Gelders Schilder

Gelders Schilder beoordelingen (15)

• Review door Hans, Nunspeet
    Beoordeeld op 6 jul 2026

Buitenschilderwerk: Deuren, Kozijnen, Boeiboord

Ibrahim heeft de complete buitenkant van onze woning geschilderd met zijn collega’s. De afspraken zijn goed nagekomen en het schilderwerk is keurig uitgevoerd. We kunnen hem absoluut aanbevelen!
  • Review door Sandra, Arnhem
    Beoordeeld op 28 feb 2026

Binnenschilderwerk: 50 m² plafonds; Woonkamer, Keuken

De afstemming en communicatie was lastig. Binnen 24 uur liet de kit al op stukken los. Zoals besproken na aantal dagen begonnen met schilderen en afgeplakt met paarse tape of frog tape. De verf liet zo los maar meneer neemt geen verantwoordelijkheid en ik moet het zelf oplossen. Voor deze kwaliteit werk kan je net zo goed zelf schilderen.

Beste Sandra, de communicatie was volgens mij vrij duidelijk. Ik heb u gezegd een aantal dagen te wachten met afplakken u heeft me na 24 uur al bericht dat de verf loskomt door het afplakken. Alsnog bedankt.

Reactie geplaatst 8 mrt 2026
    Beoordeeld op 26 jan 2026

Binnenschilderwerk: 30 m² wanden; 20 m² plafonds; Slaapkamer(s)

Flinke klus van muren , plafond met balken, vloer kaal geschuurd en gelakt. Super netjes en correcte vent. Ibrahim mag terugkomen om de rest van het huis te schilderen.
  • Review door Marloes, Ewijk
    Beoordeeld op 25 dec 2025

Binnenschilderwerk: 1 trap; Gang, Trapgang(en)

Super netjes geschilderd voor een goede prijs. Ibrahim is erg aardig en denkt goed mee. Blij met het schilderwerk!
  • Review door Alison, Wijhe
    Beoordeeld op 7 okt 2025

Binnenschilderwerk: Woonkamer

Ibrahim en zijn collega hebben onze woonkamer plafond en muren super netjes geschilderd. Onze stucadoor had geen netjes werk geleverd en Ibrahim regelde dat er binnen 2 dagen een stucadoor kwam om het plafond te herstellen. Het werk is netjes, snel en volgens afspraak voor een goede prijs afgeleverd. Ik zou deze schilder 100% aanbevelen.
    Beoordeeld op 30 dec 2024

Binnenschilderwerk: 23 m² wanden; 10 m² plafonds; Slaapkamer(s)

Goede service en eerlijk advies over wat daadwerkelijk het beste was voor ons. Ondanks late bericht, de volgende dag al meteen op de stoep en alles mooi opgeleverd
  • Review door Memo, Arnhem
    Beoordeeld op 12 dec 2024

Binnenschilderwerk: 10 m² wanden; 8 deuren; Alle deuren in het huis...

Ik ben ontzettend tevreden met het schilderwerk van mijn deuren en muren. De schilder heeft met veel precisie en oog voor detail gewerkt. De muren zijn perfect egaal en de kleur is precies zoals ik had gehoopt. Ook de deuren zien er prachtig uit, met strakke lijnen en een professionele afwerking tegen een schappelijke prijs! De schilder was stipt op tijd, werkte netjes en ruimde alles keurig op na afloop. Daarnaast werd ik goed geadviseerd over de kleurkeuze en verfsoorten, wat het resultaat nóg mooier maakte. Ik zou dit schilderbedrijf zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar vakmanschap en betrouwbaarheid!
    Beoordeeld op 9 apr 2024

Binnenschilderwerk: 40 m² wanden; 43 m² plafonds; Woonkamer, Keuken

Prettig contact, goede afspraken en uitstekend schilderwerk. Echt aan te raden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 20 nov 2023

Buitenschilderwerk: 3 deuren; 7 raamkozijnen; Hele huis

Vriendelijk, nagekomen op afspraak en tevreden met geleverd werk.
  • Review door Mirjam, Hoevelaken
    Beoordeeld op 16 aug 2023

Schilderwerk buiten: Boeiboord

Via Werkspot een klus geplaatst waar Ibrahim op reageerde. Hij is fijn en duidelijk in de communicatie. Hij kon vrij snel bij ons langskomen om te schilderen . Hij was ruim op tijd en samen met een collega. Ook deze schilder was erg vriendelijk en kundig. Ze werkten beiden erg netjes en snel. De voorbereidingen zoals schoonmaken schuren en plamuren namen ze echt hun tijd voor. Het gronden en aflakken deden ze heel netjes. Het schilderwerk ziet er weer als nieuw uit!! Echt een aanrader om in te huren. Prijs kwaliteit verhouding is echt top!! Blij met deze mannen.