Vind badkamer specialisten in Alteveer, Groningen

Op zoek naar badkamer specialisten in Alteveer, Groningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Alteveer, Groningen

 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Badkamer specialist in Alteveer, Groningen

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Keurige man die vertrouwen en kundigheid uitstraalt
 • Klus en Montagebedrijf Hulshof
  Klus en Montagebedrijf Hulshof
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Badkamer specialist in Alteveer, Groningen
  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Harry leverd professioneel werk, denk mee, adviseert waar nodig en is flexibel.
 • Aardema installatietechniek
  Aardema installatietechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.4526 reviews
  Badkamer specialist in Alteveer, Groningen

  Welkom op onze pagina! Bij Aardema-installatietechniek staat kwaliteit en kwantiteit op nummer één. Vaste prijzen - geen onverwachte kosten achteraf. Garantie - wij garanderen garantie op alle werkzaamheden. Tarieven: wij hanteren een uur-tarief van 50 euro exclusief btw. Kwaliteit is belangrijk in de uitvoering van de werkzaamheden, onze monteurs zijn op de hoogte van de geldende eisen en normen en zullen hun uiterste best doen om daar aan te voldoen. grote klussen zijn altijd mogelijk in overleg. met 8 jaar ervaring in de installatietechniek, waaronder ervaring in de nieuwbouw, en het renoveren van complete woningen, focussen wij ons momenteel op de kleine klussen. Onze specialiteit zit hem dan ook in het onderhoud en de reparatie. het voor/af monteren van keukens, badkamers, en uiteraard het toilet. Verzekering: BAV (bedrijf aansprakelijkheidsverzekering) certificaten: VCA-VOL

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Mark Aardema was open en ging in op onze ideeën; hij lag zich erop toe om de klus conform onze wensen te doen. Hij was behulpzaam. Daarnaast was hij ook gewillig om het riool van de wastafel te ontstoppen - een extra klus dat hij ter plekke mee aan de slag ging.
 • Fred Assendelft
  Fred Assendelft
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Badkamer specialist in Alteveer, Groningen

  Officieel kom ik uit Heemstede en ben daar altijd werkzaam geweest in de toegangstechniek, elektra en kleine klusjes in en om het huis. Nu hebben we de stap gezet om te verhuizen naar Groningen en daar opnieuw te beginnen. Graag zou ik mijn werkzaamheden voortzetten, maar dan in het mooie hoge noorden.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Fred heeft vakkundig alles opnieuw voorzien van kit en de lekkage verholpen. Fred is zeer prettig in de omgang!
 • 1012 installatie
  1012 installatie
  Beoordeling: 3.8 van 53.855 reviews
  Badkamer specialist in Alteveer, Groningen

  1012 installatiebedrijf houd zich bezig met complete badkamer en toilet renovaties, ook voeren wij werkzaamheden uit zoals vloerverwarming, en overig loodgieterswerk.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Contact verliep soepel en onze badkamer en wc zien er keurig uit. Foto’s volgen nog
 • Afbouwbedrijf Noorderland
  Afbouwbedrijf Noorderland
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Badkamer specialist in Alteveer, Groningen

  Afbouwbedrijf Noorderland is gespecialiseerd in het afbouwen, schilderen, renoveren en het onderhouden van uw woning en of bedrijf. Wanneer het op kwaliteit aankomt, dan bent u hier op het juiste adres. Verder zoeken is eigenlijk niet meer nodig.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  We hadden afgesproken op vrijdagavond ,ik wachten en hij komt niet opdagen ,beetje jammer dit
 • a van der tuuk
  a van der tuuk
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Badkamer specialist in Alteveer, Groningen

  Mijn naam is Ari van der Tuuk en ik ben eigenaar van het bedrijf A. Van der Tuuk. Firma A. van der Tuuk. is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. A. Van der Tuuk heeft al 15 jaar ervaring in verschillende bouwwerkzaamheden. Daarbij beschikt onze firma ook over een monteur diploma waar wij ook auto's kunnen repareren en onderhouden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Schilder werkzaamheden - Auto onderhoud en reparatie - Diverse klussen om en in het huis Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en A. Van der Tuuk over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, A. Van der Tuuk, Ari van der Tuuk

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Ari is een kundige, vriendelijke en kalme man. Denkt fijn mee voor de mooiste oplossing en werkt hard en secuur. Het eindresultaat is prachtig en ik ben er blij mee. :)
 • M.K.T. Bouw & Timmerwerken
  M.K.T. Bouw & Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Badkamer specialist in Alteveer, Groningen

  Bent u op zoek naar een persoonlijk, kleinschalig bouwbedrijf met kennis van zaken, oog voor detail en die naar uw wensen luistert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dagelijks bezig met werkzaamheden als nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Door de vakkennis die door de jaren heen is opgedaan zijn alle werkzaamheden vakkundig en professioneel. Er wordt uitsluitend gewerkt met de juiste mensen die weten waar ze mee bezig zijn, verantwoord gereedschap en materialen maar ook heel veel enthousiasme. Daarnaast staan service en kwaliteit beiden hoog in het vaandel. Klik eens door onze website om te zien wie wij zijn en wat onze werkwijze is. Spreekt deze werkwijze u aan? Bel of mail gerust vrijblijvend voor wat meer informatie, toelichting of eventueel een offerte.

  Laatste review:
  MKT Bouw en Timmerwerken heeft bij ons de dakkapel compleet gerenoveerd. Al het houtwerk is vervangen door kunstof. De Mensen van MKT Bouw en Timmerwerken zijn netjes in hun werk.(blijft geen rommel achter) Ook wordt er prima overlegt en zonodig geven ze prima advies. Het resultaat is dan ook prachtig geworden. Dus zijn we dan ook zeer tevreden met het mooie resultaat.
 • de Boer Afbouwservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Badkamer specialist in Alteveer, Groningen

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Klant tevredenheid en meedenken met de klant staat bij ons voorop. -Stukadoren. -Timmerwerken. -Renovatie. -Afbouw. Laat u zich overtuigen van onze diensten. Graag verwelkomen we u, Als nieuwe klant. Heeft u vragen, dan horen wij het graag. Met Vriendelijke groet De Boer Afbouwservice

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Klus is netjes en vlot uitgevoerd naar wens, communicatie verliep professioneel.
 • SAMOR
  SAMOR
  Beoordeling: 3.8 van 53.8519 reviews
  Badkamer specialist in Alteveer, Groningen

  wij zijn bedrijf Samor we werken in vloerverwarming,lootgieter,algemene burgerlijke en utiliteitsbouw . wij hebben 20 jaar ervaring in dat werk

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Samor is de meest onprofessionele aannemer die we ooit zijn tegengekomen. We hebben ze een complete badkamerrenovatie gegeven en daar hebben we nu spijt van. Ze hebben vreselijk werk verricht in de badkamer. 1. Ze hebben de slaapkamermuur en de trapmuur beschadigd tijdens het renoveren van de badkamer en ze hebben geweigerd deze te repareren. (Zie foto's) 2. Ze beschadigden de badkamerdeur en weigerden deze te repareren. (Zie foto's) 3. De douchekranen zijn in omgekeerde volgorde gemonteerd, wat betekent dat de koud- en warmwaterkranen niet in de goede richting staan. Dit heeft voor ons aanzienlijke problemen veroorzaakt, aangezien de douchekraan een thermostaat heeft die momenteel niet goed functioneert. 4. De radiator in de badkamer werkt helemaal niet en ze weigeren deze te komen repareren. 5. De toiletbril is op een slechte manier geïnstalleerd. 6. In sommige delen van de badkamer zijn de tegels in slechte staat en zeer onprofessioneel geïnstalleerd. (Zie foto's)

4.4

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Alteveer, Groningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 73 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Alteveer, Groningen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Alteveer, Groningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt