd op tijd, kwamen afspraken na en was de planning perfect. Voor het verbouwen van de keuken mogen jullie weer komen! 😁 Bedankt voor alles! 👍
 • TooL Allround Klusbedrijf
  TooL Allround Klusbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Badkamer specialist in Barneveld

  Moet er nog wat gebeuren in of rondom uw huis? Wilt u dat dit netjes en op korte termijn gebeurd? Bel ons dan! Wij komen bij u op locatie om de klus te bekijken, te overleggen wat uw wensen zijn en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.🛠

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  na een telefoontje niets meer van hun gehoord.
 • Grip Enterprise

  Nog geen reviews

  Badkamer specialist in Barneveld

  In de basis komt mijn kennis voort uit de machine bouw, een opleiding in de metaal, een vader als timmerman. en een passie voor het ontwerpen van meubels. Dit alles bij elkaar zorgt voor sterke combinatie en breede mogelijkheden.

 • IC Projects
  IC Projects
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer specialist in Barneveld

  iC Projects is aannemer en werkt met een klein team van professionals, waardoor de lijnen met de opdrachtgever persoonlijker en direct zijn. Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit. Wij zijn allround actief in de bouw en doen verbouwingen en renovaties van woningen. In al onze projecten spreekt het resultaat voor ons. iC Projects is centraal gelegen in Barneveld, van waaruit wij geheel Nederland bedienen.

  Laatste review:
  Heeft goed werk geleverd! En is bovendien erg vriendelijk en heeft verstand van ze vak.

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Barneveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 426 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Barneveld

Populaire diensten

Andere vakmensen in Barneveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt