Vind badkamerspecialisten in Almelo

Op zoek naar badkamerspecialisten in Almelo? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Almelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 35 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Almelo

 • Lizab Co

  Badkamer specialist in Almelo

  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews

  Meer dan 18 jaar ervaring in luxe gebouwen * We zullen uw plan beoordelen * Onze kosten veranderen niet tijdens de werkzaamheden * Wij kennen de goedkoopste materiaalverkopers door heel Nederland

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  De heer was volgens afspraak op tijd en heeft het werk netjes en vakkundig uitgevoerd.
 • Badkamer In Stijl

  Badkamer specialist in Almelo

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Mijn naam is Robert Valk van Badkamer In Stijl. Gespecialiseerd in badkamerrenovatie. Elke badkamer is voor mij uniek. Zoals ook de mensen voor wie ik ze maak uniek zijn.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Toppertje
 • Gerald Scholten TMT Bouwwerken

  Badkamer specialist in Almelo

  Beoordeling: 4.4 van 54.4523 reviews

  Mijn naam is Gerald Scholten. Ik ben op mijn 16 begonnen bij een bouwbedrijf in Oldenzaal, 1 dag in de week naar school 4 dagen in de week werken, na 2 jaar primair opleiding heb ik deze met succes afgerond. Daarna heb ik 2 jaar een gezel opleiding gedaan, ook deze heb ik met succes afgerond. Waarna ik 8 jaar bij het bedrijf ben blijven werken. Er kwam een leuk aanbod van een andere klein bedrijf, waar ik 9 jaar heb gewerkt en veel ervaring heb opgedaan. Toen kwam er de uitdaging om zelf iets te ondernemen. wat ik nu met plezier 4 jaar doen. Ik ben gespecialiseerd in Timmer- Metsel en Tegelwerken, complete verbouwingen,aanbouw,renovatie,onderhoud, buitenverblijven en grote projecten vallen daar ook onder, er zijn eventueel collega vaklieden voorhanden. Graag kom ik vrijblijvend langs voor een offerte.En natuurlijk zonder voorrijkosten. Inmiddels hebben we nu ook ons bedrijf Tegelhuis Twente. We leveren tegels en sanitair. Voor betaalbare prijzen! En een goede kwaliteit! Bel voor een afspraak om bij ons in de showroom alles te bekijken ! Met vriendelijke groet, Gerald Scholten

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Vriendelijk en sociaal persoon die verstand heeft van zijn vak.
 • Huijbers dienstverlening

  Badkamer specialist in Almelo

  Nog geen reviews

  Mijn naam is Sebastiaan Huijbers, Voor elke klus groot of klein ben ik beschikbaar.

 • All-in vloeren Almelo

  Badkamer specialist in Almelo

  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews

  jong bedrijf met veel ervaring. Al ruim 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leggen van laminaat, parket en pvc. Daarnaast hebben wij veel kennis van trapstyling en raamdecoratie. Ook kunt u langskomen bij ons in de showroom hier kunt het product voelen zien in het daglicht. Wij hebben al Laminaat vloeren compleet afgewerkt vanaf € 16,95,- per m2 dit is laminaat, plinten, ondervloer en leggen. V.a 7mm Legwerk. Uiteraard willen wij ook het legwerk voor u doen, indien u zelf laminaat of parket heeft. Ook uw trap kunnen wij prachtig bekleden. Voor het voordelig legwerk kunt u terecht bij All-in vloeren Almelo voor het beste kwaliteit. vloeren leggen wij door heel Nederland. wij gaan zorgvuldig om met garantie's die wij geven op uw nieuwe vloer.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Een vakman!
 • Klussenbedrijf Legtenberg

  Badkamer specialist in Almelo

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Bouw en elektro Legtenberg Voor al uw nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van huis en bedrijf. Sinds 1999 een begrip in Twente. Verbouwing? Wilt u uw huis of bedrijfspand laten renoveren of restaureren? Wenst u een uitbouw? Of denkt u aan nieuwbouw? Welke bouwwensen u ook heeft, bij Legtenberg bouw & elektro bent u op het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het opknappen van bestaande monumentale panden en het bouwen van nieuwe woningen en bedrijfspanden. AANNEMER LEGTENBERG Bij de uitvoering van onze projecten streven wij altijd naar de hoogste graad van perfectie. Door onze toewijding, expertise en ervaring staan we als hoofdaannemer garant voor de beste en meest efficiënte oplossingen.   RENOVATIE EN ONDERHOUD Is uw bedrijfspand toe aan een renovatie? Voldoet uw school, kinderdagverblijf, studentenflat of zorgcentrum niet meer aan de wettelijke eisen? Wilt u een pand een andere bestemming geven? Of is uw huis dringend toe aan een renovatie? Legtenberg is een ervaren specialist in renovatie. Ook verzorgen we desgewenst het periodieke onderhoud aan uw pand.   VERBOUWING Heeft u behoefte aan meer ruimte om te kunnen werken en leven? Of is uw huis of bedrijfspand toe aan een interne verbouwing? Wij voeren regelmatig verbouwingen uit. Aan woningen, winkelpanden, kantoorpanden, en kinderdagverblijven. En aan andere utiliteitsgebouwen. Ons advies: schakel ons zo tijdig mogelijk in. Wij denken graag met u mee over vorm en inhoud.

  Laatste review:

  Metselen en voegen overige -

  Van de week de opdracht laten uitvoeren Door klussenbedrijf Legtenberg. Robert is een echte vakman, wij zijn zeer tevreden over zijn metsel en stuk werk. Alles na afloop netjes opgeruimd. Had dezelfde week nog een plekje in zijn agenda. En absoluut niet duur! Kortom een aanrader voor iedereen die een stukadoor/metselaar zoekt.
 • Pleyter

  Badkamer specialist in Almelo

  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews

  Pleyter verbouw-renovatie sinds 2002 * Kitten (MEESTAL BINNEN 2WEKEN) Kitten van oa. Complete badkamers Douche hoek Sanitaire toestellen Toiletten Keukens Vloeren Plinten Muur afdekkers Ramen Kozijnen

  Laatste review:

  Douche of bad reparatie -

  Snel, duidelijk en to the point! Goed gedaan!
 • Tiber Oost Installatietechniek

  Badkamer specialist in Almelo

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  In 2007 ben ik begonnen met mijn installatie bedrijf Tiber oost Installatietechniek. Ik zal me even voor stellen. Ik ben Romeo Eind. Voor particulier als bedrijven voer ik de volgende werkzaamheden uit water, sanitair, riolering, verwarming, zinkwerk o.a. dakgoten en warmte pompen. Voor zowel woning renovatie als nieuwbouw. Veel bekendheid hebben we niet, omdat het merendeel van ons werk bestaat uit onder aanneming. Ik hoop spoedig kennis met u te maken. Garantie op materialen gelijk aan fabrieksgarantie of Garantie leverancier. C.V. ketel fabrieksgarantie. Uurtarief: exclusief btw Eerste uur inclusief voorrij kosten € 75,- minimaal 1 uur gelijk aan de eerste uur. Uurtarief € 47,50

  Laatste review:

  IKEA keuken -

  Romeo zou ik zo weer inhuren werkt netjes en strak
 • Klussenbedrijf Marcel Vonk

  Badkamer specialist in Almelo

  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews

  Klussenbedrijf Marcel Vonk is een allround bedrijf, allerlei timmerwerkzaam heden, timmer renovatie, gipsplafond en traditieneel plafonds, stukadoorswerk en sier pleister, metselwerkzaam heden, instalatie werk.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Marcel is een vakman die goed mee denkt en met voorstellen komt. Hij is netjes en correct en indien nodig zal ik zeker weer gebruik maken van zijn diensten.
 • Lexar Interior

  Badkamer specialist in Almelo

  Nog geen reviews

  bouw renovatie en inrichting

Populaire lokale badkamer specialisten in Almelo

Informatie over badkamerspecialisten in Almelo via Werkspot

Als je badkamer verbouwd moet worden, brengt dat een hoop met zich mee: planning, kostenoverzicht, inschakelen van de juiste mensen. Met dat laatste kunnen wij je helpen en daardoor worden direct ook je eerste twee zorgen weggenomen. Want kies je voor een Werkspot badkamerspecialist uit Almelo? Dan helpt deze je maar wat graag bij het optekenen van een plan en het maken, plus bijhouden van een begroting. We werken bij Werkspot met vakmannen uit Almelo die de klus zorgvuldig en met veel precisie klaren.

De badkamerspecialisten uit Almelo

Van complete badkamerverbouwing tot het installeren van wat losse nieuwe elementen: Werkspot is de juiste partij wanneer je op zoek bent naar een goede vakman voor je badkamer renovatie.

Wil je je badkamer in Schelfhorst verbouwen of ga je eindelijk die inloopdouche die je al zolang wil, installeren in je woning in Drakensteyn? Laat een vakman uit de regio Almelo je helpen en je bespaart jezelf bergen werk én een hoop zorgen. Daarnaast bespaar je met een badkamerspecialist uit de omgeving enkele voorrijkosten. Tot slot mooi meegenomen: Een loodgieter of aannemer uit de buurt is snel ter plekke als er iets mis is. Bij Werkspot werken we met professionele vakmannen uit Almelo en omgeving die naast ervaring over de nodige kennis en kunde beschikken. Deze badkamerspecialisten werken met oog voor detail en zorgen voor een resultaat dat weer een aardige tijd mee kan.

Je badkamer renoveren? Schakel een vakman uit Almelo in

Onze vakmannen uit de regio Almelo doen hun naam eer aan en leveren vakmanschap af. Dat vinden we erg belangrijk en dus zien we hier ook echt op toe. Dat doen we door deze professionals te controleren wanneer ze zich bij ons inschrijven. Ze behoren de juiste papieren te hebben. Daarnaast bekijken we regelmatig de reviews die door klanten geschreven worden. Zo houden we een oogje in het zeil en onze kwaliteit op het niveau dat we graag zien. Zet dus met een gerust hart een Almelose badkamerspecialist in wanneer je je badkamer aan gaat pakken. Het resultaat zal je niet teleurstellen.

Dit doen de badkamerspecialisten uit Almelo

Onze badkamerspecialisten uit Almelo zijn op verschillende projecten in te zetten. Moet het complete leidingwerk worden aangepakt? Bij ons ben je aan het juiste adres. Of wil je alleen een nieuwe wasbak plaatsen? Ook dan mag je bij onze vakmannen uit Almelo aankloppen. Wanneer je alleen wat informatie in wil winnen of op zoek bent naar een advies staan onze mannen eveneens graag voor je klaar. Het kan zijn dat ze in deze een bescheiden prijs rekenen, maar vaak wordt deze, in goed overleg, verrekend met de uiteindelijke kosten.

Je badkamer in Almelo renoveren via Werkspot?

Nu je een idee hebt van de verschillende badkamerspecialisten uit Almelo, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele badkamerspecialist in Overijssel? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een gehele badkamer renovatie, stucwerk, het verbouwen van een toilet of het plaatsen van vloer- of wandtegels,

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Almelo

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur