Vind badkamerspecialisten in Assen

Op zoek naar badkamerspecialisten in Assen? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

4.3

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Assen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 51 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Assen

 • MixTailes Productions

  Badkamer specialist in Assen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9570 reviews

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Aardige man, verstand van zaken en nette prijs.
 • Klusbedrijf Muric

  Badkamer specialist in Assen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews

  Ik ben Mersad uit Assen . Persoonlijkheid : rustig , beleefd , betrouwbaar ik houd mij aan afspraken. Ervaring : Tegelzetter met diploma, schilder met diploma, stukken, timmeren, installatie, tuin .

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Netjes en snel gedaan, erg blij met het eindresultaat.
 • installatie service oosting

  Badkamer specialist in Assen

  Beoordeling: 4 van 54512 reviews

  Installatie service Oosting Is gespecialiseerd in alle installatiewerkzaamheden bij uw thuis, van lekkages tot complete renovaties, dan moet u denken aan: badkamers, toiletten, cv installaties, comfort installaties, het aanleggen en verplaatsen van water-gasleidingen en afwatering(riolering) en natuurlijk ook voor al uw andere installatie/loodgieter en afbouw werkzaamheden. Installatie service Oosting staat klaar om uw verbouwing en klussen Z.S.M aan te nemen en uit te voeren. Kortom Een klus? Ik zit al voor u in de bus.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Helaas, de communicatie verloopt erg moeizaam Komt uiteindelijk telefonisch gemaakte afspraken om langs te komen niet na. Zit je dus onnodig te wachten. Reageert vervolgens niet meer op mail, telefoon of WhatsApp. Conclusie: geen aanrader en onbetrouwbaar
 • Bijholt Uw Vastgoed Dokter

  Badkamer specialist in Assen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65104 reviews

  Over Ons Diensten Wij zijn een non nonsens onderhoudsbedrijf, werken voor bedrijf en particulier en kunnen onderstaande werkzaamheden voor u uitvoeren voor het onderhouden van uw kostbaar onroerend goed ; Wij werken voor u in aanneemsom of op regie- basis. Binnen 30 km geen voorrijkosten Woning ontruimingen Schoonmaak Klein onderhoud Service onderhoud Schilderwerk binnen/buiten Electra werk Dak en zinkwerken Installatiewerk Riool ontstoppingen Beglazing Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Perfect uitgevoerd heel tevreden
 • Wietses Bouwservice

  Badkamer specialist in Assen

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Wij werken tevens vanuit Kampen Professionele glaszetters / glasleverancier (HR++, getint, gelaagd, zonwerend, Geluidswerend, enz) Bouw en verbouw in en om huis. Brandveiligheidsadvies / brandveilig bouwen Bouw en verbouwadvies / Bouwbegeleiding / Bouwmediation Wij werken alleen met Nederlandse werknemers.

  Laatste review:

  Zeer goede vakman. Werk is uitstekend opgeleverd.
 • Bouke Bouw

  Badkamer specialist in Assen

  Nog geen reviews

  Ik ben Bouke, 31 jaar en woonachtig in Assen. Ben al meer dan 10 jaar timmerman en heb samen met 2 aannemers verschillende HS Bouw projecten gedaan. Kort geleden een groot project afgerond (Renovatie vakantiehuisje) maar wij (Collega tevens Vader 66 jaar, aannemer/ architect) doen ook werkzaamheden zoals: HS Bouw woningen (energie neutraal)/ Carports/ Afdaken/ Isoleren en afwerken/ Aanbouwen/ Renovatie/ Advies energiebesparende maatregelen. Bekend met subsidie energie besparen eigen huis (SEEH)

 • Klussenbedrijf ozturk

  Badkamer specialist in Assen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews

  We werken omgeving Drenthe Groningen stral 50km ruim 23 jaar ervaring ons passie is tevredenheid van ons opdrachtgevers. Wat we doen stukadoorwerk, behangen,isolatie glas,binnen buiten schilderwerk,houtrot reparatie, tegelwerk, kit werk.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  De klus was snel en goed uitgevoerd! Erg blij mee 👍
 • onderhoudservice Spijkerman

  Badkamer specialist in Assen

  Nog geen reviews

  Onderhoudservice spijkerman kan u helpen met alle klussen die bij u binnen en om het huis bevind, cv onderhoud installatie werk schilderwerk timmer werk, sierbestrating dakbedekking

 • MM 35

  Badkamer specialist in Assen

  Nog geen reviews

  Ik ben Beyhan Zyulkyar en ben sinds kort mijn eigen klussenbedrijf begonnen. Ik werk sinds 2007 in de bouw en heb verschillende werkzaamheden gedaan. Ben gespecialiseerd in schilderen, maar doe ook anders klussen zoals timmerwerkzaamheden, tegels plaatsen , sloopwerkzaamheden etc. Ik ben vca gecertIficeerd.

 • Montage Service Assen

  Badkamer specialist in Assen

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Montage Service Assen is het bedrijf voor Assen en omgeving. Meedenken met de klant en samen sparren over wat het beste zou kunnen zijn. Soms heb je gewoon geen tijd, zin of de kennis om een klus in en om het huis te doen. Het kan ook zo zijn dat de klus die je aan het doen bent wat extra handen of kennis nodig heeft. Met Montage Service Assen komen we samen een heel eind en brengen wij jouw project tot een goed en professioneel einde. Montage Service Assen voert de opdrachten professioneel en conform uw wensen uit.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  We hadden een lekkage in de badkamer. Daar is snel op gereageerd en de lekkage is verholpen. Nieuwe douchecabine is geplaatst maar daar liep nog water onder uit (en hij is nog niet afgewerkt), daar zou meermaals iets aan worden gedaan, nu al maanden stilte. Tevens een nieuwe toiletruimte laten realiseren, afwerking liet en laat eigenlijk nog steeds te wensen over. We gaan het verder anders en elders laten oplossen.

Populaire lokale badkamer specialisten in Assen

Informatie over badkamerspecialisten in Assen

Je badkamer verbouwen kan een flinke klus zijn. Niet alleen moet de oude badkamer er uit, ook moeten leidingen misschien wel om- of aangelegd worden. Wellicht is het belangrijk dat er vakkundig kit werk wordt afgeleverd en het bouwen van een inloopdouche is ook niet zo één, twee, drie gebeurd. Daarom doe je er goed aan om een badkamerspecialist in te huren. Liefst een uit de omgeving van Assen; Een regionale vakman die op niveau opereert. Via Werkspot vind je zo’n specialist uit Drenthe. Plaats je klus dus op Werkspot en deze wordt met verve geklaard

Dit zijn onze badkamerspecialisten uit Assen

In en om Assen werken diverse professionals op het gebied van badkamers. Van loodgieters tot aannemers, Werkspot heeft in de loop der jaren een mooi netwerk van professionele vakmannen opgebouwd. Of je nou daadwerkelijk in Assen zelf woont of net erbuiten, in Witten, Loon of Rhee, het is altijd slim om met een badkamerspecialist uit de regio te werken. Zo’n vakman staat namelijk snel bij je op de stoep en heeft daarnaast een naam hoog te houden in de omringende steden en dorpen. Ook mooi meegenomen: Het scheelt weer in de voorrijkosten. We werken bij Werkspot met vakmannen uit de omgeving Assen die van aanpakken weten en daarnaast oog voor detail hebben. Professionals die ervoor zorgen dat het resultaat jaren mee kan.

Die badkamerrenovatie kun je gerust overlaten aan een vakman uit Assen

De vakmannen waarmee Werkspot samenwerkt, zijn gekeurd aan de hand van onze kwaliteitseisen. Ze beschikken stuk voor stuk over een aansprakelijkheidsverzekering en zijn uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Veel van onze vakmannen beschikken over certificaten en keurmerken. Hier kun je elke badkamerspecialist uit Assen ook afzonderlijk naar vragen. Tot slot helpen wij je door de reviews per Assense vakman goed in het oog te houden. Zo blijft de kwaliteit van onze badkamerspecialisten op niveau en wordt jouw klus zorgvuldig geklaard.

Je kunt de badkamerspecialisten uit Assen inhuren voor het volgende

Van een complete badkamer tot alleen een nieuwe kraan plaatsen; bij onze vakmannen uit Assen kun je voor allerhande klussen terecht. Zit je nog in de oriëntatiefase wat betreft die nieuwe badkamer? Dan kunnen onze mannen je ook informeren. De kosten voor advies worden vaak verrekend met de uiteindelijke offerte. Door hier gebruik van te maken is het plan dat wordt opgetekend wel geheel helder. Hoe je het ook aan wil pakken, onze badkamerspecialisten staan sowieso graag voor je klaar!

Het renoveren van je badkamer via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende badkamerspecialisten uit Assen, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele badkamerspecialist in Drenthe? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een gehele badkamer renovatie, stucwerk, het verbouwen van een toilet of het plaatsen van vloer- of wandtegels,

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Assen

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur