Vind badkamer specialisten in Achterveld

Op zoek naar badkamer specialisten in Achterveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Achterveld

 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85421 reviews
  Badkamer specialist in Achterveld

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle communicatie, afspraak kon op korte termijn worden ingepland en naar tevredenheid gemaakt.
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95271 reviews
  Badkamer specialist in Achterveld

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed en snel contact voorafgaande aan de klus. Duidelijke communicatie. Voor de uitvoering was dhr. iets te later dan afgesproken, echter zijn we tevreden over de uitvoering en het resultaat.
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.9 van 54.951.006 reviews
  Badkamer specialist in Achterveld

  Gespecialiseerd in de aanleg van Buitenkranen en Buitenstopcontacten. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website: buitenkraanaanleggen(punt)nl Indien tijd over ook aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Everard heeft erg goed, snel en super netjes twee kranen in de voor en achtertuin gedaan. Heel aardige man. Ik raad hem echt aan te nemen als iemand wil buiten kranen plaatsen. Erg profesioneel!
 • OmegaFixit
  OmegaFixit
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Badkamer specialist in Achterveld

  OmegaFixit staat garant voor klein klusjes waar grote bedrijven niet voor komen of te duur voor zijn. De garantie dat het goed wordt gedaan en als er iets niet naar wens is kunt u kosteloos terugkomen op veranderingen of herstel! OmegaFixit, de beste voor een schappelijke prijs!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  in the zolder we had to remove a radiator and shorten a water pipe because we are installing a dakkapel, Enrique did the job very well, thank you!
 • Vina Interior Design
  Vina Interior Design
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Badkamer specialist in Achterveld

  Vina Design Interior is een full concept bureau dat sinds 2016 actief is in de particuliere en zakelijke markt. Vina biedt een totaalpakket op het gebied van advies, ontwerp en realisatie; Vina is gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe badkamers, toiletten, complete interieurs, volledige verbouwingen, renovatie en onderhoud. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door in gesprek te gaan met de klant. Vina vindt het enorm van belang om goed naar de wensen van de klant te luisteren. Wil je verandering in je huis, bedrijf of wordt er nog gebouwd en wil je sparren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Wie is het gezicht achter Vina Interior Design? Mijn naam is Yunus Arslan, sinds 2016 de eigenaar van Vina Interior Design. Ongeveer 5 jaar geleden de charmante, culturele hoofdstad van Wenen verlaten. Momenteel woonachtig in Leusden, maar wel nog steeds actief in Wenen. Bouw, interieur en design zit in mijn genen; ik krijg energie als ik mee mag denken met de klant. Hoe gaat een badkamer, woonkamer of een toilet eruit zien? Welke tegels worden er gebruikt. Locatie Vina Interior Design is momenteel actief in Nederland. Werkwijze Vina Interior Design vindt het enorm van belang om persoonlijk contact te hebben met de klant. Even aan tafel zitten en een bakje koffie drinken. Uiteraard is dit ook mogelijk via videobellen; wel even prettig om elkaar in de ogen te kijken. In de eerste instantie worden de wensen van de klant in kaart gebracht vervolgens komt Vina met aanvullende ideeën. Het traject heeft een aantal stappen die gevolgd moeten worden zodat er een perfecte eindresultaat neergelegd kan worden.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  We hebben verschillende projecten door Vina Interior Design laten uitvoeren omdat we zo ontzettend tevreden waren. We hebben met veel verschillende bedrijven gewerkt rondom ons nieuwe huis. Maar niemand topt het werk, de communicatie en de flexibiliteit van Vina Interior Design. Muurtjes met deur plaatsten, stucwerk, schilderwerk, inbouwkasten op maat, garage verbouwen tot kantoor inclusief vloerverwarming, betegelen en isoleren..... echt over alles zijn we zeer tevreden!
 • van Huigenbos Totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Badkamer specialist in Achterveld

  Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf in Lunteren en omgeving, Dat zich voornamelijk bezig houd met het nieuw bouwen, verbouwen en renoveren van woonhuizen, badkamers, verada's en schuren. Wij zijn een klein bedrijf en daardoor veel persoonlijk contact. Wij horen graag van u.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Klus is goed verlopen. Wim Huigenbos en collega Evert zijn hele fijne mensen om zo'n klus te laten doen, heel prettig in de omgang, betrouwbaar en flexibel, zeker een aanrader!
 • Modern Huis Klusbedrijf
  Modern Huis Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Badkamer specialist in Achterveld

  Wij zijn Modern Huis Klusbedrijf een Bedrijf uit amersfoort voor algemeen Renovatie werken in regio Utrecht ,Gelderland ,Noord-Hollands en Overijssel bijna 10 jaar ervaring met badkamers loodgieterswerk ,timmerwerk en stucwerk Wij geven 5 jaar garantie op onze werk Wij werken snel en netjes Wij gebruiken de beste materialen en Krijgen jullie garantie op materialen Ook Met onz jullie huis wordt Modern Huis

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Goed werk geleverd! Ziet er keurig uit en alles werkt. Heel tevreden.
 • 22 Allround B.V.
  22 Allround B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Badkamer specialist in Achterveld

  Bij 22 Allround is het dynamische partnerschap tussen een vader en zoon de drijvende kracht achter ons bedrijf, waar ervaring en eigentijdse visie samenkomen om betekenisvolle en functionele leefruimtes te creëren. Klanten kunnen vertrouwen op onze harmonieuze mix van expertise en vernieuwende ideeën. Bij 22 Allround BV staan betrouwbaarheid, transparantie en afspraken nakomen voorop. We luisteren actief naar uw wensen, werken nauw samen om verwachtingen te overtreffen en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van elk project. Bij ons is maatwerk geen optie, maar een standaard. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Bij 22 Allround gaat het niet alleen om bouwen; het gaat om het realiseren van uw visie. Vertrouw op ons voor een persoonlijke service, betaalbare prijzen en hoogwaardige resultaten bij elke klus die u aan ons toevertrouwt www.22allround.co

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Het contact verliep correct. Wij hebben onze trappen en deuren laten doen. Ook nog een lade laten maken in de onderste traptrede. Alles voor een zeer schappelijke prijs en keurig afgewerkt.
 • Totaalonderhoud de wit
  Totaalonderhoud de wit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Badkamer specialist in Achterveld

  Als u op zoek bent naar een Klusbedrijf in regio Voorthuizen en omstreken dan kan ik uw verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en een hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft uw hulp nodig met kit werkzaamheden, Timmerwerk, Het afstellen en goed sluitend maken van deuren,klein loodgieters werk, het plaatsen van keukens en of het verduurzamen van u woning denk hierbij aan het plaatsen van dubbel glas of hr ++ glas. Stuur mij dan een bericht, zodat ik uw kan helpen en uw van een offerte kan voorzien. De openingstijden zijn van : Maandag :07:30/17:00. Dinsdag :07:30/17:00. Woensdag :07:30/17:00. Donderdag :07:30/17:00. Vrijdag :07:30/17:00. ( weekend of Avond, Mogelijk Op Afspraak)

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Dion was snel met een duidelijke offerte. Een extra klus (rot kozijn vervangen) kon hij meteen mee offreren. Eerlijke prijzen, heel betrouwbaar. De communicatie was snel en duidelijk, in de voorbereiding en achteraf. Hij kwam op de dag zelf met Mike. Ze hebben de klus super goed uitgevoerd en de boel netjes achtergelaten. In minder dan 4 weken na het plaatsen van de klus hadden we 3 nieuwe kozijnen met mooi HR++ glas. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en met het proces. Ik kan Totaalonderhoud de Wit van harte aanbevelen!
 • Westerveld Totaal Afbouw
  Westerveld Totaal Afbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Badkamer specialist in Achterveld

  Welkom bij westerveld totaal afbouw, ik ben Matthijs Westerveld en sinds 1987 werkzaam als tegelzetter in de bouw, ik ben in 1994 mijn eigenbedrijf begonnen en ook samen met mijn broer's stucadoorswerkzaamheden gaan doen. vanaf 2002 is klein onderhoud toegevoegd aan de werkzaamheden en is de bedrijfsnaam verandert in westerveld totaal afbouw mijn bedrijf is ingescheven bij de kamer van koophandel te amersfoort onder nummer 53579828 ik beschouw mijzelf als vakman die kwaliteit hoog in het vandel heeft zowel op de vakgebieden van tegelzetten, stucadoren, en kleinonderhoud. door onze jarelange ervaring weten wij als geen ander uw wensen om te zetten in tegelwerk,stucwerk en onderhoudswerk van hoge kwaliteit. wij zijn trots op ons klantenbestand die door de jaren heen is opgebouwd mede dankzij onze service gerichte houding, prijs en zeer hoge kwaliteits verhouding. wij adviseren u over de beste materialen,de afwerking en de behandeling en de mogelijkheden die er zijn om tot een zo mooi mogelijk eind resultaat te komen 5 jaar schriftelijke garantie op al onze werkzaamheden zowel binnen als buiten en ook via werkspot. met vriendelijke groet, Matthijs Westerveld .

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Matthijs heeft in onze badkamer de oude tegels verwijderd en vakkundig nieuwe tegels geplaatst. Achter de oude tegels bleek de watertoevoer te lekken, ook dit probleem is gelukkig door Matthijs netjes opgelost.

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Achterveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 688 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Achterveld

Populaire diensten

Andere vakmensen in Achterveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt